- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi nirvana114
Merak ediyorum.suana kadar böyle bi dusuncem, korkum olmadi.sevgime inancim tamdi.hala da oyle ama az once sevgilimin anlattiklari..
Iliskimiz 3.yilindayiz ve bu sene ikimiz de Üniversiteye baslicaz.
Konuşmalarımiz hep farkli ilde olsak bile iliskimizin devam edecegi yonundeydi. Benim en basindan beri öyleydi. Derkim ki, olur da ayrılırsak mesafelere dayanacak kadar güçlü olmadigini anlamis oluruz sevgimizin.
O hep istanbul isterdi ben izmir.ve hep hayallerimiz o yöndeydi.o gelip gidecekti ben gelip gidecektim.ama puanı istanbula yetecek kadar gelmedi. Istedigi bolum icin.benim izmir gelir gibi buyuk ihtimal.onun da alternatif olarak düşündüğü bolum izmirde oluyor.ben her zaman nereyi istersen hangisi kafana yatiyorsa onu orayı yaz dedim.neden bunlari anlatıyorum asil yere simdi geliyorum.
Az once ablasının eşiyle konuşmuşlar. Senle ciddi konusuyorum demiş." Iliskin konusunda ciddi düşünüyorsan nirvana'nin da etkisi olsun sende.ilerde pisman olcagin secimler yapma. " Ben ilk farklı ilde olursak ayrilirz dedigini dusundum cunku arada takılırdi ayrilin diye. Simdi sevgilim bana diyor ki senin biraz etkin olsa ben izmir yazarim. Ama ben de dedim ki "butun hayatini yapacağın işi 4 yil beraber olalim diye ben mi belirlicem?bu bencillik olmaz mi?ya ilerde pisman olursan istediğin bolumu okumadigin icin? Mesafeler beni icin engel degil" belkide haklisin dedi.galiba kafasi karıştı. Ayni ilde olmayi bende cok isterim ama onun isteklerine kararlarina karisamam.karismak istemiyorum. Secimini kendi yapsın istiyorum.
Kafanin karismasina üzüldüm dedim.benim fikirlerim degismedi ne olursa olsun seninle bi gelecek istiyorum dedi.
Simdi Izmirin onune istedigi bolumde baska bi yer yazicak ve buyuk ihtimal o gelicek.yazmazsa izmir gelicek.cok kararsiz yarin tercih yapicaz ama ben onu etkilemek istemiyorum. Yanlis mi düşünüyorum?![]()
Çok doğru düşünüyorsun... Tercihi ona birakmalisin ne sen istiyorsun diye izmiri yazsin ne sen istemiyorsun diye başka bir şehri...kendi ne istiyorsa onu yapsin..
Sonuçta unide daha rahat olacaksiniz gorusursunuz tatile cikarsiniz sirf ilişki yurusun diye Uni tercih edilmez..
Ornegin Ben ayni unide olduğum sevgilimden ayrildim arkadasimin sevgilisi 3 yildir başka şehirde sindu evlenmeye hazirlaniyorlar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son düzenleme: