Ünilianne 😊💪

Hapyymom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
3
0
1
32
Selam arkadaşlar öncelikle yeni üye oldum ve içimden geçen karmaşada olduğum ve çokta üzüldüğüm bir konuyu sizlerlede paylaşmak istiyorum...
Evliyim ve 10 aylık dünyalar güzeli bir kızım var şükür ama evliliğimin iyi gittiği söylenemez ..
2014 yılında kamu yön bölümünden mezun oldum ve atanamadim daha doğrusu tam teşekkülü bir hazırlık yapamadim hamileydim yaşım 27 ve bir anne olarak 2. Üni okumayı düşünüyorum saglikla ilgili lakin esim bu duruma hic sıcak bakmıyor temelimde var arkadaslar annem ve babam kesinlikle yeniden denemem gerektigini soyluyorlar arkamdalar fakat esim degil sinava girdim calismadim hic ona ragmen fena degildi diyorum ki calissam daha da guzel seyler olacak ve istiyorumda araftayim arkadaslar sizce absürt mu olur bu dusuncem ..

İstiyorsan kimseyi dinleme ve yap. Zaman öyle de geçiyor böyle de. Azmin ve yeteceğim varsa hiç durma. Üniversite harcı derdi de yok. Mezun olunca eşin de gurur duyar.

Sanırım o sadece mezun olunca duyar dershaneye yazilmak istedim olmaz dedi yapacagimi bilmesine ragmen dersane yok dedi hadi iyi puan aldin nereye okumaya gideceksin dedi canim o ladar sıkıldı ki haftada 2 gun sadece dershaneye gidecegim oysaki ve kendi gunduzleri evde olan biri anlam veremedim bana "gel seni okutayim sonra cek git dedi ' inanamiyorum hala

Sanırım o sadece mezun olunca duyar dershaneye yazilmak istedim olmaz dedi yapacagimi bilmesine ragmen dersane yok dedi hadi iyi puan aldin nereye okumaya gideceksin dedi canim o ladar sıkıldı ki haftada 2 gun sadece dershaneye gidecegim oysaki ve kendi gunduzleri evde olan biri anlam veremedim bana "gel seni okutayim sonra cek git dedi ' inanamiyorum hala
O zaman güven eksikliği var. Dershaneye gitmeden hazırlanın. Online yüzlerce kaynak var.

Back
X