Evet cnm kimse yalniz degildir unutma
Ben 3. siniftayim keske son sinifta olsamda biran önce kavusabilsek birbirimize
Ben sevgilime hic bir zaman ailemin onun okumamis olmasini sorun yapabilecegini söylemedim. O bunu ilk zamanlar bir kac defa dile getirdi ve ben bidaha öyle birsey söylememesini istedim ondan. Bizimkiler baska seyleri sorun yapacaklar diye korkuyoruz biz... Okul egitimi benim icin sorun degil cünkü biz A´dan Z´ye her konuda konusabiliyoruz (Tarih, kültür, din,politika, yemek...)
Ben askima acikcasi oku falan asla demem. O kendini var olan isinde gelistirmesi taraftarindayiz biz. Biz de ailelerimize Mart gibi aciklamayi düsünüyoruz. Bakalim tepkileri nasil olacak?! Benim isim seninkisinden cok cok daha zor be cnm... o yüzden rahat ol, takma kafani derim ben. Ailemizin karsisina özgüvenli bir sekilde gecmeliyiz. Görmeliler ne kadar sevgimizin büyük oldugunu, güzel güzel bir bir anlatirsak neden o kisinin hayatimiz boyunca yanimizda olmasini görmek istedigimizi olur insallah!
Ah ah bu mahalle baskisi... Milletin agzi torba degil ki büzesin!!!
Valla ona diyecek biseyim yok. Millet bir garip hakikatten ya! Sana bisey anlatyiyim mi? Benim bir arkadasim var Almanya´da dogup büyüdü Üniyi de TRde okurken kismeti cikti. Bunlar nisanliyken millet arkadasima o sana layik degil sen Almanya´da dogup büyümüssün, anlasamazsiniz gibi sacma sapan laflar ediyorlarmis!!! Eee bazilari diyor ya "Dengi dengine" diye öyle bakarsak egitim konusunda daha da denk olamazlar yani cünkü ikiside ayni bölümü okuyorlar! Yani diyecegim o ki ne yaparsak yapalim milletin agzi zaten durmayacak! Ona bakarsan senin arkandan bir konuda konusurlarken benim iki konuda konusacaklar...
Cnm siz ne zaman ailelerinize aciklamayi düsünüyorsunuz? 8 aylik iliskim var demissin daha öncesinde de tanisiyormuydunuz? Herseyin hayirlisi olsun hakkimizda insallah...