- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
:)
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızdan ayrılmış madem, ne diye hala daha görüşüyormuş, seni yedekte tutmak istemiş olabilir, senin ona karşı olan hislerini biliyorsa eğer, yada sana yalan söylemiş olabilir, seni denemek amaçlı, kız sana niye ulaşıyor, onu anlayamadım, biliyor muydu senin hocandan hoşlandığını, gayet normal davran onu görünce, doğal ol, aksi takdirde davranırsan ters teper.
Bence muhabbetin varsa, normal normal diyaloğa gir zaten sana karşı ilgisi hala varsa, o farklı yöne çekecektir iletişimi.lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. olay çok yeni bir ay olmadı daha ve ben kafama çok takıyorum ne yapacağımı nasıl davranağımı bilemiyorum akıl verin lütfen.
bence çocuğun peşini bırak cnm. kendini kızın yerine koy şuan kendini ne kadar tehdit altında hissediyordur kimbilir. sevgilisi olan anlar.
zaten kendin de söylemişsin bi üst mesajda. doğruyu biliyosun aslında :) çocuk belki çapkındır. zaten aldatacaktır. ama sen sebep olma buna.
kız arkadaşından size bu şekilde bahsetmesi pek hoş gelmedi doğrusu, kızın aşırı kıskançlığı varsa muhtemelen altında o kıskançlığı tetikleyen nedenler de vardır. bir birliktelik söz konusu olsa bile yarın öbür gün siz de ilişkinizde sorunlar yaşadığınızda sizden de bir başkasına aynı şekilde söz etmeyeceğini bilemezsiniz. belki fazla önyargılı ve tedbirli gelebilir kimi mesajlar size ama maalesef bu karakterle ilgili bir mesele, bir erkek sevgilisi varken bir başkasına yaklaşıyorsa ya da bu şekilde söz ediyorsa var olan ilişkisinden bir sonrakinde de aynı tavrı sergilemeyeceğinin garantisi olamaz. baştan gözlem yapıp uzak durmak bazen en iyisi. siz yine de mesafenizi koruyarak onu gözlemleyebilirsiniz ilerde aranızda birşeyler de yaşanabilir ama aceleci olmamak lazım naçizane fikrim.
ben okuduğum dönemde hocam olan kişiyle 2,5 yıldır beraberim ama başladığımız dönemde bu takım sorunlar yoktu, hoca öğrenci ilişkisi değil mesele. ama sevgilisi hakkında söyledikleriniz gerçekten hoş değil. karşınızdaki insanın da pek sağlıklı davranmadığı ortada. eğer bir kız arkadaşı varsa davranışları makul değil, sizin de uzak durmanız gerektiği aşikar. ve kimseye inat olsun diye hareket etmeyin, benim fikrimce. kız öyle davrandı, buna karşı ben de böyle davrandım tavırları yakışmıyor. ayrıca notlarınızı düşürmesiyle ilgili çekinceniz olmasın, bir şikayet edersiniz bütün sınav kağıtlarınız incelenir.![]()
o hocanın sevgilisi hakkında sözlerin aşırı itici olmuş. aşırı kıskanç demişsin, ben gösterişliyim o pek güzel değil, elinden alacağımdan korkmuştur filan. ne kadar da kin dolmuşsun kıza karşı. burda kinlenecek bir insan varsa o da o asistan. yorumlarından da asıl seniin kıskanç biri olduğun bariz görünüyor.
Eğer çapkın olduğuna inanıyorsan sakın yaklaşma derim yoksa hayatı sana zindan eder.bende aşık olmuştum ama o ne yaptı biliyor musun gitti başka biriyle nişanlandı ve sonuç yine kırgınlık oldu.Bu yüzden ben derim ki karşına gerçekten güvenebileceğin sevebilecegin biri çıkana kadar bekle yoksa çok üzülürsün..
çok üzüldüm senin adına, biliyorum sevdiğini başkasıyla görmek çok zor. çapkın biri değil buna inanıyorum. ama davranışları çelişkili. gidişatına bıraktım artık elimden birşey gelmez bunda sonra. umarım o güvenebileceğimiz, kafa karıştırmayan insanlar karşımıza çıkar...