Üniversite ,10 kilo ve Yaz

Evett gunu topluyorum hepsini max miktariyla yaziyorum 3 yk degildir mesela yedigim ama ben oyle sayiyorum

3 dolu cay kasigi Findik ezmesi
1/8 ekmekle kasarli tost
Yagda 1 yumurta sarisi ve 1 dilim kasar
1 ceviz , 10tane falan tuzlu fistik
3 yk yulaf ezmesi
yarim kase yayla corbasi
Biraz muffin
Ve 3 4 dilim pismemis sucuk :D

Evet gunum bu kizlar heppp ciss seyler var :(

Canlarım yaptığınız bu leslie nasıl bir şey?

1.5 yagsiz kofte , yagsiz salata ve 2 havuc
Dukan helva(yulaf kepegi+tatlandirici)
2 minik isirik cikolata

Gun biteerr yarin cokk dikkatli bir protein gunu beni bekler

Tatlim disarda yuruyemedigimiz icin evde aciyoruz yuruyus yapmis gibi oluyoruz normal yururyusten tek farki adim atip yerinde sayman ama eglenceli ☺
mesela 3 mil yapiyosan 4.8 km yurumus oluyosun 1 saatte tavsiye ederiim 😙😙

Aaa baya güzelmiş peki bana bunun linkini yazar mısın? Ben aslında spor salonuna gidiyorum ama gidemediğim günler evde yapabilirim :)

Kızlaaarrr gunlugumun oldugunu dusundunuz dimii 😛 (kendi kendime konusuyorum ya olsun :D devam sekerim devamm )
2 gun bu kiz dagitti azcik ama kendime bi yemin ettim 1 ay boyunca kacamak yok diye
10 mayis dogum gunuuum🍹🎂🍰👻 bakalim o zamana kadar kac kilo gitcen yani insallah gidicek 😄
Bugun neler yedimm

Sabah
100 gr light peynir
Cay ictim birde sekersiz

Ara
1 dilim(20 gr ) light kasar peynir

Aksam
2 kase yuvarlama kofteli yogurt corbasi(unsuz , yagsiz)

Ara
Dukan helvasii 😋🎈

Yarin da insallah boyle olcak 💋💋

Yine yorum ve desteklerinizle senlenmis buralar hepsini okuyamadim kizlar kusura bakmayin :27: :27: 👻 neyse caniniz sagolsun ben tek takilirim soyle suralarda 😢😢

Neler yediim hemen yaziyorum daha da ekleyeceklerim olcak tabiki ☺☺💃

Sabah
1 yumurta sarisi , 100 gr light peynir
1 havuc , domates , salatalik

Ara
1 havuc ve 200 gr light yogurt
70 gr light kasar (yaklasik 120 kal )

Ogle
Cok az haslanmis brokoli ve karnibahar
Minicik parca yagda yumurta
Yarim yk biber salcasi 😃 arada yerim oyle

Aksam
1 kase yuvarlama kofteli yogurt corbasi
Brokoli karnibahar (belki karnibahar kisiri yaparim 💝)

Son düzenleme:
Sabah
1 yumurta sarisi , 100 gr light peynir
1 havuc , domates , salatalik

Ara
1 havuc ve 200 gr light yogurt
70 gr light kasar (yaklasik 120 kal )
1.5 yk Sut tozu(kahve kremasi olan degil)

Ogle
Cok az haslanmis brokoli ve karnibahar
Minicik parca yagda yumurta
Yarim yk biber salcasi 😃 arada yerim oyle

Aksam
1 kase yuvarlama kofteli yogurt corbasi
1 kase Brokoli karnibahar
Dukan helva ve 2 bardak zero
Evett gunu bu sekilde kacamaksiz tamamladim aferim bana 😋👻💃☺

Pazar gunu tartiliyoruuum bakalim nasil gitmis oncaa kacamaga ragmen 🙈 ancak bir ay kacamak yok soz verdim kendime 👊💪 sinav zamanim 1 hafta tum gun evdeyim ben evde olunca cok yiyorum insallah su haftayi sag salim atlatirsam hatika olucak ☺💃💃 hersey guzel bir deniz 🌊 guzel bir vucudun ustunde bikini icin 👙

