- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Aman aman Allah kimseyi böyle bir hayal kirikligina ugratmasin! Adami seviyorsun, ona güveniyorsun beraber bir yola cikmaya kalkissiyorsun sonra destek degil köstek olabiliyor bazilari demek.
cnm bende senin gibi eczacilik okuyorum sevgilimde ortaokul mezunu. Kendi isinin basinda ve Allah´a sükür cokta güzel geliri var. Ben de ayni senin gibi iliskimizin en basinda ailem sorun eder mi diye aklimdan geciriyordum. 1 bucuk yillik cok güzel giden bir iliskimiz var. Allah nazarlardan saklasin!Her konuda anlasiyoruz, bir cok ortak noktamiz var ve birbirimizi gercekten cok seviyoruz. Ben artik ailemin sevgilimin okumamis olmasini sorun yaratacagini sanmiyorum cünkü bence bir aile önce damadinin kizlarina verdigi SAYGI, SEVGI, HUZURa bakarlar. AHLAKina önem verirler. ISi de varmis bak ne güzel geliri de vardir kuaförse. Takma kafani bunlara cnm.
Okumak istiyor demissin. Merak ettim sen mi önerdin bunu ona?
ortaokul mezunu ama şimdi benim için liseye başlıyacak dışardan bitirecek.belki sonrada özel okulun 2 yıllığına falan gider diye düşündük yada açıköğretim falannn.ya ben eczacılık da okuduğum için ailemin durumuda çok şükür iyi olduğu için ve daha üniversite 1 deyken bile bir sürü iyi görücüler çıktığı içinnn başım baya bi dertte anneme biraz söledim kızım yol yakınken vazgeç baban seni evlatlıktan red eder dedi ayriyeten annemde kuaföre ona gidiyor ablam ve kardeşimde özellikle annemle çok iyi anlaşıyorlarrrrrr.
okumak öle ben evden iki kitap okuyayım lise sorularıyla sınava gireyim elimde bi diploma olsun da adım üniversite mezunu olsun demek değildir bambaşka bir şehirde bambaşka insanlarla çocuk denecek yaşta paylaşmayı öğrenmek anlaşmayı öğrenmek zorluklarla tek başına başa çıkmayı öğrenmek doğruyu yanlışı kötüyü iyiyi görüp bunları ayırt edecek sağduyuya erişip geleceğine yön vermektir diploma da cabası olur
ha her lisans mezunu böle midir hayır
her ilkokul mezunu cahil midir tabi ki hayır
sevgilinin elinde mesleği geçinecek maaşı seninle uyan kafa yapısı varsa gerisi boş üniversite okudum diyebilmek için açıköğretim bitirmesine gerek yok
ama maalesef ki kazın ayağı öyle değil işte çünkü ülkemizde öğrenilmiş çaresizlik öğrenilmiş koşullanma öğrenilmiş öküzlük öğrenilmiş kompleks ne ararsan var erkeğin kadından çok kazanması gerektiği kadının erkeğin malı olması gerektiği erkeğin kadından üst statüde olması gerektiği gibi öğrenilmiş davranışlar genlerden kolay kolay silinmez o yüzden mutlaka ki ilerde sorun yaşarsınız burda örneğini çok görüyoruz
Slm cnm,
Bnde eczacilik okuorum ve iki yildir süren bir iliskim var. Erkek arkadasim ise lise mezunu. Bende cok dusunuorum aramizda ne sorunlar cikabilir diye. Aileminde en basinda sevinecegini sanmiorum, ama insanlik herzaman daha onemli degilmi? O yuzden ben buna daha cok onem veriorum ve baskalarini takiorum, hea bide evi gecindirebilecek maasi da varsa, kimse birsey diyemez. Allah hepimize hayirlisini versin :)
Eksik yönünü yazayım bir çok kuaför bağkurunu ödemiyor ,bu da birikiyor çoğu kadının altınını satıyorlar
canımm güzel bir bölümokuyormuşun ailen ne der bilmiyoum ama çevre insanı çok yıpratıyor laf söz bitmez hiç benim amcam doktordu kız lise hemşireydi ona bile ailede büyük laf çıktı neymiş efendim dengi değilmiş ama şimdi çok mutlular
bilmiyorum ama ben anne olarak karşşı çıkardım,çünkü benimde kızım var dirsek çürütsün...o dan sonra ilk okul mezunuyla evlensin....malesef sevgi ve aşk karın doyurmuyor....çünkü benim kızımda dikkatli bu konuda.....
