ünal şahine burun estetiği yaptıranlar yardım edermisiniz

sarki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
103
0
46
Ankara
selam kızlar, ben nebil beye yada zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyordum. ancak ünal beyle karşılaştım ve bana çok güven verdi.ünal ameliyat olanlar memnunmusunuz?

bende ünal beye olmayı düşünüyorum.nebil beyle ben yüz yüze görüştüm ve bu insanlara hiç anlam veremedim.tabi bu benim şahsi fikrim ama bana hiçmi hiç güven vermedi ne kendisi ne muayenehanesi nede çalışanları.zzaten ondan sonra ünal şahinden randevu alamadım çünkü ünal beyde nebil bey gibi çıkarda bütün hayalim yıkılır diye görüşmeye gidemiyorum.

womanay bende önce nebil beyle görüştüm, bana da pek güven vermedi açıkcası. nebil beyden sonra ünal beyle görüştüm benimle çok ilgilendi ve bana güven verdi. bence görüş ünal beyle. ben yaklaşık bir ay sonra ameliyat olacağım

canım unal beyde nebil bey gibi cıkarsa demissn ? bende nebil beyi düşünüorum da memnun olmayan hastasınmı gördün ?

bende ünal beye olucam 11-12 ağustos gibi düşünüyorum tabi doktor izne çıkmış olmassa
memnun kalmayan bi hasta görmedim ben hiç, çok sevimli bi adam

bende ünal beye olucam 11-12 ağustos gibi düşünüyorum tabi doktor izne çıkmış olmassa
memnun kalmayan bi hasta görmedim ben hiç, çok sevimli bi adam

pyron, ünal beye ameliyat olanları gördünmü? burunları nasıl olmuş ben çok kararsızım

aslına bakarsan yaptığı burunları hiç görmedim ama şikayetçi olanı da hiç görmedim
haftaya son muayene için gidicem artık gün fln belirlemek için bide bi tasarım daha yaptırıcam önceki hastalarının fotolarını da sorcam belki gösterir

bende hiç şikayetçi görmemiştim ama ''Kalila'nın burnuna veda!!!=))'' adlı konuyu okuyana kadar... kalila zühtü demire ameliyat olmuş, teyzesi ise ünal şahine ve anladığım kadarıyla ikiside memnun değilmiş

ben okumamıştım onu

ama ne istediğini anlatabilmenle ilgili bişey bence ünal şahine bn ilk muayeneye gittiğimde çok çok doğal olsun demiştim oyzden tasarım aşırı doğal oldu aslında güzel ama bn azcık küçülmüş bi tasarım daha istiycem gittiğimde

ünal bey bana fazlasıyla güven verdi oyüzden daha fazla hangi hangi doktor hangi doktor diye düşünmek istemiyorum insan kafayı yiyo çünkü delikafadulden

haklısın tatlım, bende ünal beye ameliyat olacağım:teytey:

ben günümü aldım bile 12 ağustosta burnuma veda ediyorum:dance:

hayırlı olsun tatlım, İnşallah çok çok güzel bir burnun olur...
sen benden önce olacaksın ben yaz başında yaptıracaktım ama ufak bi kaza geçirdim ve 6 ay beklemem gerekiyor.. bende bayramdan önce olacağım..
ameliyat olduktan sonra artık tecrübelerini paylaşırsın bizimle:)

ameliyattan önce bir hafta tatil yapiin dedim de cvp yazamdaım o yüzdenkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım inşallah hepimizinki güzel olur, bugün son muayeneye gittim tekrar tasarım yaptık içime sindi ama bakalım perşembe büyük günzemuszemus

ya son dakikaya kadar hala üna beymi kutlu beymi karar veremedim.valla çıldırma safhasına geldim ya

ya son dakikaya kadar hala üna beymi kutlu beymi karar veremedim.valla çıldırma safhasına geldim ya

canımcm görüştün mü ikisiyle de görüşmediysen eğer bi görüş istersen ünal beyden çok memnunum ameliyattan önce de çok rahatlattı beni anestezi doktoru da çok şeker bi kadındı çok güzel girdim yani ameliyata:) ben kutlu sevinden de randevu almıştım ama söylediği saatte gelmedi ben de sinirlendim gitmedim bi daha ama sarkinin burnunu çok güzel yapmış
kısacası sen bilirsin cnm ikisi de memnun kalınan doktorlar:sm_cool:

Canım albümüne baktım burnun çok güzel olmuş. Kalkıklığı kavisi herşeyiyle gerçekten çok güzel. Forumu çok fazla takip edemiyorum doktorunu öğrenebilir miyim?

Canım albümüne baktım burnun çok güzel olmuş. Kalkıklığı kavisi herşeyiyle gerçekten çok güzel. Forumu çok fazla takip edemiyorum doktorunu öğrenebilir miyim?

teşekkür ederim lady olmadıysan eğer darısı başına:) doktorum ankara onep'te Ünal Şahin

merhaba pyron resimlerini bende görebilirmiyim ikinci ameliyatımı olacağım.bu sefer bir onep doktoru düşünüyorum yani zühtü yada ünal beyi şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…