Üniversite kayıt dondurma :(

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
29
Arkadaslar merhaba bazi saglik sorunlarindan ötürü kaydımı dondurmak istiyorum,okul baslayali bir ay oldu ama henüz vizeler baslamadi.Kayıt dondurmanin belli bir süresi var mi ve neler gerekiyor?

ben yanlış bilmiyorsam geçerli bir sebebin yoksa dondurmazlar.
hastalık ne kadar etkili olur bilmiyorum
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
yine de danışman hocana bir sor

Benim bildigim de istedigin zaman sebepsiz yere dondurabilirsin. Bunun bir suresi yok. Kararlıysan arastir.

ben yanlış bilmiyorsam geçerli bir sebebin yoksa dondurmazlar.
hastalık ne kadar etkili olur bilmiyorum
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
yine de danışman hocana bir sor
Ben de internetten arastirdim genel de farkirlik saglik sorunu gibi seylerden donduruyorlar dediginiz gibi ama ben biraz gec karar verdim bir süresi var mi acaba diye merak ediyorum gidip konusucam aynen

Kayıt dondurmak için dilekçe yazıyorsunuz. Şu, şu sebeple kaydımı dondurmak istiyorum şeklinde. Bazı okullar bu dilekçeyi hazır veriyor, siz boşlukları dolduruyorsunuz. Okulun internet sitesinden kayıt dondurma dilekçesine ulaşabilirsiniz (eğer okulunuz dilekçeyi hazır veriyorsa).

Normalde dönemin ortasında kayıt dondurma işlemi yapılamaz ama sağlık sorunu olanlar istediği zaman dondurabiliyor diye biliyorum.

Dilekçenin yanında bir de mazeretinizi kanıtlayan bir belge isteniyor. Sağlık sorununuzu kanıtlamanız gerekiyor yani. Eğer bir raporunuz varsa geç kalsanız da okulunuzu dondurabiliyorsunuz.

Bu durumu danışman hocanız yerine bölüm sekreterliği ya da öğrenci işlerine sorarsanız daha iyi bilgi edinirsiniz.

Canım mrb.
Ben 2.uni kayıt yaptırdım ama ilk hafta gittim ve ilk hafta sondu dondurma. 18 eylül başladı pazartesi 22 eylül cuma sondu dondurma.
Vee dondurma öyle kafana göre olmuyo dediler.
1 ya fakir olacaksın ve bunu muhtara onaylatacsksin
2 sağlık problemi ciddi raporlu
3 başka ciddi bi sebep
Bunlar benim sebebim olmadığı için donduramadim ama okula da gitmiyorum.
Terk ettim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…