Üniversite Öğrencisi

sessizliiik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
227
4
16
İzmir
Arkadaşlar bugünlerde hazırlık yapmaya başladım.Yeni kıyafetler de alacam. Ne tarz kıyafetler önerirsiniz?Boyum uzun olmadığı için ne tür ayakkabı tercih etmeliyim?
Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler :)

kısa boylu olduğun icin dolgu topuklular tercih edebilirsin yapamıyorum giyemiyorum diyorsan convers spor ayakkabıların yüksek tabanlılarından cıktı ya da diğer spor ayakkabılarda da böyle modellerden tercih edebilirsin ve bol seyler almamaya calıs tayt gibi seyler bacak boyunu daha uzun gösterir canım :)

tam olarak ne sorduğunuzu anlamadım.. üniversiteyi kazandınız gitmeye hazırlanıyorsunz kıyafet önerisi mi istiyorsunuz ?
Arkadaşlar bugünlerde hazırlık yapmaya başladım.Yeni kıyafetler de alacam. Ne tarz kıyafetler önerirsiniz?Boyum uzun olmadığı için ne tür ayakkabı tercih etmeliyim?
Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler :)

kısa boylu olduğun icin dolgu topuklular tercih edebilirsin yapamıyorum giyemiyorum diyorsan convers spor ayakkabıların yüksek tabanlılarından cıktı ya da diğer spor ayakkabılarda da böyle modellerden tercih edebilirsin ve bol seyler almamaya calıs tayt gibi seyler bacak boyunu daha uzun gösterir canım :)

Teşekkür ederim canım :)

Kıyafet hakkında öneri istiyorum :)

şimdiki tarzından memnunsan yine kendin olarak devam edeceksin kendin ol yani üniversite yılları heycanla başlar hep sen de böyle bir heyecan içinde sordun sanırım bizim bişey önermemize gerek yok doğal ol içinden geldiği gibi yalnız ilk zamanlar herşeyi aşırısı fazla dikkat çeker o da bütün yıl akılda kalır yani demek istediğm aşırı açık aşırı uçuk aşırı aşırı olmamaya dikkat et tabi bu bir öneri :34:

Aynen katılıyorum nereye gideceksn ve fiziğin nasıl anlat bakalım.

Ay çok severim böyle heyecanları :16:

Genelde pantolon giyerim.Etek, elbise giymem çok nadirdir pek yakıştırmıyorum kendime. Biraz fazlalığım var basenimde genel olarak böyle fiziğim.Kocaeliye gidiyorum ;)

Son düzenleme:
Öncelikle yurtta kalacaksan temel ihtiyaçların:

Kesinlike rahat terlikler.
Odada ve tuvalette giyeceğin
misal
$Hello-Kitty-mavi-ve-pembe-Twigy-kışlık-oda-terliği-modeli-550x193.webp $ZBA00305(1).webp

Havlular.

Banyo için bornoz almıştım ben ama o kadar külfetli geldi ki 1 ay sonunda eve geri getirdim ve yerine plaj havlusu götürdüm en rahaı oydu ve rengarenk çok güzel seçenekleri de var

Sonra yine rengarenk lifler almıştım

Ha bir de hayati öneme sahip dolap kangurusu, hayat kurtarıcıdır. Koçtaştan almıştım çok da ucuzdu.

Ünideki top10 kızlardan olmak gb bır derdın yok ise bu senenin modası salaş ya da cıceklı gömlekler,dar paça pantolon ve dolgu topuk tercıh edebılırsın cnm

misal ;

$k_83481709-22072013105631.webp

$k_28448025-04082013173831.webp

Öncelikle yurtta kalacaksan temel ihtiyaçların:

Kesinlike rahat terlikler.
Odada ve tuvalette giyeceğin
misal
Eki Görüntüle 778807 Eki Görüntüle 778808

Havlular.

Banyo için bornoz almıştım ben ama o kadar külfetli geldi ki 1 ay sonunda eve geri getirdim ve yerine plaj havlusu götürdüm en rahaı oydu ve rengarenk çok güzel seçenekleri de var

Sonra yine rengarenk lifler almıştım

Ha bir de hayati öneme sahip dolap kangurusu, hayat kurtarıcıdır. Koçtaştan almıştım çok da ucuzdu.

Sağol önerilerin için teşekkür ederim :)

Bence basen sorunun varsa dar paça giymelisin.

Bol giyince daha kilolu görünebilirsin.

Benimde öyle bir problemin var, ne zaman dar paça koyu renk kotlarımı gysem aa ne kadar kilo vermişsin diyorlar, bir şey verdiği yok oysa, algıda yanılgı:34:

Benim favorim kotondaki kotlar.

Zaten şu sıra her yerde inanılmaz indirimler var.

Okullar açıldıktan kısa süre sonra kocaeli bir hayli soğuk olacaktır, ben de oraya yakın bir ilde okudum.

O yüzden ceket, mont, kazak bulursan uyguna hiç kaçırma.

Yazlık çok fazla şey almanı önermem çünkü en fazla 1 ay kullanabilirsin.

2 hafta eylülde 2 haftada mayısta.

Back
X