• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Universite Hayati Oleeey!!!

Sen
Hep biran once üniversiteli olsam, sabah aksam arkadaslarla kop kop yapsam, dersleri kirsam, hocalarin abidik gubidik sorularina antin kuntin cevaplar versem diye hayal etmistim. Hayaldi hayal kaldi:110:

Kizlar nefret ediyorum okuldan, okuldakilerden, derslerden yaaaaaaa sırf sıkıntidan pakistanli amerikali ne bulursam yürüyorum:63:

Dersler cok agir, devamsizlik yapamiyorum, surekli bol ugrasli ödevler veriyolar, KOCA OKULDA HIC YAKISIKLI/ILGIMI CEKEN BIRI YOK!! (Amerikaliyla pakistanli yoklukta gidecek tipler:KK45:)
Okadar mutsuzumki okulda hocalarin bile dikkatini cekmiski bi hocama dert oldu hatta bi arkadasima sormus neyi var falan diye. Kendime yakin buldugum bende ayni kafadan fingirdoş biseyde bulamadim:KK43: hem sapim hem kankisizim:110:

Cok bunaldiiiiiim agliycam artık o derece:KK61:

Paylasmak istedim sizle, ben herseyimi paylasirim boyle cikolatami bile :KK54:
Var mi benden baska üniversite hayati igrenc gecen, yok mu bi çözümü:KK61:
Ay bide ailemle ayni sehirde ayni evde yasiyorum , okulum sehir merkezine de uzak ev-okul memur hayati ustune de ailesel sıkıntılarimizida kattik mi oooooh super tadindan yenmez, resmen kendimi kapatilan avmnin tuvaletine kitlenmis gibi hissediyorum:cry:
sen = ben :D

kitap okuyan, farklı filmlerden haberi olan biri yok diye yakınırdık biz.
devir değişmiş hakkaten, yakışıklı olup olmamasına bağlanmış olay.
yeni nesil bizlere göre çok çok iyi bakıyor kendine halbuki.

Ilk bakista gordugum birinin okudugu kitap sayisini, zikrini, fikrini kestiremiyorum oyuzden evet direk tipine bakiyorum:D

Insanlar ne garip, yok erkek acligiymis yok sacmalikmis... Sanki hayat tek yonlu, illa gelecege odaklanmak lazim. Tabii ki gelecegimizi kuracagiz ama en guzel yillarimizdayiz, bugunleri de elimizden geldigince yasayacagiz en guzel sekilde. Biraz eglenceli disa donuk bir kadın görünce erkak meraklısı aklı baska yerde falan diye yaftalayanları takma ilk once, gencligimizi emerler. Ama zaten takmıyorsun gordugum kadarıyla. :KK49: Benim de ilk senem, ustelik ailemden uzaktayım. Daha yeni baslıyoruz her sey guzel olacak merak etme, benim icin Pakistanlıdan bir makas al :KK53:

Hay agzina saglik canimm:KK9::KK36:
Erkek acligi yasiyomusum ben :confused: oyle bilsinler oyle dusunsunler bana yararida yok zarari da, ama ben onları mizahi amacli soylemistim samimiyetten, bunu anlayamayanlara uzuldum:KK51:

Ilk bakista gordugum birinin okudugu kitap sayisini, zikrini, fikrini kestiremiyorum oyuzden evet direk tipine bakiyorum:D
ortak zevkler tanıştırır insanları. kitap okumayı seviyorsan kütüphanede tanışırsın. spor yapıyorsan orda. film izliyorsan sinema kulübünde. öyle tipine göre olmaz ki, hem muhabbet edecek bir konu olur böylece.
ya da bizim zamanımızda öyleydi:KK54:

ortak zevkler tanıştırır insanları. kitap okumayı seviyorsan kütüphanede tanışırsın. spor yapıyorsan orda. film izliyorsan sinema kulübünde. öyle tipine göre olmaz ki, hem muhabbet edecek bir konu olur böylece.
ya da bizim zamanımızda öyleydi:KK54:

Ya benim icin dusunce tarzi onemli ortak zevklerden çok, mesela adam spor yapiyo ama diyoki atiyorum ben karimi calistirmam.. hani bana uygun birini oyle yerlerde bulamam diye dusundum bende tiplerden gidiyorum:KK45:

Sarjim bitito kizlaaar arkamdan konusmayin sakin yarin yine gelicem kalin saglicakla

Al benden de o kadar. Sevmiyorum ama mecbur bitirene kadar sürünerekte olsa gidicem :(

Evet ben istiyorumki zevzek zevzek hareketler yapalim, cocuklasalim, dedikodu yapalim azicik:KK45: icim disim kariyer oldu cok bunaldim:110:
Burdaki yorumlarin bikacina baktimda yok orasi eglenme yeri degil gelecek ders bisiyler bisiyler yazmislarda bazi seyleri kendimize gore eglenceli hale getirebiliriz illa tek seye odaklanmak gerekmez herzaman firsat buldukca eglenilir senide anliyorum onlari takma bu yaslarin bu donemlerin geri gelmicek gelecegini kurarken geriye eglenceli komik anarken gulumseyecegin seyler olsun takibi unv hayatindan umarim elde edeceksindir :)

Ben ikinci uni mi okuyorum. Bir sürü arkadaşım var ortam iyi dersler pek ağır gelmiyor yine senin gibi bir sürü odev fakat bende sıkılıyorum. Yapılacak en güzel etkinlik il il mesleki sempozyumlara katilmak. Mesleğe ayak uydurmaya çalışmak. Oysa ki en büyük hayalimde şu an ki bölümümdu diger okulum bitsin diye gün saydik geldik ne heves kalmış ne birşey hoş ilk üni de Güle oynaya okumamistim. Hayirlisi

Back
X