aynen canim böyle bi durumda yaninda bir yoldas olmasinda fayda var :) sagol beni araniza aldiginiz icin.
simdi 10 kiloyu nasil verdigime gelince:
bi kere hareket ve spor cok önemli. ben otobüse binmek yerine okuldan veya isten eve dönünce yarim saat yol yürüyordum hizli hizli adimlarla.
aksamlari muhakkak odamda yorgunluktan ölüp bitene kadar cilginca dans ediyordum veya müzigi acip bol bol pilates hareketleri yapiyordum
kaslarimi kuvvetlendirmek icin!
cok fark ediyor inanin
seker, un veya tuz kullanmadim.. bunlar ya yag olarak yapisiyor size yada ödem yapiyor. günde iki üc dilim kepek ekmegi yedim,
yanina balik, tavuk (salami), hindi (salami), peynir, yogurt, yumurta, balik (bol bol ton baligi ve som baligi). ara sira mantarli, biberli,
türlü türlü salatalar hazirladim yedim.. canim tatli mi cekti? bi cay kasigi hakiki bal emdim yada bir mandalina, kivi falan yedim.
ayrica bol bol farkli cay cesitleri ve su ictim.
hedefime ulasinca da türkiyeye tatile ciktim ve 4 ay aradan sonra türkiyedekilerle karsilasinca incecik oldugumu belirttiler

malesef simardim ve tüm kilolari geri aldim -.- ama bu sefer öyle bir aptallik yapmicam, kararliyim