Üniforma şeysi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde de var mı bu üniforma şeysi? Ben çok etkileniyorum ya

İnsanın hata yapası geliyor :KK70:

Yeminle exime böyle düşmüştüm

Ama böyle doktor, hemşire falan değil onlar daha böyle ılımlı geliyor, daha agresif, otoriter tip üniformalar seviyorum ne bileyim asker, pilot, polis falan :KK70:
Kız eşim çevik kuvvet, senin gibi düşünenler yüzünden kocama nasıl sahip çıkacağımı şaşırdım demeyin öyle tövbe deyin:sinirli::KK70:

Ya doktor şimdi şefkatli oyy falan hissi veriyor, daha "caring" onlar

Polisin copu falan var, haşin :KK70:
Caring olmaktan değil aslında, sanırım "güç"ten ötürü. Doktorun hele de cerrahın insan hayatı üzerindeki gücü, hakimiyeti sanırım etkiliyor beni.
Yani düşününce öyle buldum sebebini.

Biri eyleme katılın demişti, katılalım gelip toplasınlar bizi olmaz mı :KK70:
Hee eyleme katıl da görelim bakalım noluyorsun.
Burada çok açık konuşamıyorum :D
Ama sen gel vazgeç bu polis üniforması şeyinden.

:skandal:
Ya doktor şimdi şefkatli oyy falan hissi veriyor, daha "caring" onlar

Polisin copu falan var, haşin :KK70:
Dr larda fuckbody lik istiomuş geçen burda Bi kadın yazdı bana alenen demedide demiş duygusallık olmasın sevgililik filan olmasın
birbirimize zamn geçirelim yanisi ihtiyaçlarımızı giderelim demiş bariz bence Dr cısss bacım sakın fuckbody olma parasız şey yapmak gibi

Takım elbise çok severim zaten ya yakışıyor
En nefret ettiğim kombin tişört kısa pantolon giyiyorlar ya
O ne
Hele çizgili tişört
Bırak yav hiçbi' özensiz
:63:
Altına da sandalet içi çorap olursa kültür turizmi yapan emekli kombini oluyor.

Caring olmaktan değil aslında, sanırım "güç"ten ötürü. Doktorun hele de cerrahın insan hayatı üzerindeki gücü, hakimiyeti sanırım etkiliyor beni.
Yani düşününce öyle buldum sebebini.

Hee eyleme katıl da görelim bakalım noluyorsun.
Burada çok açık konuşamıyorum :KK70:
Ama sen gel vazgeç bu polis üniforması şeyinden.

Mutlaka gücü vardır da ben şu an daha şey istiyorum anladın :D

Ben anladım ne demek istediğini de hepsi öyle değil bence :KK75:

Biz bekar olanlarına bakıyoruz ayol :63:

Şöyle 25lik fit bi tane

:KK30:
Benimki 26 lık evlilerden Allahtan ama bekar evli dinlemeyen de o kadar çok ki üniforma merakına :işsiz: Çok tuhaf. Bu meraklıları polis, askerle evlendirip 1 hafta üniforma yıkatıp ütületmek gerek bakalım kalıyor mu hala merak, hala göze hoş gelmeye devam ediyor mu :deli:

Mutlaka gücü vardır da ben şu an daha şey istiyorum anladın :KK70:

Ben anladım ne demek istediğini de hepsi öyle değil bence :KK75:
Valla bu konudaki hislerim pek değişmez. Böyle hislerin etkilenmelerin mantığı yok tabii ki, ona bir şey diyemem. Ama bende tammm tersi etki yapıyor, direkt soğuma sebebi.

Allahım bu krizin konuları hep bi komik oluyor😂
Çoğu kadında vardır heralde
Erkeklerde de var bence

Benimki 26 lık evlilerden Allahtan ama bekar evli dinlemeyen de o kadar çok ki üniforma merakına :işsiz: Çok tuhaf. Bu meraklıları polis, askerle evlendirip 1 hafta üniforma yıkatıp ütületmek gerek bakalım kalıyor mu hala merak, hala göze hoş gelmeye devam ediyor mu :deli:
Bı haftanın sonunda da, sıkılırlar yaparlar uniforlamari pembemsi bişey dimii:KK70::KK70:

Hahahh cicii sakin ooll kuzuu :KK70: senin gibi hatunu bırakmaz senin bey,sakınma bence :KK70:
Bı haftanın sonunda da, sıkılırlar yaparlar uniforlamari pembemsi bişey dimii:KK70::KK70:
Valla keyfi bilir çiçeğim, onun üniforması varsa benim de az giysem de beyaz önlüğüm var :KK70: Ama cidden moral bozucu ya. Markete gidiyoruz bazen şubeden geldiği zaman, yanında ben olmama rağmen bakanlar oluyor. Aralarında fısıldaşan kızlar oluyor. Bu üniforma merakı birgün kanlı sonuçlanacak ama sabrediyorum çekip adamın silahını tarıycam hepsini :işsiz::KK70:

Üniforma işi gereği zaten giyiyor erkek arkadaşım. Ama yeşil bir cerrahi takım aldık şimdi. Altını giymiyor ki görelim bir giyse shdhdjsj

Birde takım elbise giydiği zaman vuruluyorum sanırım. Zaten boylu poslu maşallah görünce iç gıcıklıyor tabi :KK51:

Valla keyfi bilir çiçeğim, onun üniforması varsa benim de az giysem de beyaz önlüğüm var :KK70: Ama cidden moral bozucu ya. Markete gidiyoruz bazen şubeden geldiği zaman, yanında ben olmama rağmen bakanlar oluyor. Aralarında fısıldaşan kızlar oluyor. Bu üniforma merakı birgün kanlı sonuçlanacak ama sabrediyorum çekip adamın silahını tarıycam hepsini :işsiz::KK70:
Kız tövbe de Allah korusun katil mi olcan :KK70: :KK70: bu arada senin beyaz önlüğün daha çok yakisiyordur eminim kuzuumm💃
Valla ben markete de olsa o şekilde hayatta gitmem esimle,önce üstünü değiştirir sonra gideriz yoksa kriz gecirebilirim bende silahla taramasam da:KK70:

bı konu vardı ya üyenin eşi askerdi,karşı dairede öğrenci kizlar kalıyordu(üniforma seven :confused:) tabi konu sahibi yüz göz olmuştu kızların biriyle karşı komşunun eşini beğeniyorum üniforması çok yakisiyor dediğini duydu diye:eek:o geldi aklıma sen hepsini tarıycam fln diyince kendine hakim ol sen aman diyim:KK70:

bende de sağlıkçı dr gömleği herzaman tikkatimi çekmiştir ,

bir de kulakta kupe , aman allahhh:rapci:
Ahahah geçen bir yerde yazmıştım. İdeal erkeğim dövmeli, köpek sahibi, latin dansı yapan bir doktor bey :D
Kırk kere daha yazsam olur mu acaba?

Çok zorda kalırsam latin dansı şart değil taviz verebilirim.
Dövmeyi de beraber yaptırırız.
Köpek sahibi olmasa da olur, benimkileri sevsin yeter.
Ne kaldı geriye, doktor olsun :D :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X