Daha önceden de konu açmıştım. Üniversitede arkadaşlıkları çıkar üzerine kurulu diye. Ama hiç beklemediğim olaylar oldu.çok samimi olmasa da 5 kişilik bir arkadaş grubumuz vardı.Ama,aralarındaki N kişisi benden nefret edip gizliyormuş.Ben yurt değiştirdim bu yüzden çevrem de biraz genişledi.Bu N kişisi gruptaki herkesi benim hakkımda bizden uzaklaştı konuşmuyor bizle şeklinde doldurmuş.Umrumda olmadı açıkçası çünkü o hariç hepsiyle görüşüyorum. Ama, sonra aralarında en yakın hissettiğim arkadaşımın doğum günü yaklaşınca ben gruba kutlama yapalım Bi mekanda diye mesaj attım. Kimse geri cevap vermedi. Ben de kutlamak istemiyorlar diye düşündüm. Doğum günü akşamı instagramda bizim grubu gördüm doğum günü kutlamasında. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Benim olmadığım ayrı grup açmışlar ordan konuşmuşlar.Ben de ortak wp grubuna omurgasızlar yazıp ayrıldım. Doğum günü kızının suçu yok ona sürpriz yapmışlar o da beni sorunca yalan söylemişler gelmek istemedi diye. Sonra o benim için olan biteni öğrendi. Grubu N kurmuş ve madqueen gelirse olay çıkar demiş. Diğerleri de sessiz kalmış. Beni en çok diğerlerinin iki yüzlülüğü incitti.Ve ben kızla konuşmamaya rağmen tüm organizasyonlara davet ediyordum grubun huzuru bozulmasın diye.Kendimi aşırı aptal yerine koyulmuş hissediyorum.Ve inanın ben kıza hiçbir şey yapmadım.Ama o her fırsatta benden nefret ettiğini belli ediyordu.Ben de ben yanlış Anlıyorumdur diye düşünüyordum. Çünkü inanın bunları yapması için bir neden yok.Sadece ben kızın karakterinden pek hoşlanmıyorum( onun nedeni de çok kibirli olması) bu yüzden samimi olamıyordum.Bana Bi akıl verin.Diğerleri neden izin verdi böyle bir şeye?