Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel ders içinse cevre lazım buraya yeni tasmdum cevrem yok nasıl nerden baslanır ki bilmiyorumÖzel ders veren matematik öğretmeni arkadaşım geçen ay ikinci evini aldı çok çok yüksek bir fiyata.
Özel derslerin saati 100 liradan başlıyor. Üstelik matematik gibi hemen hemen her öğrencinin ihtiyaç duyduğu bir ders. Neden bu yolu düşünmüyorsunuz?
İlan verin. Gazete olur, duraklara asmak olur, internet siteleri olur. Birden akın akın gelmeseler de bu yıl cep harçlığınız çıkar. Gelecek yıl iyi kazanırsınız.Özel ders içinse cevre lazım buraya yeni tasmdum cevrem yok nasıl nerden baslanır ki bilmiyorum
Çalışmanı istiyor demek ki hayırlısı olsun...İğneleyici sözler söylemiyo ama “sana iş bakalım mı ?” “Yetişöiyo para ek iş bakayım” gibi söylemleri var.. bide para isteyemiyorım ihtiyaclarım için .. ben babamdan bile bekarken para isteyemiyodum eşime muhtaç olmaj istemiyorum nasıl yasamımı devam ettircem bu sekilde bilmiyorum pss zaren cok zorlu bi sürec Allah düşmanımı kpssye hazırlanmak zorunda burakmasın
Bazısı şanslıdır senin yaptığından daha fazla hata yapıp kalıcı olur oysa senin çabanı gören yoktur, göçebe yaşarsın.Bazısı bilir ama nasıl yol izleyeceğini bilemez,kalıcı olamıyorum diye üzülür ama bilmediği tek şey üzülerek ayrıldığı her iş kapısı onun tecrübe defterine yazdığı birer satırdır.Sonra bir bakmış ki yıllarca aynı yerde çalışan adamdan daha güzel işler çıkartır olmuştur.Kalamadım diye üzüldüğü her an onun heybesine yeni yöntemler atmıştır.Ve gün gelir o da kalıcı olur,kök salar olduğu yere.Çünkü artık heybesi dolmuştur,şimdi vakit onları öğrencilerine paylaştırıp onları geliştirme vaktidir.Şimdi düşün güneşe hep aynı evin balkonundan mı bakmak istersin yoksa yolculuk zahmetlerini çekip farklı ülkelerdeki evlerin balkonundan bakmak mı?Ben matematik bölümü mezunuyum ve İŞSİZİM!! Bir türlü iş bulamıyorum bulsam da kalıcı olamıyorum.. sanırım öğretmeblik yapamıyorum kwndimi geliştirmeye çalışıyorum ama olmuyo bi türlü sadece eşim calışıyo kendimi ona yük gibi hissediyorum .. özgüvenim sıfur artık napcam ben
Ohh senin ağzına sağlıkYaptığınız yemeği yediğinde, yıkayıp ütülediğiniz gömleği giydiğinde oda kendini yük hissediyor mu?
Cevreye hic ihtiyaciniz yok universiteye bu yil baslayan kardesim iki tane ilkokul ogrencisi buldu ders vermek icin. Internetten arastirinÖzel ders içinse cevre lazım buraya yeni tasmdum cevrem yok nasıl nerden baslanır ki bilmiyorum
Yazicidan a4 kagidina ilan bastır. Apartman girislerine as. Ilk okul girislerine ortaokul girisine as.Özel ders içinse cevre lazım buraya yeni tasmdum cevrem yok nasıl nerden baslanır ki bilmiyorum