uni baby deterjan kullananlar ?

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
Kızlar esim sormadan gitmiş uni baby deterjan yumuşatıcı almış genelde dalan dalin öneriler var bunu kullanan var mı 1 ayımız kaldı hazırlıklara baslicam artık ama kafam karıştı

Kötü bir içeriği yok gibi.

Esini tebrik et en iyi markayi almis diyebilirim ben sampuandan yagina kadar herseyini onu kullaniyorum cok memnunum deterjanin oldugunu bilmiyodum bende bulursam ondan alacam eminim oda kalitelidir eczacibasinin urunu zaten

İçim rahatladi biraz bide araştırmadan kafana göre is yapion die kızdım adama :)

5 yıl yenidoğan ıslak mendilini kullandık

Çok da memnunduk biraz pahalı ama kaliteli

Bende hazırlık için aldım kokusuz ve kalıntısız. Bebe yağını da aldım catlaklar icin sanırım sampuanini da alicam bebegime var mı kullanan

Bende hazırlık için aldım kokusuz ve kalıntısız. Bebe yağını da aldım catlaklar icin sanırım sampuanini da alicam bebegime var mı kullanan
Ben ilk bebeğimde kullandım ilk aylar. Çünkü tenleri çok hassas oluyor. Güvenle kullandım canım. Hatta kızım 16 aylık oldu hala yeni doğan köpük sampuani tercih ediyoruz. Köpük olunca kafasında şampuan kalıntısı kalmıyor çünkü. Fiyat olarak da ebebekte çok uygun .

Eşimin işyerinden verilen yemek kartının geçtiği uyum markette var ve tüm ürünlerde geçerli. Yani para vermicem Ama acil durumda e bebege de bakarım Teşekkürler ♡

ben ikusinide kullandim dalin göre deterjanı daha yoğun kokuyor ben biraz rahatsız oldum ama kötü bi markada degil

Ben şampuan olarak mustela kullandım
Ama ıslak havlu deterjanlarda üni baby çok iyi bana göre

mustela en iyisi demişti banada dr ıslak mendil de ever uhibaby kullanıyorum bende ama deterjanı n kokusu bana yogun geldi
Evet mustela Çok iyi hem nemlendiriyor da cildi kurutmuyor
Deterjan kokusu yoğun ama dalinde ben sevemedim
İki kere durulattın makinada kokusu kalmadı
Bı ara Hacı Şakir de kullandım oda iyiydi ama tekrardan geçtim unibabye

En az 5 altı makine camasir yikadim yumusaticisiz yünlü beyaz renkli ayrı ayrı hiçbirinde koku,sertlik olmadı uni baby de. Sanırım deterjanimi kesin olarak buldum insAllah vucudunda da reaksiyona sebep olmaz. Şampuan da artik deneme yanılmam olacak acaba önce ben denemem benim gözümü yakmiyor olmasi bebeğim içinde garanti midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…