Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ünide daha rahat oluyorsun kıyafet konusunda kasma rahat olabilceğin şeyler zaten tarzın çok değişecek. Klasik kot, sweet tarzı şeyler götür. Gözünde abartacağın bir ortam yok sadece okulun adı üni o kadar. Dziler bize yıllarca yanlış öğretti
sakın benim gibi hata yapıp 4 bavulla gitme :) geri getirmesi çok zor oluyor ki çoğunu giymeyeceksin.hazırlık okuycaksan çok süslü giyinmemeni tercih ederim çok dalga geçenini gördüm..ah bu erkekler iste.. zaten herkesin dediği gibi bir süre sonra dolaptan ilk eline geleni giyip gitmeye baslıycaksın :)
Hayirli olsun hosgeldin diyeyim guzel sehrimize :) Eger Umuttepe kampusundeysen kış için dayanıklı bi kar botu al derim.Tarzin neyse öyle giyin bi süre sonra sikilacaksin ve kendin olmaya devam edeceksin hic kasma bence.
Canım bende geçen sene yaşadım bu duyguları ilk izlenim çok önemli bence ilk hafta kimse olmuyor zaten okulda 2. hafta geliyor herkes ve ilk günlerde çok süslü ve fazla açık giyinen kızlar çok dikkat çekiyor bence ilk zamanlar sade giyin hafif bir makyaj yap ilk günden topuklu ayakkabı giyip fazla makyaj yaparsan komik duruma düşebilirsin ayrıca herkesin dediği gibi ilerleyen zamanlarda eline ilk geleni giyip gideceksin umarım her şey gönlünce olur =)
Ayrıca yurtta kalacaksan mutlaka 2 tane terlik al biri odada diğeri koridor da giymek için , bornoz al çok rahat oluyor , küçük hurçlardan alabilirsin çamaşırlarını koymak için , anahtarlık al bazen anahtarlar karışabiliyor :) , bardak götür mutlaka şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
Ayrıca yurtta kalacaksan mutlaka 2 tane terlik al biri odada diğeri koridor da giymek için , bornoz al çok rahat oluyor , küçük hurçlardan alabilirsin çamaşırlarını koymak için , anahtarlık al bazen anahtarlar karışabiliyor :) , bardak götür mutlaka şimdilik aklıma gelenler bunlar :)