Üniversite de kız öğrencinin asistana aşkı

Kızdan ayrılmış madem, ne diye hala daha görüşüyormuş, seni yedekte tutmak istemiş olabilir, senin ona karşı olan hislerini biliyorsa eğer, yada sana yalan söylemiş olabilir, seni denemek amaçlı, kız sana niye ulaşıyor, onu anlayamadım, biliyor muydu senin hocandan hoşlandığını, gayet normal davran onu görünce, doğal ol, aksi takdirde davranırsan ters teper.

Son düzenleme:
Kızdan ayrılmış madem, ne diye hala daha görüşüyormuş, seni yedekte tutmak istemiş olabilir, senin ona karşı olan hislerini biliyorsa eğer, yada sana yalan söylemiş olabilir, seni denemek amaçlı, kız sana niye ulaşıyor, onu anlayamadım, biliyor muydu senin hocandan hoşlandığını, gayet normal davran onu görünce, doğal ol, aksi takdirde davranırsan ters teper.

kızdan ayrılmışdı kesin, kız zaten o dönemde ulaştı bana.evet beni biliyodu. ben adama yaklaşınca hoşlandığımı tahmin etti sanırım. aşırı kıskanç bir kızmış zaten hocam da söylemişti. kız olayları çok fazla abarttı. ben konuyu kapatmıştım zaten kız arkadaşı olduğunu öğrenince. ben gösterişli bir insanım kızda fazla güzel bi kız değil. kendine güveni yoktu sanırım ondan çekindi benden. ayrıldıkları zaman her ikisi de durumu bana yansıttı. hiç bir anlam veremiyorum. işin tuhaf yanı hoca da normal davranmıyo beni gördüğü zaman ne yapacağını şaşırıyo. çok sıkıldım bu durumdan her yerde karşıma çıkmasından en ummadık zamanda. bir adım attım ve elime yüzüme bulaştırdım. hayatımı kendi ellerimle mahvettim daha 2 yıl o okuldayım nereye kadar böyle sürecek bilemiyorum.

lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. olay çok yeni bir ay olmadı daha ve ben kafama çok takıyorum ne yapacağımı nasıl davranağımı bilemiyorum akıl verin lütfen.

lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. olay çok yeni bir ay olmadı daha ve ben kafama çok takıyorum ne yapacağımı nasıl davranağımı bilemiyorum akıl verin lütfen.
Bence muhabbetin varsa, normal normal diyaloğa gir zaten sana karşı ilgisi hala varsa, o farklı yöne çekecektir iletişimi.

hocan pek tekin biri gibi gelmedi bana.ona sormak lazım madem sevgilin var senden hoşlanan bi kızın sana yaklaşmasına neden izin veriyorsun değil mi,bide çok kıskanç diye öğrencisine bahsetmeside saçma.
yada madem sevgilini sevmiyorsun ilişki bitmiş o zaman neden hala görüşüyorsun aynı zamanda da senden hoşlanan kızla konuşuyorsun..kızın bu durumda kıskançlık yapması ve abartmasıda normal

bu adam sevgilisi varken senden hoşlandıysa durum daha da vahim.

bence o kişinin sevgilisinden ayrıldığına iyice emin olmadan ona yaklaşma ve sana karşı içinden bişey olup olmadığına emin ol.

Son düzenleme:
belki de kız arkadaşını kıskandırmak için yapmıştır kızın sana kıl olduğunu bildiği için
hem sevgilisinden ayrılır ayrılmaz ben ayrıldım görüşelim yazan erkekten de hayır gelmez diyeyim ben sana

Uzak dur. Okulda rezalet çıkmasın. Asistanların öğrencileriyle ilişkiye girmeleri, platonik bile olsa yasaktır.
Zaten sevgilisini kıskandırmak için seni kullanmış. Bir daha aynı fırsatı verme.
Zamanla bu tür erkeklerin varlığına alışırsın ve onlarla vakit kaybetmemeyi öğrenirsin.
Ve bir gün kendine uygun, kafa karıştırmayan, aksine kafanı rahatlatan huzur veren birini bulursun :34:

hepinize çok teşekkür ediyorum. benim hissiyatım da sevgilisini kıskandırmak için yaptığı yönünde. tüm bu olanların sorumlusu o benim ona karşı hissettiklerim. vs. sevgilisi olduğu halde bana bakıyomuş. yoksa ben sevgilisi olan adama bakacak biri değilim. benim sinirlerimi bozan hala gözünün üzerimde olması. dediğiniz gibi tekin biri değil. şimdi daha ii anlıyorum.

bence çocuğun peşini bırak cnm. kendini kızın yerine koy şuan kendini ne kadar tehdit altında hissediyordur kimbilir. sevgilisi olan anlar.

zaten kendin de söylemişsin bi üst mesajda. doğruyu biliyosun aslında :) çocuk belki çapkındır. zaten aldatacaktır. ama sen sebep olma buna.

