• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite Aşkı

Belki bir fikir yardımcı olur?

• madem çok istiyorsun kerkesi boş verip sonun kadar git cadı. Yani Evet

OY: 40 85,1%
  • Madem iş hayatına bir faydası olmayacak , niye o kadar sıkıntı çekeceksinki. Okuma boşver. Okumayı k

OY: 7 14,9%

• Ankete Katılan
    47
cadım naptın sen ,başlığı okuyunca aklıma neler geldi tövbeee :52:

bence istediğini yap yani okumaksa bu sonuna kadar git..hayallerin yaşı yoktur bence ve seninki gerçekleştirilemeyecek bir şey değil.
çok güldüm kız, Allah iyiliğini versin:1:
Eğer mutlu olacaksan sorun yok o zaman, kesinlikle oku. Ben de okumaya doyamayanlardanım. Mühendislikte yüksek lisansla beraber aöf okuyorum şu an. Sonra da 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyorum. :27: Ama zaten bizim çok kitap okumamızdan belliydi. :9:

Kesinlikle okumalısın.
Söz konusu okul ve yarım kalmış eğitim olunca içim cız eder.
Mutlaka hayalinin peşinden git. Bir şey kaybetmezsin aksine çok güzel bilgiler kazanırsın.

Tabii ki de oku. Kim demiş faydası olmaz diye, kişisel gelişimimiz fayda değil mi?
Sadece ucunda para olunca mı fayda oluyor?

Okunaın öğrenmenin yaşı yok aşkı vardır Datlum.Eşine ailene zamanın kalacaksa okumak her zaman insana yeni kapılar dostluklar açtığı gibi hayallerini gerçekleştirmesindeki en büyük basamaktır.Keşke benimde öyle bir imkanım olsa.Okumalısın bence.Sadece hayata dair değil şahsınada çok katkısı olacaktır.En güzelide ayaklı kütüphane olacaksın ne mutlu sana:16:

sosyoloji ufku açar,bakışaçınızı genişletir
her gün bir avuç analizde bulunmak cildi gençleştirir =)))
imkanın varsa oku derim ben,cidden çok keyifli bir bölüm.Yeni mezun oldum oradan biliyorum :51:
ezber değil genelde konuları,akıl yürüterek pekçok dersi anlayabilirsin...
Eşin de masraftan kısmak istiyosa sigarayı bıraksın,hıh (sigara kullanıyo mu onu da bilmiyorum=) neyse, iftiramı da attığıma göre konudan çıkaibilirimm:42:)
Az önce yanlışlıkla ikinci butonu oyladım öbürüne bastım sanıyordum datlucadu:((( Bence kesinlikle okumalısın ben nereden ne kapı açılacak bilinmez diye inananlardanım işime yaramaz diyorsun ama çalıştığım çaba gösterdiğim milletin işine yaramaz dediği(annem babam da dahil) ne varsa bana kapı açtı.Sen çalışırsan uğraşırsan Allah sana sunuyor buna inan, hiç beklemediğin bir şekilde hayatnın bir yerinde işe yarayabilir okudğun bölüm diye düşünüyorum o yüzden.Hevesliysen oku sonuna dek.Hiçbir çaba boşa gitmez buna emin ol :34:

hepinize teşekkürler kızlar. eşimden onay çıktı. hemde İstanbul Üniversitesi için:52: şu an detaylı bir araştırmaya giriştim. şansıma final sınavlarını ülke geneline yayıyolarmış. ilk etapta Ankara'nında içinde bulunduğu 23 ilde yapılacakmış. çok sevindim:62:

Son düzenleme:
hepinize teşekkürler kızlar. eşimden onay çıktı. hemde İstanbul Üniversitesi için:52: şu an detaylı bir araştırmaya giriştim. şansıma final sınavlarını ülke geneline yayıyolarmış. ilk etapta Ankara'nında içinde bulunduğu 23 ilde yapılacakmış. çok sevindim:62:

Hadi gözün aydın cadım. :16:

Canım istediğin şey ne ise onu yap kesinlikle.
Ben de öğretmen olmayı çok istediğim için kazanıp gittiğim,1 sene okuduğum bölümümü bırakıyorum.
çünkü öğretmen olamazsam bu benim içimde kalacak 1 ömür boyu biliyorum.
Sen de hayallerinden asla vazgeçme.
Ekonomik bağımsızlığın da var madem bu senin için hiç sorun olmamalı.

dün kayıt işimi hallettim. destekleri için herkese çok teşekkür ederim. :16:

Back
X