Pazar gunu tartiliyoruuum bakalim nasil gitmis oncaa kacamaga ragmen 🙈 ancak bir ay kacamak yok soz verdim kendime 👊💪 sinav zamanim 1 hafta tum gun evdeyim ben evde olunca cok yiyorum insallah su haftayi sag salim atlatirsam hatika olucak ☺💃💃 hersey guzel bir deniz 🌊 guzel bir vucudun ustunde bikini icin 👙

Evt sana kaçamak yapmak yasak 1 ay boyunca! Tabi doğum gününe fıstık gibi zayıf biri olarak değil de şişgo çirkin bir kız olarak girmek istemiyorsan :20:

(Bence gazı iyi verdim :1:)

Evt sana kaçamak yapmak yasak 1 ay boyunca! Tabi doğum gününe fıstık gibi zayıf biri olarak değil de şişgo çirkin bir kız olarak girmek istemiyorsan :20:

(Bence gazı iyi verdim :1:)

Ovv 😵🙈 fena aldim gazi haklisin valla hele kilo alinca balon gibi sisen yanaklar yok muu ☹ en sevmedigim sey zaten kendimde basen ve yanaklar insallah dogum gunumr kadar azalacaklar ☺☺
Esram spor olarak ne yapiyosunn

Ovv 😵🙈 fena aldim gazi haklisin valla hele kilo alinca balon gibi sisen yanaklar yok muu ☹ en sevmedigim sey zaten kendimde basen ve yanaklar insallah dogum gunumr kadar azalacaklar ☺☺
Esram spor olarak ne yapiyosunn

Canım ben spor salonuna yazıldım onlar bana bir program yazdı onu yapıyorum... Önce 10 dk bisikletle ısınma var. Ardından minder hareketlerine geçiyoruz, işte mekik ile karın filan çalışıyorum bacak hareketleri, bel-kalça hareketleri, kol için hafif dumbellarla hareketler var. O yer hareketleri toplam yarım saat sürüyor. Onun ardından da 50 dakika kardiyo yapıyorum. 10 dakika bisiklet, 10 dakika eliptik ve 30 dakika koşu bandı. Toplam bir buçuk saat filan sürüyor sporum :46:

Canım ben spor salonuna yazıldım onlar bana bir program yazdı onu yapıyorum... Önce 10 dk bisikletle ısınma var. Ardından minder hareketlerine geçiyoruz, işte mekik ile karın filan çalışıyorum bacak hareketleri, bel-kalça hareketleri, kol için hafif dumbellarla hareketler var. O yer hareketleri toplam yarım saat sürüyor. Onun ardından da 50 dakika kardiyo yapıyorum. 10 dakika bisiklet, 10 dakika eliptik ve 30 dakika koşu bandı. Toplam bir buçuk saat filan sürüyor sporum :46:

Supeerrrsinnn 💪💪 hocayla bilincli yapman da harika bayildim 💓 malesef bizim eve yakin bi spor merkezi yok cok hassasim ben dus alip gelsem de kesinlikle hasta olurum o yuzden hic yaklasmiyorum bile 😢😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizllaarrr selammlarrr 😋😋
Bugunki degrrlendirmemi yaziyorummm

Sabah
2 yumurta sarisi 1 beyaziyla omlet Yarim kasik yulaf kepegi
100 gr light peynir
40 gr light kasar
Ara
Dukan panna cotta
2 yk yulaf ezmesi 🙈

Ara
1 bardak light sut
200 gr yogurt(ayni anda degil 1 saat aralikla yedim)

Aksam
Avuc icimin yarisi kadar ispanakli borek 🙈
2 isirik tavuk gogsu

Gunu kapadimm borek ve yulaf ezmesini yemeseydim iyiydi gerci yulaf ezmesi saglikli ama borek olmamaliydi , kucuk olabilir porsiyonum ama offf kizim yemeseydin keske 😝😝😝😝😒😒😢😡😡😠😠😦😥

