Bebek Beslenmesi ünibaby yenidoğan ürünleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
bebeğime şampuan pişik kremi sabun vücut yagı tavsiyelerinizi bekliyorum ünibaby yenidoğan şampuan nasıl acaba ürünleri hakkında bılgısı olanlar yardım edebılır mı?

Ben sadece ıslak mendili kullanıyorum çok memnunum diğerlerini sebamed ürünlerini tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bircok kisi sebamedten memnun unibaybnin ürünlernde merak edyrdm ama riske atmaym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uni Baby nin sadece yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum. Doğumdan itibaren de uni baby pişik önleyici krem kullanmama rağmen bebeğim pişik oldu. Islak mendil dışında ui baby kesinlikle almam bir daha. Sebamed en güzeli. Şampuanımız Sebamed.

pisik kremi olarak sampuan bebe yagi vs icin nivea tercih ederim. islak mendil olarak uzerinde yeni dogan yazmadigi icin sadece 1 paket kullandim. primanin yeni doganini kullaniyorum hala. kizim 4 aylik. pisik olmadi nivea pisik kremiyle tavsiye eden de cok olmustu.:40:

cevaplar için teşekkürler kızlar tüm ürünlerimizi sebamed aldık ama ıslak mendılı unıbaby yenıdoğan aldım inlaşşah iyi gelır kızıma:)

Back
X