• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite 1.sınıf arkadaşlıkları

golge8

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
21
0
86
Herkese iyi günler,
Bu konuda birkaç defa daha konu açmıştım. Bu sene üniversite 1.sınıf öğrencisiyim ve arkadaşlıklar konusunda ciddi bir bocalama yaşıyorum. Sınıflarımız çok kalabalık ve herkes grup grup kendi grubuyla takılıyor. Benim de bir grubum var ama içlerinden birkaçına ısındım ama gene de onlarla da çok samimi değilim, birkaçına daha mesafeliyim çok kafa yapımız uymadığı için.işin kötü tarafı seneye sınıflar değişiyor ve ben çok samimi olmadıklarına aynı sınıftayım. Bir türlü alışamadım okula hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor. Grupla da yapamıyorum, grupsuzda. İlerki senelerde tek başıma takilsam insanlar bu niye sürekli tek diye bakarmış gibi geliyor. Ayrıca korkuyorum okulla ilgili bir şeyden haber alamam bir şey yapmam gerekir yardım alacak birini bulamam diye. Ne yapacağım bilmiyorum sınıflarda değişiyor yeni insanlar olacak sinifimda ama bana niyeyse kimseyle arkadaş olamayacakmisim gibi geliyor. Tecrübeli olanlariniz bana biraz üniversite ortamından 1.,2. Ve ilerki sınıflardaki arkadaşlık durumlarından bahsedebilir mi? Genelde gruplar değişir mi, ya da ilerki senelerde yeni insanlarla arkadaş olunur mu falan

arkadaşlık dediğiniz , grup dediğiniz zamanla oluşur, paylaşımla olur. Hoop dersiniz oluvermez. O nedenle zamana bırakacaksınız. Seneye kadar kim bilir o gruplar arasında neler neler değişecek. Sizin yerinizde olsam sürekli sosyalleşirdim, sosyal projelerde yer alır, kulüplere üye olurdum, mutlaka bir yerden çevre edinirsiniz. Arkadaşlık, dostluk sadece aynı sınıftan olmaz ama herkesle çok samimi olmasam da mutlaka muhabbet halinde olurdum.

Back
X