Üniversite ,10 kilo ve Yaz

Boyun kaç canım

160 :) Benden daha kısa ama benimle aynı kiloda olan ünlülerin fiziklerine bakıyorum ölçüleri yazıyor bakıyorum benden daha inceler nasıl oluyor anlamıyorum beden kitle indeksim 20'nin altında ama hala zayıf görünmüyorum :44: üstelik sadece benim kuruntum değil ölçüler ortada yani...

Son düzenleme:
160 :) Benden daha kısa ama benimle aynı kiloda olan ünlülerin fiziklerine bakıyorum ölçüleri yazıyor bakıyorum benden daha inceler nasıl oluyor anlamıyorum beden kitle indeksim 20'nin altında ama hala zayıf görünmüyorum :44: üstelik sadece benim kuruntum değil ölçüler ortada yani...

Sıkılaşmak istiyosun yani çünkü boyuna göre 51 kg çok iyi

1.67 boyum 60 kiloyum canım 😔

Senin de kilon boyuna göre gayet iyiymiş sen uzunsun :)) Sen de mi memnun değilsin? Ah ah herkes zayıflama artık filan diyor muhtemelen sana da diyorlardır ama kendinden memnun olmak ve vücudun konusunda özgüvene sahip olmak bambaşka bir şey :31: İnsanların beğenip beğenmemesi önemli değil ki önemli olan kişinin kendini beğenmesi, kimse bunu anlamıyor...

Bugün neler yedim işte listem;
Sabah;
Domates, salatalık, tuzsuz lor, maydonoz, roka yedim ve yeşil çay içtim.
Öğle;
Ton balığı ve salata yedim
Akşam;
5yk ıspanak yemeği yoğurt, salata yemeyi düşünüyorum 😊😊
Ayrıca 1 saat spor yaptım spor salonunda oooh çok mutluyuuum 😊😊
Sabah bi yumurta olaymis tatlim az geldi bana 🙈
Ogle supeerr 👏👏
Aksam yemeklerimiz aynii 💃👏👏 ohh bak kalkip yapmissin isteyince hersey oluyor
Başlığın hayırlı olsun canım yeni görüyorum, tüm tıpçılar birbirimize destek olalımmm :29:

Benim de diyete başlarken hedefim 49 kiloydu, şimdi yaklaşık 51 kiloyum ama artık hedefimi kilodansa ölçüye çevirdim. bel-göbek-kalça ölçülerim diyetten önce 71-82-94 idi, şuan 69-79-92. Hedefimse 64-73-87. Kilo kaç olursa olsun buna ulaşmaya çalışacağım çünkü benim de boyum kısa :61:
Tesekkur ederim tatlımm 😌Tabiki tıpcılar olarak birbirimize daima tam destek 😙😙

Kilodansa nasil gorundugun kendini nasıl hissettigin daha onemli canım hayat senin hayatın nasil mutluysan o kiloda ol daha genciz ne guzel kiyafet giyme seceneklerimiz var niye kendimizi siyahlara pantolonlara bogalim ki 😊 ohhoo daha bunun tusu var ki o kadar oturunca kilo alma payimiz da var baya sonra hamilelik var boyumuz uzun olsa yine iyi yırtardık biraz daha ama bizim icin 3 5 kilonun bile onemi cok malesef 😔 kim ne derse desin bosver o yeter zayiflama diyen insanlar neyi dusunerek boyle diyolar anlamiyorum tamam zayifsin ama olumcul degilsin yuzun gozun cokmedigi surece devam et canim bosver milleti fit oldugunda herkes emin ol arkandan nasil zayifladi cok guzel fizigi var dedigindeki mutluluk hicbir sey de yok 😏😏😙😙
Ay evet hakkaten bende ona dikkat ettim gecen gun salma hayek olsun shakira olsun hem kisalar hemde ben onlarin kilolarinda oldugumda daha toplu duruyodum napmislar acaba nasil o kadar fit duruyolar (gerci salma hayek o kadar fit durmuyo gogusleri sagolsun 😅)

Son düzenleme:
Gun sonu degerlendirmemi yapiyoruum

Sabah
3 kofte
1 havuc
2 yk yulaf kepegi,su,tatlandirici ve 1 adet yumurta beyaziyla muhallebi

Ara
2 dilim light peynir

Aksam
Kirmizi lahana ve marulla yaptigim salatam😋
Baya bi yagsiz ispanak yemegi (bulgursuz)😊
3-4 yk yagsiz yogurt

Acikirsam 1 yada yarim bardak yagsiz tarcinli sutumu icerim😌

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Senin de kilon boyuna göre gayet iyiymiş sen uzunsun :)) Sen de mi memnun değilsin? Ah ah herkes zayıflama artık filan diyor muhtemelen sana da diyorlardır ama kendinden memnun olmak ve vücudun konusunda özgüvene sahip olmak bambaşka bir şey :31: İnsanların beğenip beğenmemesi önemli değil ki önemli olan kişinin kendini beğenmesi, kimse bunu anlamıyor...

