Üniversite hocamda bana karşı birşeyler hissediyor mu?

Adamin bu kadar acik bir sekilde konusmasi ask veya iliski degil baska bir seyin pesinde oldugunun gostergesi. Okul bitene kadar seni bekleyip sonra ciddi iliski yasama hayallerine kapilma, uzulursun.

Ogretmen olarak ben de etik bulmuyorum sonucta yuzlerce kiz ogrencisi var o zaman her buldugu guzel kiza asilabilme potansiyeli ile mi yaklasmali ? Orada bulunma amacida belli.bizim prof.lardan da vardi ogrencisiyle evlenen o zaman bile ters gelmisti.tabii bu benim fikrim

Bizim bi hocamiz vardi ya varya görsen dersi iki kişilik isliyorduk ya bi de alakasiz sinavlara gözetmen olarak giriyordu sinavda durup durup soru soruyordu bana bi keresinde hocam sinav sürem kısıtlı lütfen yardımcı olmuyorsunuz bu sekilde diyip terslemis uzerine dersin asıl hocasindan fırça yemistim. tüm sınıf farkindaydi durumun ustelik ders arasinda da gelip sohbet etmeye çalışıyordu. Benim o dönem sevgilim (şuan eşim ) vardi inanilmaz rahatsiz oluyordum. Üstelik bu durum bana has bişey de degil hemen her sınıfta bi favori kiz öğrencisi varmış adamın. Sınıfta ilgisini ceken kimse olmayinca o sınıfın dersine girmiyor düşün artik. Bi de bunun bi kankasi vardi onunda 2. Sınıftan bi sevgilisi var ama derse girince bi arkadasimiz vardi cokda guzel bi kiz durup durup ona ismiyle seslenip onunla sohbet ediyordu ve kizi BB yle gecirdi ki kız vasat bi ogrenciydi... demem o ki cok ama cok dikkatli ol.

Üniversite ortamında eğer her iki kişi de bekarsa yaş aralığı müsaitse çok garipsemem.

Etik olmayan bir durum değil.

İş ahlakına uymayan kısım ancak işiyle başka kızlara da aynı davranışta bulunup bulunmaması..

Bana kalırsa da ağzını yoklamış.

Böyle durumlarda çok tepki alındığı için genelde son sınıfa gelince açık ediyor hocalar.

Üniversiteyi bitir kızanım
Sonra gelir seni ailenden ister Allah'ın emriyle
Acelen ne
Öyle sevgili mevgilide olmaz hocadan
Ailen seni oraya koca bulmaya mı yolladı
Okulunu bitir son seneye kadar gözlemle
Sonra söylersin gel beni iste dersin:spor::spor::spor::KK55:
Zaten bende böyle olmasını istiyorum tam olarak

Olta atmış evet ama bana nedense pek iyi niyetli gelmedi. Yani gerçekten hoşlanmış olsa bu kadar bodoslama dalmazdi konuya, yanlış anlaşılacağıni düşünüp daha hassas davranırdi ama hiç çekinmeden söylemiş. Bu yüzden bana çok samimi gelmedi, inşallah ben yanlış düşünüyorumdur:işsiz:
Ama başka nasıl belli edebilir ki kendini ben gayet çekingen bir insanım hiç odasına gitmedim 1 yıl boyunca sadece derste görüyordu beni

Hazırlıkta speaking yaparken hocanın biri bana "bir masada ne yapılır" diye sormuştu. Söylediklerimi de beğenmeyip sonunda "eksik düşünme,belki biz masada sevişicez..." demişti. Gülüp geçtim. Ay yoksa o da bana mı olta attı :KK53:

Bence ortada olta falan yok adam etik olup olmaması açısından basit bi örnek vermiş.

Dersinize girmiyorsa görmeyin bile..
Niyeti farklıdır öyle tiplerin..
Onca üniversite hayatında iş atacak hatun bulamamış kariyer hayatında öğrencisine iş atıyor:KK12:

Notunuzu vs o hoca veriyorsa yarin bir gun bir sey oldugunda size bilerek dusuk not vs vermeyecegi ne malum, ben çekinirdim :)

Hocadan koca olmaz demisler. Bizim bolumde vardi birkac tane ama onlar okul bitmeden evlendiler hemen. Niyeti ciddiyse zaten adimi o yonde olur. Ama statusunu kullaniyor da olabilir. Her turlu gereksiz ve etik degil bence.