Son düzenleyen: Moderatör:
kız arkadaşından size bu şekilde bahsetmesi pek hoş gelmedi doğrusu, kızın aşırı kıskançlığı varsa muhtemelen altında o kıskançlığı tetikleyen nedenler de vardır. bir birliktelik söz konusu olsa bile yarın öbür gün siz de ilişkinizde sorunlar yaşadığınızda sizden de bir başkasına aynı şekilde söz etmeyeceğini bilemezsiniz. belki fazla önyargılı ve tedbirli gelebilir kimi mesajlar size ama maalesef bu karakterle ilgili bir mesele, bir erkek sevgilisi varken bir başkasına yaklaşıyorsa ya da bu şekilde söz ediyorsa var olan ilişkisinden bir sonrakinde de aynı tavrı sergilemeyeceğinin garantisi olamaz. baştan gözlem yapıp uzak durmak bazen en iyisi. siz yine de mesafenizi koruyarak onu gözlemleyebilirsiniz ilerde aranızda birşeyler de yaşanabilir ama aceleci olmamak lazım naçizane fikrim.

bence çocuğun peşini bırak cnm. kendini kızın yerine koy şuan kendini ne kadar tehdit altında hissediyordur kimbilir. sevgilisi olan anlar.

zaten kendin de söylemişsin bi üst mesajda. doğruyu biliyosun aslında :) çocuk belki çapkındır. zaten aldatacaktır. ama sen sebep olma buna.

ben peşinde değilim zaten,o bana bakıyor. sevgilisi olduğunu öğrenince uzak durdum. kız kendisi beni rahat bırakmadı.korktu elinden alacağımı sandı.ben uzk durduğum halde beni üzecek çok fazla şey yaptı. bende asistanın bana mesaj attığında sırf bu sebeple olumlu davrandım. bana yaklaşmasının sebebini biliyodum aslında. ders vermek istedim kıza. ama olan bana oldu yine. bu durum derslerimi de çok etkiliyo. kızla eğer barışmışsa notlarımı düşürür diye de korkuyorum. bilmiyorum sonu ne olacak. aslında aramızda bişeyler olmasını bende istemiyorum artık. sadece konuşsun istiyorum neden böyle davrandı bilmek istiyorum. ama ben kaçtıkça ondan, o da konuşmuyor.

kız arkadaşından size bu şekilde bahsetmesi pek hoş gelmedi doğrusu, kızın aşırı kıskançlığı varsa muhtemelen altında o kıskançlığı tetikleyen nedenler de vardır. bir birliktelik söz konusu olsa bile yarın öbür gün siz de ilişkinizde sorunlar yaşadığınızda sizden de bir başkasına aynı şekilde söz etmeyeceğini bilemezsiniz. belki fazla önyargılı ve tedbirli gelebilir kimi mesajlar size ama maalesef bu karakterle ilgili bir mesele, bir erkek sevgilisi varken bir başkasına yaklaşıyorsa ya da bu şekilde söz ediyorsa var olan ilişkisinden bir sonrakinde de aynı tavrı sergilemeyeceğinin garantisi olamaz. baştan gözlem yapıp uzak durmak bazen en iyisi. siz yine de mesafenizi koruyarak onu gözlemleyebilirsiniz ilerde aranızda birşeyler de yaşanabilir ama aceleci olmamak lazım naçizane fikrim.

evet haklı olabilirsiniz. benle birşey yaşasa aynı şeyleri yapabilir, bunun garantisi yok. bilmiyorum kız kıskançsa,bana bunları söylediyse neden tekrar ben onları beraber gördüm. beni neden oyuncak etti anlamadım. belkide kızın beni aramasındaki sebepte onun başının altından çıkı. kızı benim peşimdede kızlar var ayrılırsak ona giderim, diye tehdit etmiş olabilir. bana yaklaşmasındaki sebep de sırf onu kıskandırmak galiba. benim günahım neydi bilmiyorum. ben kimsenin hayatını karıştırmadım ama onlar benimkini mahvetti.

o hocanın sevgilisi hakkında sözlerin aşırı itici olmuş. aşırı kıskanç demişsin, ben gösterişliyim o pek güzel değil, elinden alacağımdan korkmuştur filan. ne kadar da kin dolmuşsun kıza karşı. burda kinlenecek bir insan varsa o da o asistan. yorumlarından da asıl seniin kıskanç biri olduğun bariz görünüyor.

