Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkdaşlar afyonda bi üniversite kazandım istemediğim için dondurdum şimdi bartında istediğim bölümü kazandım yalnız kayıt yaptırmam için diploma gerek üniversitede kayı silmek için ne isitiyolar ne yapmam gerek?
Kayıtlı olduğunuz üniversitenin öğrenci işlerine gidip bir form dolduracaksınız,ordan sizi yönlendirirler zaten.
İşte tek korkum 1 gün içinde bitermi kalıcak yerım yok çünkü.
Muhtemelen biter, 1 saatte bile bitebilir.
Yarın üniversitenizin öğrenci işlerini arayın, bölümünüzü söyleyip durumunuzu anlatın.
Problem çıkacağını sanmıyorum ama, o gün şans eseri fakülte dekanı okula gelmemiştir ve imzası gerekirse ( mesela)işiniz uzayabilir.
O yüzden öğrenci işleri ve gerekiyorsa fakülte sekreteriyle telefonda görüşmeniz işinizi sağlama almanızı sağlayacaktır.
ben üniversite kaydımı sildirmiştim 2 yıl önce çok kolay oldu, 1 saat bile sürmedi doldurduğun formu bölüm başkanına öğrenci işlerine rektörlüğe filan imzalatıyosun yaklaşık 8 9 imzaydı sanırım sonra bitiyo, sana diplomanı geri veriyolar.
bence afyondaki öğrenci işlerini arayın, burası yanlış olmuş.. boşa zaman kaybı
bide benim o ara diplomam yoktu gecicci belgeyle gittim yani diplomam hala lisede acaba göndermişlermıdr kaydım donuktu
okula git canım arşivden direk diplomanı bulup verecekler o arada da sana yapman gerekenlerin listesi verilecek polinklinik olur kütüphane olur işte okuldan okula değişiyor oralara tek tek gidip ilişiğini kesiyorsun cok zor uzun birşey değil
diplomanı göndermişlerdir okula.