- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
şanssız çocuklar, çok üzüldüm, daha gencecik öğrenciler. çok yazık oldu, çok...allah kimseye böyle acı yaşatmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum ve 3 arkadaşı bu günden itibaren bekar evinde yaşamaya başladı.
sizlerden ricam ,daha önce bekar olarak evde tek başına veya arkadaşlarınızla yaşadınızmı,zorlukları nelerdir ?varsa güzel yanı nelerdir?
oğlum elbette sıkıntısını bizlerle paylaşmayacaktır ,kendisi eve çıkmayı çok istedi,şimdiye kadar yurtta kalıyordu,aslında kişisel gelişimi için ev yaşamı iyi olur umuyorum.yardımlarınızı bekliyorum..
bende üniversite öğrencisiyim yalnız yaşıyorum çok da mutlu bir hayatım var kendini bilen için çok güzel oluyor ama çoğu üniversite öğrencisi dağıtıyor benim komşularımla bile aram çok iyi ama ben çok evcimen biriyim o yüzden hiç bir zorluk yaşamıyorum eğer çocuğunuz kendisini bilirse hiç bir sorun yaşamaz ama erkeklere yemek bulaşık çamaşır zor geliyor bense çok seviyorum zaten burda beni herkes evli zannediyormuş a.s hiç bekar öğrencilere benzemiyor diyorlarmış hatta beni isteyen bile oldu :roflol: bu da çok kötü aslında bi kaç sütü bozuk bütün öğrencilerin adını kötüye çıkarıyorlar Çok üzgünüm çoook genelde erkeklere ev işleri zor geliyor bide içki sigara eve arkadaş getirme partiler falan başlıyo zamanla o zaman komşularla çok sorunlar yaşanıyor eve kız atıyorlar deniyor komşular tarafından o yüzden aslında komşulara dikkat etmek gerek aman banane dememek gerek a.s benim çok düzenli bir hayatım var içkim sigaram yok evime arkadaş da getirmem çünkü yalnıZlığı seviyorum yani dikkat etmek gerek bilhassa erkek çocuksa...çok kötü olaylar yaşandı bizim fakültede bu ev tutma durumundan isterseniz anlatabilirim a.s.