Üniforma şeysi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmamı :KK15:

Sen daha çok mesleki tarzda sormuşsun galiba ama, böyle futbol maçından gelmiş yahusuhlu sevgili, üzerinde arka kısmı hafif çamura bulanmış forma-sortu, ayağında kramponları, hafif bir ter kokusu, ıslak saçlar, kırmızı yanaklar...

Ben de kendim için tüylü, göze takılan maskeler var ya onlara bayılıyorum. Ah vardı bir tane siyah atmışım. Hemen yenisini almalıyım :KK48:
Kız benim eşim her hafta sonu eve öyle gelio benm kusasım geliyor senin nasıl fantezin var gı bacım :olamaz:

Ben polisleri sevemiyorum. Adliyede çalıştığım icin cok çapkın oluyorlar. Oysaki o üniforma beni benden aliyo. Bu arada bunu sadece burada söylüyorum. Çünkü cevremdd hep ben polisle evlenmem dedim herkese. İsterdim polis olmak ama geçti artkn bu arada o kadar yakisikli polis gördüm ki dudağım uçukladı resmen görünce 😂😂 gerçekten üniformanın yakistigi karizma o kadat cok polis var ki Allah sahibine bağışlasın 😂

Ben polisleri sevemiyorum. Adliyede çalıştığım icin cok çapkın oluyorlar. Oysaki o üniforma beni benden aliyo. Bu arada bunu sadece burada söylüyorum. Çünkü cevremdd hep ben polisle evlenmem dedim herkese. İsterdim polis olmak ama geçti artkn bu arada o kadar yakisikli polis gördüm ki dudağım uçukladı resmen görünce 😂😂 gerçekten üniformanın yakistigi karizma o kadat cok polis var ki Allah sahibine bağışlasın 😂

Muhtemelen oluyorlardır tabii, üniformanın şeysi var üstünde adamların otoritesi : D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X