çok seviyorum böyle insanları. benimde eski iş yerimde hizmetli olarak girdiği kurumda şef olarak çalışan bir arkadaşım vardı.Datlu,
belki karar vermende faydası olur diye sana ailemden 2 örnek vereyim, biri yengem, çalışıyor, hatta emekli oldu ama çalışma hayatını bırakmadı, okumayıda, önce açıktan liseyi bitirdi, sonra üniversiteyi, hem çalıştı hem okudu, bu yaştan sonra ne yapacaksın okumayı diyenler oldu, kurulu düzeni, bir işi vardı sonuçta ama içindeki okuma sevgisi için okudu, zaten acayip derecede kitap okuyan biridir, kendini geliştirmeyi sever.
Diğeri kardeşim, evli, 2 çocuğu var, ev işi, çalışma hayatı, eşi derken inan mekik dokuyor, üniversite terkti, aftan yararlandı yıllar sonra, şimdi okuyor, çalışıyor, ev işlerine yetişiyor, çocuklarıyla ve eviyle ilgilenip arta kalan zamanlarda dersaneye gidiyor, seneye kep atacak, gururla duvara asacağız diplomasını ve kepli fotoğrafını![]()
aklıma gelmedi değil ama işte seneye aynı havada olurmuyum onu bilemiyorumAnladım peki arabayı aldıktan sonra okusan olmaz mı :44: hani zaten gerekli bişi değil sadece kendini geliştirmek için istiyosun bunu yanlış anlamadıysam oyüzden birazcık ertelesen ne çıkar :44::44:

araba cıks ya:100:, çokda acil bir ihtiyaç değil. zaten bir tane variçinde kalınca mutsuz olacaksın belki,bence sonuna kadar istediğin şeyi yap
eşin arabayı unut derse sen de unutursunçok istiyor musun araba?

benim kafadan:13: bende hukuk açsınlar istiyom,okumalara doyamayanlardan biriyim bende.
2000 li yılların başında ki en popüler mühendisliğe girdim.
kamuda kendi işimi yapıyorum
geçen yıl açıköğretim adalete başladım, DGS ile hukuka geçip okurum diye
ama yetmiyo bir de tıp okuyasım var ama, nasıl hangi arada.
çocuk var vakit yok
şunun açıkoğretimini açsalar ya. doktorluk yapacağımdan değil sadece okumak istiyorum![]()

Son düzenleme: