• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üni mezunu olup, iş bulamadığı için ev hanımı olan kimler var???

2 yıllık muhasebe ön lisans mezunuyum(açık öğretim)6 yıllık evliyim ve hala iş arıyorum iş ararken de ev hanımlığı yapıyorum işte :D :D :D

açıkçası hala kendimi keşfetmiş değilim ,muhasebe mesleğini istiyor muyum onu da bilmiyorum mezun olalı 1,5 sene oldu ve ben de nerdeyse muhasebenin m si yok diyebilirim :( :( :( kahretsin uzaktan eğitim! tamamen ezbere dayalı bir eğitim sistemi :( :( :(

kendime başka meslekler mi seçsem ,ne kadar zor insanın ömür boyu yapacağı mesleği seçmesi ,sizce nerelerden buabilitrim bana uygun meslekleri biliyor musunuz hanımlar :KK64::KK64::KK64:

Bende isletme ve lojistik mezunuyum yeni mezun oldum sayılır nisanliyim uc ay sonra da dugunum var o kadar yere basvurdum toplam da üç yere görüşmeye gittim. Ama sonuç ortada nisanlim da bi yandan tanidik falan araya sokup bi kac yere gorusmeye götürdü onlarda da anlasamadik sartlarda. Nisanlimin dukkani var evlenince orada bilgisayar islerini fatura islerini takip ederim diyorum nisanlim da once dışarda tecrübe edin bi havayi kokla diyor en kötü is bulamazsam nisanlimla beraber çalışacağım.

Back
X