Kizlarr dogus cayin mistik cayi harika salep e benziyor tadii ve sanirim metabolizmayi hizlandiriyormus tavsiye ederiim 😙😙

merhabalar :)

ben de üniversite ögrencisiyim ve diyete baslamak istiyorum. Pazartesi baslicam insallah, almanyada yeni sömestirin basladigi vakit :)
24 yasima yeni girdim, boyum 1,65, kilom ...72 :( kasim ve aralik aylarinda 10 kilo vermistim spor ve bol protein ile. Araya tatil girmeyeydi iyiydi,
evde cnm skldikca kendimi tatlilara verdim, yan gelip yattim falan :D burda yeni bi grup aciyim dedim ama arkadas daha yeni acmis,
kabul ederse ben de tecrübelerimi paylasmak isterim :) bildir bildir kilolara karsi yalniz savasinca motivasyon kayboluyor malesef.

benim ideal kilom 56, 2-3 aya kadar incelmek ve sıkı bir vucuda sahip olmak istiyorum artik biktim bu obur halimden :20:

merhabalar :)

ben de üniversite ögrencisiyim ve diyete baslamak istiyorum. Pazartesi baslicam insallah, almanyada yeni sömestirin basladigi vakit :)
24 yasima yeni girdim, boyum 1,65, kilom ...72 :( kasim ve aralik aylarinda 10 kilo vermistim spor ve bol protein ile. Araya tatil girmeyeydi iyiydi,
evde cnm skldikca kendimi tatlilara verdim, yan gelip yattim falan :D burda yeni bi grup aciyim dedim ama arkadas daha yeni acmis,
kabul ederse ben de tecrübelerimi paylasmak isterim :) bildir bildir kilolara karsi yalniz savasinca motivasyon kayboluyor malesef.

benim ideal kilom 56, 2-3 aya kadar incelmek ve sıkı bir vucuda sahip olmak istiyorum artik biktim bu obur halimden :20:

Hosgeldin caniim motivasyonumuzu birlikte saglayabiliriz☺ ne guzel 10 kilo vermissin azmine bayildim 10 kilo hiic az degil tam vermek istedigim 😊 yaz geldi ya saka maka artik verelim gitsiin su kilolarii :)
Seve seve tecrubelerini yaptigin spor ve diyetteki ince ayrintilari ogrenmek isterim ☺ bekliyorum bildirilerini 😙

Son düzenleme:
aynen canim böyle bi durumda yaninda bir yoldas olmasinda fayda var :) sagol beni araniza aldiginiz icin.

simdi 10 kiloyu nasil verdigime gelince:

bi kere hareket ve spor cok önemli. ben otobüse binmek yerine okuldan veya isten eve dönünce yarim saat yol yürüyordum hizli hizli adimlarla.
aksamlari muhakkak odamda yorgunluktan ölüp bitene kadar cilginca dans ediyordum veya müzigi acip bol bol pilates hareketleri yapiyordum
kaslarimi kuvvetlendirmek icin!
cok fark ediyor inanin :34:

seker, un veya tuz kullanmadim.. bunlar ya yag olarak yapisiyor size yada ödem yapiyor. günde iki üc dilim kepek ekmegi yedim,
yanina balik, tavuk (salami), hindi (salami), peynir, yogurt, yumurta, balik (bol bol ton baligi ve som baligi). ara sira mantarli, biberli,
türlü türlü salatalar hazirladim yedim.. canim tatli mi cekti? bi cay kasigi hakiki bal emdim yada bir mandalina, kivi falan yedim.
ayrica bol bol farkli cay cesitleri ve su ictim.

hedefime ulasinca da türkiyeye tatile ciktim ve 4 ay aradan sonra türkiyedekilerle karsilasinca incecik oldugumu belirttiler :D
malesef simardim ve tüm kilolari geri aldim -.- ama bu sefer öyle bir aptallik yapmicam, kararliyim ;)

Back
X