Unify women kullanan varmı

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
Merhabalar. Gartis magazasında bugun bu kokunun testrını denedım cok hosuma gıttı.Ama ınt.de turkce bılgı bulamadım.Kalıcımıdır deneyen varmı. Bırde acık parfumerılerde acıgını bulabılırmıyım kodu nedır yazarsanız sevınırım.
Teşekkurler

$16_2_77 parfum.webp

Merhabalar. Gartis magazasında bugun bu kokunun testrını denedım cok hosuma gıttı.Ama ınt.de turkce bılgı bulamadım.Kalıcımıdır deneyen varmı. Bırde acık parfumerılerde acıgını bulabılırmıyım kodu nedır yazarsanız sevınırım.
Teşekkurler

Eki Görüntüle 731066

Kimse yorum yazmamis ama belki ileride biri merak eder diye yazayim ben yorumumu:)
Cok cok hafif bir parfum tam yazlik. Hafif sekerli ama kesinlikle bayik degil ayni zamanda durdukca kremsilesiyor.
Cok saf ve temiz geldi bana. Surekli masam da duracak kadar da beni etkilemedi ama...

fiyatini ogrenebilirmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fiyatini ogrenebilirmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canim ben galiba annele gunu indiriminden gratiste 30-40 lira civari bir rakama almistim. İndirimsiz fiyatida iki kati falandir herhalde hatirlamiyrum:)

Bende dün aldım parfümü gratisten 38 liraya , hala bu yazıyı okuyan varsa fikir olsun diye yazdım . Ben zaten sürekli gidip gelip deniyordum parfümü , ama bi türlü kısmet olmadı dün aldık . Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben hastasıyım bu parfümün şimdiden ne olur belli olmaz ama bittikçe alabilirim bu parfümü , kalıcılığıda benim için uygun :)

Konuyu hortlatiyorum.

Pekii bu kokunun acigi varmidir bargello parfumde J janna ?

Tesekkurler...

Back
X