cnm bende senin gibi eczacilik okuyorum sevgilimde ortaokul mezunu. Kendi isinin basinda ve Allah´a sükür cokta güzel geliri var. Ben de ayni senin gibi iliskimizin en basinda ailem sorun eder mi diye aklimdan geciriyordum. 1 bucuk yillik cok güzel giden bir iliskimiz var. Allah nazarlardan saklasin!Her konuda anlasiyoruz, bir cok ortak noktamiz var ve birbirimizi gercekten cok seviyoruz. Ben artik ailemin sevgilimin okumamis olmasini sorun yaratacagini sanmiyorum cünkü bence bir aile önce damadinin kizlarina verdigi SAYGI, SEVGI, HUZURa bakarlar. AHLAKina önem verirler. ISi de varmis bak ne güzel geliri de vardir kuaförse. Takma kafani bunlara cnm.
Okumak istiyor demissin. Merak ettim sen mi önerdin bunu ona?
Ben gelen yorumlara inanılmaz şaşırdım açıkçası..Davul bile dengi dengine durumunu kabul ederim ama bunun sadece bir diploma ile olmadığını da bilirim.
Nice ortaokul-lise mezunu insan var ki kendisini iyi yetiştirmiş,meslek sahibi olmuş,çevresinde söz sahibi olabilmiş ve daha sayılabilecek bir sürü örnek.
Ve nice üniversite mezunu insan var ki karşına alıp konuşamazsın..Ha böyle dedim diye ne üniversite mezunlarını yeriyorum ne de diğerlerini yüceltiyorum.
İnsan öncelikle insan olsun,kendisini yetiştirmeyi bilsin.Sevgilinizin gayette güzel bir mesleği var.Ki kuaförlük asla ölmeyecek mesleklerden biridir.E evi,arabası varmış zaten işini oturtmuş belli ki.Günde kaç tane insanla muhattap oluyor,tecrübeyse alasını kazanmıştır.
Benim sadece ilişkinizin süresiyle ilgili bir yorumum olabilir.Şu an her şey mükemmel gidiyormuş,Allah bozmasın.Ancak bu çok kısa bir süreç.Zamanla birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız,karşılıklı hoşunuza gitmeyecek tavırlar olacaktır.Bakalım o zaman birbirinize sabır gösterip,destek çıkabilecek misiniz buna bakmanızı öneririm.
Yani işleri aileye yansıtmadan biraz daha zaman geçirin.Onun haricinde aileniz baştan kabul etmese bile iyi biriyse mutlaka anlayacaklardır.
Zaten dediğim gibi kendini yetiştirebilmiş biriyse,size değer verip beraber mutlu olabiliyorsanız,geçinebilecek bir maaşa-sağlam bir işe sahipse diplomanın bence hiç bir önemi yok...Siz kalplerinizi-kişiliklerinizi birbirinize yakıştırdıysanız kimsenin söylediğinin bir önemi yok.Çevreniz olmamış der siz yine onun elini tutar yürürsünüz.Bir şey olur o ağzını açanlar bakarken siz birbirinize destek çıkarsınız,o yüzden mutluluğunuzu kimsenin iki dudağının arasına bırakmayın.
elanur inanmıyorum bende benimle aynı durumda olan var mı diyodummm.yani ben ailem sorun eder falan dedim bir iki seferde lafı geçmişti oda bana okuyacağını söledi hatta baya bi araştırıyor falannnn.sen son sınıfmısın?
teşekkürler kızlar yazdıklarınız baya bi moral oluyooo benim için sitede eczacı olupta benimle aynı kaderi paylaşanlar da varmışşş hayat paylaştıkçaaa güzellll diyorummmm
Ah ah bu mahalle baskisi... Milletin agzi torba degil ki büzesin!!!evet çevrem yıpratıcak farkındayım ailem kabul etsinde gerisi boşver diyorum kimse yüzüme bişe diyemiyecek ama arkamdan çok konuşacaklar biliyorummmmmm.mahalle baskısından kurtulmak gerekkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?