Olmamı
Sen daha çok mesleki tarzda sormuşsun galiba ama, böyle futbol maçından gelmiş yahusuhlu sevgili, üzerinde arka kısmı hafif çamura bulanmış forma-sortu, ayağında kramponları, hafif bir ter kokusu, ıslak saçlar, kırmızı yanaklar...
Ben de kendim için tüylü, göze takılan maskeler var ya onlara bayılıyorum. Ah vardı bir tane siyah atmışım. Hemen yenisini almalıyım
polis üniformaları beni benden alıyoo, o dar pantolonun üstüne giydikleri tşörtler, içi de genç ve fitse of anam of çevik kuvvet falan bakmalara doyamıyom bileklerimi uzatıp al tak kelepçeyi nereye istiyosan götür yiğidimdiyesim geliyo, benim de ex polisti ondan kaldı böyle.
Henüz okuyorum 2 sene sonra olucam inşallah. Ah bu exlerAhahahahahah çok şekersiniz ya psikolog musunuz ayrıca
Ben de zamanında psikologtum da
Benim ex de pilottu
Şimdi uçur beni havalara at tut beni tadında kesiyorum off
Henüz okuyorum 2 sene sonra olucam inşallah. Ah bu exler
Beni de bekarken göbeği kendinden en az 1 metre önde, kıllı döşü, kollarında amele yanığı, kafasının üstü boyası akmış hacı murat gibi olan özellikle pantolonu kıç kısmına düşmüş delüğanlılar etkilerdi.
Ne yapayım buda benim serseri serbest sevme stilim.
Yargılamayın lütfen!
Rambo atlet detayını atlamışım yaO da bi' zevk tabi canım
Yargılama yok bizde
Ben zenci sevgili cok istiyordum nasip olmadi evlendim gitti sonra
Simdi parkin önü zenci dolu
10 yil once nerdeydiniz la diye inip hesap sorasim var
Hmmmmmm ne sebepten oturu???
Az evvel youtubeda 140 journos’ın esenler otogarı videosunu izledim. Üniforma diyince aklıma metro turizm gömleği geliyor. Psikolojim bitti
Zencilere bayiliyorum ya onda yani
seyden değilyani tabi avantajlari da var da
Genel olarak cok güzel ırk
Burdakiler dansçı sanirsam kızlı erkekli karisik grup arada provalarini yapiyolar isinma hareketleri offf vucutlari bi görBenim yarı afrikalı bir flörtüm olmuştu, siyahi değildi ama büyük bi' "dezavantaj" ı vardı
Öyle güzel olmuyor valla
Burdakiler dansçı sanirsam kızlı erkekli karisik grup arada provalarini yapiyolar isinma hareketleri offf vucutlari bi göro konuda acayip avantajlilar cogu bak
Ben daha önce üniformaları resmi bir işte çalışmıştım
Üniforma güzel evet ama içindeki de önemli yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?