Ben gelen yorumlara inanılmaz şaşırdım açıkçası..Davul bile dengi dengine durumunu kabul ederim ama bunun sadece bir diploma ile olmadığını da bilirim.
Nice ortaokul-lise mezunu insan var ki kendisini iyi yetiştirmiş,meslek sahibi olmuş,çevresinde söz sahibi olabilmiş ve daha sayılabilecek bir sürü örnek.
Ve nice üniversite mezunu insan var ki karşına alıp konuşamazsın..Ha böyle dedim diye ne üniversite mezunlarını yeriyorum ne de diğerlerini yüceltiyorum.
İnsan öncelikle insan olsun,kendisini yetiştirmeyi bilsin.Sevgilinizin gayette güzel bir mesleği var.Ki kuaförlük asla ölmeyecek mesleklerden biridir.E evi,arabası varmış zaten işini oturtmuş belli ki.Günde kaç tane insanla muhattap oluyor,tecrübeyse alasını kazanmıştır.
Benim sadece ilişkinizin süresiyle ilgili bir yorumum olabilir.Şu an her şey mükemmel gidiyormuş,Allah bozmasın.Ancak bu çok kısa bir süreç.Zamanla birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız,karşılıklı hoşunuza gitmeyecek tavırlar olacaktır.Bakalım o zaman birbirinize sabır gösterip,destek çıkabilecek misiniz buna bakmanızı öneririm.
Yani işleri aileye yansıtmadan biraz daha zaman geçirin.Onun haricinde aileniz baştan kabul etmese bile iyi biriyse mutlaka anlayacaklardır.
Zaten dediğim gibi kendini yetiştirebilmiş biriyse,size değer verip beraber mutlu olabiliyorsanız,geçinebilecek bir maaşa-sağlam bir işe sahipse diplomanın bence hiç bir önemi yok...Siz kalplerinizi-kişiliklerinizi birbirinize yakıştırdıysanız kimsenin söylediğinin bir önemi yok.Çevreniz olmamış der siz yine onun elini tutar yürürsünüz.Bir şey olur o ağzını açanlar bakarken siz birbirinize destek çıkarsınız,o yüzden mutluluğunuzu kimsenin iki dudağının arasına bırakmayın.