ben okuduğum dönemde hocam olan kişiyle 2,5 yıldır beraberim ama başladığımız dönemde bu takım sorunlar yoktu, hoca öğrenci ilişkisi değil mesele. ama sevgilisi hakkında söyledikleriniz gerçekten hoş değil. karşınızdaki insanın da pek sağlıklı davranmadığı ortada. eğer bir kız arkadaşı varsa davranışları makul değil, sizin de uzak durmanız gerektiği aşikar. ve kimseye inat olsun diye hareket etmeyin, benim fikrimce. kız öyle davrandı, buna karşı ben de böyle davrandım tavırları yakışmıyor. ayrıca notlarınızı düşürmesiyle ilgili çekinceniz olmasın, bir şikayet edersiniz bütün sınav kağıtlarınız incelenir. :ssz:

ben okuduğum dönemde hocam olan kişiyle 2,5 yıldır beraberim ama başladığımız dönemde bu takım sorunlar yoktu, hoca öğrenci ilişkisi değil mesele. ama sevgilisi hakkında söyledikleriniz gerçekten hoş değil. karşınızdaki insanın da pek sağlıklı davranmadığı ortada. eğer bir kız arkadaşı varsa davranışları makul değil, sizin de uzak durmanız gerektiği aşikar. ve kimseye inat olsun diye hareket etmeyin, benim fikrimce. kız öyle davrandı, buna karşı ben de böyle davrandım tavırları yakışmıyor. ayrıca notlarınızı düşürmesiyle ilgili çekinceniz olmasın, bir şikayet edersiniz bütün sınav kağıtlarınız incelenir. :ssz:

olayları tam ayrıntısı ile anlatamadığım için yanlış anlaşıldım sanırım. ben konuyu kapattığım, aşık olduğum insanın peşini bıraktığım halde kız arkadaşı sürekli beni renjide etmeye çalıştı. sürekli karşıma çıktı. her şekilde her yerden rahatsız etti. ben erkek delisi bir insan değilim olmadı sevgilisi varmış, başkasını seviyormuş madem dedim peşini bıraktım. ama kız her sorun yaşadıklarında bana yansıttı durumu, hiç bir ilgim olmadığı halde doğal olarak benim onun hakkında bu şekilde düşünmeme sebep oldu. benimle uğraşmasına gerek yoktu. artık zaten hiç bir anlam ifade etmiyor benim için. bana bu şekilde davranılmasına sebep olan bir adamı da gelse de istemiyorum. iki yüzlü bir insan anladım, tanıdım, bitti... teşekkür ederim yorum için.

o hocanın sevgilisi hakkında sözlerin aşırı itici olmuş. aşırı kıskanç demişsin, ben gösterişliyim o pek güzel değil, elinden alacağımdan korkmuştur filan. ne kadar da kin dolmuşsun kıza karşı. burda kinlenecek bir insan varsa o da o asistan. yorumlarından da asıl seniin kıskanç biri olduğun bariz görünüyor.

kıskanç olduğunu ben söylemedim. kıskançmış dedim. diğer durumlarda ise görünen köy kılavuz istemiyor. pek güzel değil az bile söylemişim kız basbayağı çirkin. ama güzel çirkin ben bu konulara takılmam normalde. belki iyi bir insandır iç güzelliği önemli tabikide. belki o kızda beni çirkin buluyordur. bunlar göreceli kavramlar. ama o kendisi benim böyle düşünmeme sebep oldu. her şeyi anlatamıyorum burada.yanlış anlaşılıyorum.haklısın asistan kinlenecek tek insan. kızı bana karşı beni ona karşı kulandı. prim yaptı üzerimden. ben de kıskançtımım doğru seviyordum çünkü. ama aklımı başıma topladım artık.

Eğer çapkın olduğuna inanıyorsan sakın yaklaşma derim yoksa hayatı sana zindan eder.bende aşık olmuştum ama o ne yaptı biliyor musun gitti başka biriyle nişanlandı ve sonuç yine kırgınlık oldu.Bu yüzden ben derim ki karşına gerçekten güvenebileceğin sevebilecegin biri çıkana kadar bekle yoksa çok üzülürsün..

Son düzenleme:
Eğer çapkın olduğuna inanıyorsan sakın yaklaşma derim yoksa hayatı sana zindan eder.bende aşık olmuştum ama o ne yaptı biliyor musun gitti başka biriyle nişanlandı ve sonuç yine kırgınlık oldu.Bu yüzden ben derim ki karşına gerçekten güvenebileceğin sevebilecegin biri çıkana kadar bekle yoksa çok üzülürsün..

çok üzüldüm senin adına, biliyorum sevdiğini başkasıyla görmek çok zor. çapkın biri değil buna inanıyorum. ama davranışları çelişkili. gidişatına bıraktım artık elimden birşey gelmez bunda sonra. umarım o güvenebileceğimiz, kafa karıştırmayan insanlar karşımıza çıkar...

çok üzüldüm senin adına, biliyorum sevdiğini başkasıyla görmek çok zor. çapkın biri değil buna inanıyorum. ama davranışları çelişkili. gidişatına bıraktım artık elimden birşey gelmez bunda sonra. umarım o güvenebileceğimiz, kafa karıştırmayan insanlar karşımıza çıkar...

inşallah canım ne diyelim artık.

Back
X