Evet ya evet çok haklısın kilom noröal olabilir ama ben memnun değilim tıpkı geçen seneki gibi olmak istiyorum 50 kilo.. Herkes şaşırmıştı hastanede herkes nasıl zayıfladın diye soruyodu şimdide nasıl bu kadar kilo aldın diyolar anlayacağın artık eskisi gibi olmak istiyorum 😔

Gun sonu degerlendirmemi yapiyoruum

Sabah
3 kofte
1 havuc
2 yk yulaf kepegi,su,tatlandirici ve 1 adet yumurta beyaziyla muhallebi

Aksam
Kirmizi lahana ve marulla yaptigim salatam😋
Baya bi yagsiz ispanak yemegi (bulgursuz)😊
3-4 yk yagsiz yogurt

Acikirsam 1 yada yarim bardak yagsiz tarcinli sutumu icerim😌

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süt tarçınla çok güzel oluyor bende yatmadan önce içiyorum canım kahvaltım bana çok bile geldi 😃😃

Bencede cok guzel oluyor 😌😌 yatmadan once her yedigim ictigim sanki kiloymus gibi geliyor bana 😁
Miden kuculmus desene 💃

Hayatım ben şuan diyetisyenle zayıflıyorum malum şeker hastası olduğum için o bana yatmadan önce yağsız tarçınlı süt verdi ve zayıflattığını söyledi 😌

Günaydın kızlar güzel bir pazar sabaho ve ben güne yeşillikler içinde başladım bugün Yds var ve ablam sınava giriyor şuan onu bekliyorum 😊
Kahvaltıda yediklerim ise;
Domates,salatalık,1 haşlanmış yumurta,maydonoz, roka ve 1 dilim ekmek yedim şuan oturmuş ara öğünümü kahvemle beraber götürüyorum 😁😁

Hayatım ben şuan diyetisyenle zayıflıyorum malum şeker hastası olduğum için o bana yatmadan önce yağsız tarçınlı süt verdi ve zayıflattığını söyledi 😌
Ay kuzum yararliysa o zaman hic aksatma afiyett olsun 😊
Günaydın kızlar güzel bir pazar sabaho ve ben güne yeşillikler içinde başladım bugün Yds var ve ablam sınava giriyor şuan onu bekliyorum 😊
Kahvaltıda yediklerim ise;
Domates,salatalık,1 haşlanmış yumurta,maydonoz, roka ve 1 dilim ekmek yedim şuan oturmuş ara öğünümü kahvemle beraber götürüyorum 😁😁

Ohh gotur canim gotur 😄😄afiyet bal seker olsun yaramasiin 💃
Anlana basarilar canim insallah gonlunce oluur 😊

Ay kuzum yararliysa o zaman hic aksatma afiyett olsun 😊

Ohh gotur canim gotur 😄😄afiyet bal seker olsun yaramasiin 💃
Anlana basarilar canim insallah gonlunce oluur 😊

Teşekkür ederim canım sen neler yaptın bugün ? Bu arada bugün spora gitmedim kızlar biraz dinlenmeye aldım kendimi

Sabah
1 yumurtayla yagsiz omlet
2 dilim light peynir

Ara
200 gr light yogurt
3 yk süt tozu,tatlandirici,1 yumurtayla yaptigim kedi dili (olmadi daha dogrusu :D )

Aksam
2 minik izgara kofte
Yulaf kepegi ve sut ile yagsiz pancake

Sabah 7de yattim hiiic uyuyamadim ve mutfaga sardim bugun regl nerdeyse bittigi icin spor yapicaam arti anneme dogum gunu hediyesi alicam gezicem biraz :) simdi acili falan aramayin demeyi yedim valla bu sayacaklarimi :(

3 dolu cay k. Fındik ezmesi
1/8 ekmekle kasarli tost
Yagda 1 yumurta sarisi ve 1 dilim kasar
1 ceviz , 5-6 adet tuzlu fistik
1 2 parcada muffinden yedim ama bu kucuktu

Gitttiiii diyet diyip yemeye devam etmicem evden disari kendimi aticam ki daha bisey yemeyim ..

Sabah 7de yattim hiiic uyuyamadim ve mutfaga sardim bugun regl nerdeyse bittigi icin spor yapicaam arti anneme dogum gunu hediyesi alicam gezicem biraz :) simdi acili falan aramayin demeyi yedim valla bu sayacaklarimi :(

3 dolu cay k. Fındik ezmesi
1/8 ekmekle kasarli tost
1 ceviz , 5-6 adet tuzlu fistik
1 2 parcada muffinden yedim ama bu kucuktu

Gitttiiii diyet diyip yemeye devam etmicem evden disari kendimi aticam ki daha bisey yemeyim ..
Evett gunu topluyorum hepsini max miktariyla yaziyorum 3 yk degildir mesela yedigim ama ben oyle sayiyorum

3 dolu cay kasigi Findik ezmesi
1/8 ekmekle kasarli tost
1 ceviz , 10tane falan tuzlu fistik
3 yk yulaf ezmesi
yarim kase yayla corbasi
Biraz muffin
Ve 3 4 dilim pismemis sucuk :D

Evet gunum bu kizlar heppp ciss seyler var :(

Son düzenleme:
Back
X