Hocadan koca olmaz demisler. Bizim bolumde vardi birkac tane ama onlar okul bitmeden evlendiler hemen. Niyeti ciddiyse zaten adimi o yonde olur. Ama statusunu kullaniyor da olabilir. Her turlu gereksiz ve etik degil bence.
Ama gönül bu. ben normalde aşırı soğuk bi insanım ilk defa bi insanda kendimi gördüm içim ısındı.

Özellikle ülkemizde çok daha fazlalaşmaya başladı örnekleri . 17 yaşıma gittim şu an .. Lisede bir tarih öğretmenimiz vardı . Genç , bekar, yakışıklı bir adamdı . (33 yaşında olduğunu anımsıyorum..) Ama adam karaktersizdi . Okulda bir çok kızla flört etti. Hatta rehberlik hocamızda dahil. Sonra adı 17 yaşındaki bi kızla anılmaya başladı. Ve onunla da evlendi. Kız 19 ,adam 35 falanken .. Düşünüyorum da çok ta etik gelmiyor. Sizin durumunuz bi tık daha olabilir durumda. Ama son seneye doğru .. Yoksa başınız çok ağrır . Sevgiler

Özellikle ülkemizde çok daha fazlalaşmaya başladı örnekleri . 17 yaşıma gittim şu an .. Lisede bir tarih öğretmenimiz vardı . Genç , bekar, yakışıklı bir adamdı . (33 yaşında olduğunu anımsıyorum..) Ama adam karaktersizdi . Okulda bir çok kızla flört etti. Hatta rehberlik hocamızda dahil. Sonra adı 17 yaşındaki bi kızla anılmaya başladı. Ve onunla da evlendi. Kız 19 ,adam 35 falanken .. Düşünüyorum da çok ta etik gelmiyor. Sizin durumunuz bi tık daha olabilir durumda. Ama son seneye doğru .. Yoksa başınız çok ağrır . Sevgiler
Zaten ben mezun olduktan sonra olmasını istediğimi yukarıda bir çok kez söyledim teşekkürler :)

Ünide 2 hocamız öğrencisiyle evlendi aralarında yaş farkı çoktu. Olabilir neden olmasın. Başka bi hocamız üni bittikten sonra arkadaşımla görüştü ama olmadi onların

Dersine girdigi ogrencisiyle iliski yasayan veya ergen gibi ona sizin deyiminizle olta atan hocalarin universite ortaminda bulunmamasi gerektigini dusunuyorum. Benim okulumda bu sebepten gorevden alinan bir asistan vardi benim lisans donemimde. Ha tabi bu ulkemizde suc degil fakat etik olmadigi cok net. Bahsettigim asistan da ne sebep gosterilerek gonderildi bilemiyorum fakat altta yatan sebep ogrencilerle kurdugu etik olmayan iliskilerdi. Kendi okulumda bir hoca soyle bir sey soylese cok ciddi olay olur. Hocaniz ne cesit bir akademisyen aklim almadi. Akademi ortamini cok bilmeyen kisilere normal gelebilir de masterim bitmek uzere ve senelerdir universite ortamindayim, boyle garip bi cumle duymadim neyse ki...

Bana da ima etmiş gibi geldi, çevremde kaç kişi evlendi asistanlarla ve gayet de mutlu ve güzel çift oldular.

Öğrencilere asılan biri değilse neden olmasın :)

Hazırlıkta speaking yaparken hocanın biri bana "bir masada ne yapılır" diye sormuştu. Söylediklerimi de beğenmeyip sonunda "eksik düşünme,belki biz masada sevişicez..." demişti. Gülüp geçtim. Ay yoksa o da bana mı olta attı :KK53:

Bence ortada olta falan yok adam etik olup olmaması açısından basit bi örnek vermiş.
Masa da sevişmek miiiii senin ki olta değil ağ olmuş :D

Etik mi degil mi tartisilir.kaldi ki kendisi etik olmadigini biliyor soylemis.
Fakat kurudugu cumle uygunsuz.
Iyi niyetli saf bir ask oldugunu sanmiyorum.
Genc bir hoca bulundugu ortam genc kiz dolu.ve sanki sizde ilk tek degilsiniz gibi geldi bana

Back
X