- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Senin yaşında hepimiz ana kuzusuyduk güzel kızım. En önemlisi etrafın senin durumundaki diğer öğrencilerle dolu olacak. Onlar nasıl dönüyorsa yurda sen de onlarla dönersin. Yurt hayatı zor tabii ev gibi olmaz ama üniversiteye giderken evinde yaşayan arkadaşlarından daha özgür olacaksın. Daha çabuk olgunlaşacaksın. İleride her konuda işine çok yarayacak.Tercih sonuçlarımı bekliyorum pek iyi puanım yok hep endüstri mühendisliği okumak istedim ve tercihlerimde ikinci ögretim (iö) de yazdm.Büyük ihtimal iö tutacak sorun burda basliyor.Şımdiye kadr hiç ailemden ayrılmadim evcıl birisiyim ana kuzusuda diyebilirsinz yurtta naparım nasl yaşarm tek kalıcam dye korkuyorum bide iö gelirse osaatte yurda nasl gelirim her şeyi kuruyorum kafamda uyuyamiyorum günlerdr agliyorum neolur bir şeyler diyin çok okumak babamı mutlu etmek istyrum ama çook korkuyorum
Tercih sonuçlarımı bekliyorum pek iyi puanım yok hep endüstri mühendisliği okumak istedim ve tercihlerimde ikinci ögretim (iö) de yazdm.Büyük ihtimal iö tutacak sorun burda basliyor.Şımdiye kadr hiç ailemden ayrılmadim evcıl birisiyim ana kuzusuda diyebilirsinz yurtta naparım nasl yaşarm tek kalıcam dye korkuyorum bide iö gelirse osaatte yurda nasl gelirim her şeyi kuruyorum kafamda uyuyamiyorum günlerdr agliyorum neolur bir şeyler diyin çok okumak babamı mutlu etmek istyrum ama çook korkuyorum
Tercih sonuçlarımı bekliyorum pek iyi puanım yok hep endüstri mühendisliği okumak istedim ve tercihlerimde ikinci ögretim (iö) de yazdm.Büyük ihtimal iö tutacak sorun burda basliyor.Şımdiye kadr hiç ailemden ayrılmadim evcıl birisiyim ana kuzusuda diyebilirsinz yurtta naparım nasl yaşarm tek kalıcam dye korkuyorum bide iö gelirse osaatte yurda nasl gelirim her şeyi kuruyorum kafamda uyuyamiyorum günlerdr agliyorum neolur bir şeyler diyin çok okumak babamı mutlu etmek istyrum ama çook korkuyorum
Ne kadar şanslıymışsınız hayatınızda..Cok tesekkür ederimKüçük bi şehirden büyük bi şehire geldim bende üniversite okumaya. Beş yil devlet yurdunda kaldım. En güzel arkadasliklarm yurtta oda arkadaşlarımla oldu. Mezuniyet düğün doğum ve şimdi hep oda arkadaslarm yanımda. Korktuğun kadar hiç bir şey yok üniversiteyi kazanan iyi kötü bitiriyo. Ayrıca kyk ya başvur burslara başvur oturduğun yerin kaymakamligi ve Belediyesi de burs verir. Her türlü okursun. Benim eşim de üniversiteyi burslarla okudu ailesinden beş kuruş almadı. Ayrıca ikinci öğretim okumak daha rahat bir suru avantajn olur günün sana kalır kaliteli yaşarsın hem de hocalar cok tutmuyo erken bırakıyo. Boşuna stres yapma ben okuduğum şehirde evlenip kaldm hem de universireden hocamla hhayatın ne getireceği belli değil.
Canım her zaman ailenin yanında olamazsın ki eğer zaten onlardan ayrılmadan yaşamaya devam edersen 30 yaşına da gelsen hala küçük bir çocuk olursun. kendi ayakların üzerinde durmayı, olgunlaşmayı öğrenmek için uzaklaşman ayrılman gerekir. Ayrıca yurtta kalmak 1-2 ay hadi taş çatlasın 4-5 ay belkiii seni zorlayabilir özlersin hergün saatlerce telefonda internette konuşmadan duramazsın ama sonrasında senin yurt arkadaşların/ev arkadaşların senin bir diğer ailen olur.. ilk aylar eğer evin yakınsa her ay eve giderken sonraları 2-3 ayda bir eve gitmeye başlayacaksın. Ve en önemlisi ailenin değerini de öğreneceksin. ( bunları diyorum çünkü bende üniversite öğrencisiyim ve ailemden uzakta okuyorum :) )Tercih sonuçlarımı bekliyorum pek iyi puanım yok hep endüstri mühendisliği okumak istedim ve tercihlerimde ikinci ögretim (iö) de yazdm.Büyük ihtimal iö tutacak sorun burda basliyor.Şımdiye kadr hiç ailemden ayrılmadim evcıl birisiyim ana kuzusuda diyebilirsinz yurtta naparım nasl yaşarm tek kalıcam dye korkuyorum bide iö gelirse osaatte yurda nasl gelirim her şeyi kuruyorum kafamda uyuyamiyorum günlerdr agliyorum neolur bir şeyler diyin çok okumak babamı mutlu etmek istyrum ama çook korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?