Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Unitekno 902 Digit buhar makinası

egitimci34

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
2
0
16
Kocaeli
arkadaşlar makinayı bilenler ve kullananlar vardır. bende kullanıyordum ve memnundum.

ancak su anda kullanmaya zaman bulamamaktan (çalışıyorum) ve evimde koyacak yer sıkıntısı olduğundan dolayı satmak istiyorum.
makul fiyatta olduğunu dusunuyorum. nisan ayının sonunda garantisi bitmiş olacak. su an sorunsuz çalışıyor..
Unitekno Buharlı Temizlik Makineleri - Biz Temizleyelim, Siz Tadını Çıkarın! 902 Dİgital modelini buradan inceleyebilirsiniz. sınıfının en iyisi olduğunu kanıtladı bana..

ilgilenen arkadaş olursa bana ulaşabilir. özel mesaj olabilir, mail olabilir..

hepinize iyi forumlar..

suanda bende arastırma ıcersındeyım ne kadara satıyorsunuz bırde fotosunu koyabılırmsınız? verdııgnız lınkı ınceledım ancak sızınkının gorunusu ve duurmunu gormek amaclı koyabılırsenız sevınırım

şu anda makina istanbulda. ben kocaelindeyim. o yüzden fotoyu hemen koyamam. ancak dediğim gibi herhangi bir sıkıntısı yok. fiyatını 900 olarak belirledim. almak istiyorsanız konuşabiliriz. numaramı özel mesajla gönderemiyorum.

hazanname@gmail.com mail adresim istersen yazabiilirsin.

Son düzenleme:
coook zaman olmus ama makinayi sattiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…