- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
Burdan yazmıyım özel msjda söyliyimNasil bi uniforma ki o anlat bilelim
Icimden bunu geciriyordum ama yazamadimAmanın, tanrı korusun sevgilimi o zaman
Kız benim eşim her hafta sonu eve öyle gelio benm kusasım geliyor senin nasıl fantezin var gı bacımOlmamı
Sen daha çok mesleki tarzda sormuşsun galiba ama, böyle futbol maçından gelmiş yahusuhlu sevgili, üzerinde arka kısmı hafif çamura bulanmış forma-sortu, ayağında kramponları, hafif bir ter kokusu, ıslak saçlar, kırmızı yanaklar...
Ben de kendim için tüylü, göze takılan maskeler var ya onlara bayılıyorum. Ah vardı bir tane siyah atmışım. Hemen yenisini almalıyım
Bilemiyorum bebeğim ya fantezi dünyamda öyle bir hayal varKız benim eşim her hafta sonu eve öyle gelio benm kusasım geliyor senin nasıl fantezin var gı bacım
Haha severim seni yaa çok orijinalsin fikirlerine tüm evliler olarak ihtiyacımız varBilemiyorum bebeğim ya fantezi dünyamda öyle bir hayal var
Durup dururken kıskandım şimdiIcimden bunu geciriyordum ama yazamadim
Ya valla kafami kaldırıp bakamiyorum ben cekingenim kaldırsam simdiye nikah masasina oturmuştumYaa eyleme katıl bari bacım saçından sürüklediği sırada yaa sizden çok hoşlandım dersin ve belki ordan seni sürüyerek nikah masası
Senim ki portus magantus tibiRambo atlet detayını atlamışım ya
Portus magantus ne dimek ola acepSenim ki portus magantus tibi
Burdan yazmıyım özel msjda söyliyim
Ama mesela pilot üniformasını kim giyse yakışır sanki ama her üniformalı meslekte böyle değil, yaş grubu filan da önemli)
Amanın, tanrı korusun sevgilimi o zaman
Icimden bunu geciriyordum ama yazamadim
Ben polisleri sevemiyorum. Adliyede çalıştığım icin cok çapkın oluyorlar. Oysaki o üniforma beni benden aliyo. Bu arada bunu sadece burada söylüyorum. Çünkü cevremdd hep ben polisle evlenmem dedim herkese. İsterdim polis olmak ama geçti artkn bu arada o kadar yakisikli polis gördüm ki dudağım uçukladı resmen görüncegerçekten üniformanın yakistigi karizma o kadat cok polis var ki Allah sahibine bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?