bende ünal beye olmayı düşünüyorum.nebil beyle ben yüz yüze görüştüm ve bu insanlara hiç anlam veremedim.tabi bu benim şahsi fikrim ama bana hiçmi hiç güven vermedi ne kendisi ne muayenehanesi nede çalışanları.zzaten ondan sonra ünal şahinden randevu alamadım çünkü ünal beyde nebil bey gibi çıkarda bütün hayalim yıkılır diye görüşmeye gidemiyorum.
bende ünal beye olmayı düşünüyorum.nebil beyle ben yüz yüze görüştüm ve bu insanlara hiç anlam veremedim.tabi bu benim şahsi fikrim ama bana hiçmi hiç güven vermedi ne kendisi ne muayenehanesi nede çalışanları.zzaten ondan sonra ünal şahinden randevu alamadım çünkü ünal beyde nebil bey gibi çıkarda bütün hayalim yıkılır diye görüşmeye gidemiyorum.
bende ünal beye olucam 11-12 ağustos gibi düşünüyorum tabi doktor izne çıkmış olmassa
memnun kalmayan bi hasta görmedim ben hiç, çok sevimli bi adam
pyron, ünal beye ameliyat olanları gördünmü? burunları nasıl olmuşben çok kararsızım
ben okumamıştım onu
ama ne istediğini anlatabilmenle ilgili bişey bence ünal şahine bn ilk muayeneye gittiğimde çok çok doğal olsun demiştim oyzden tasarım aşırı doğal oldu aslında güzel ama bn azcık küçülmüş bi tasarım daha istiycem gittiğimde
ünal bey bana fazlasıyla güven verdi oyüzden daha fazla hangi hangi doktor hangi doktor diye düşünmek istemiyorum insan kafayı yiyo çünkü delikafadulden
ben günümü aldım bile 12 ağustosta burnuma veda ediyorum:dance:
ya son dakikaya kadar hala üna beymi kutlu beymi karar veremedim.valla çıldırma safhasına geldim ya
ameliyattan önce bir hafta tatil yapiin dedim de cvp yazamdaım o yüzdenkaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim canım inşallah hepimizinki güzel olur, bugün son muayeneye gittim tekrar tasarım yaptık içime sindi ama bakalım perşembe büyük günzemuszemus
Canım albümüne baktım burnun çok güzel olmuş. Kalkıklığı kavisi herşeyiyle gerçekten çok güzel. Forumu çok fazla takip edemiyorum doktorunu öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?