Ben ilk bebeğimde kullandım ilk aylar. Çünkü tenleri çok hassas oluyor. Güvenle kullandım canım. Hatta kızım 16 aylık oldu hala yeni doğan köpük sampuani tercih ediyoruz. Köpük olunca kafasında şampuan kalıntısı kalmıyor çünkü. Fiyat olarak da ebebekte çok uygun .Bende hazırlık için aldım kokusuz ve kalıntısız. Bebe yağını da aldım catlaklar icin sanırım sampuanini da alicam bebegime var mı kullanan
Eşimin işyerinden verilen yemek kartının geçtiği uyum markette var ve tüm ürünlerde geçerli. Yani para vermicem Ama acil durumda e bebege de bakarım Teşekkürler ♡Ben ilk bebeğimde kullandım ilk aylar. Çünkü tenleri çok hassas oluyor. Güvenle kullandım canım. Hatta kızım 16 aylık oldu hala yeni doğan köpük sampuani tercih ediyoruz. Köpük olunca kafasında şampuan kalıntısı kalmıyor çünkü. Fiyat olarak da ebebekte çok uygun .
mustela en iyisi demişti banada dr ıslak mendil de ever uhibaby kullanıyorum bende ama deterjanı n kokusu bana yogun geldiBen şampuan olarak mustela kullandım
Ama ıslak havlu deterjanlarda üni baby çok iyi bana göre
Evet mustela Çok iyi hem nemlendiriyor da cildi kurutmuyormustela en iyisi demişti banada dr ıslak mendil de ever uhibaby kullanıyorum bende ama deterjanı n kokusu bana yogun geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?