üniversite okumayı düşünüyorum

teşekkür ederim canım ne güzel moral vermişsin Allah gönlünüze göre versin. evet belki çok zor kazanmak ama denemekten hiç bir şey kaybetmem sadece 2 ay ders çalışmak için uykusuz kalırım o kadar ama kazanırsam dünyalar benim olacak. yapamazsın diyenlere karşı kendimi kanıtlamış ve hayalimde olan mesleği yapabilmek için büyük bir adım atmış olacağım. kızım daha küçükken sorunları az iken ve 2. bir çocuk yok iken hazır daha fazla problem olmadan şansımı deneyip görücem. dualarınızı eksik etmeyin senin mezun olduğun bölümü bende hayırlısı ile kazanıp takıntısız bitirebileyim canım dua et.

Kesinlikle tatlım:) Benim bir alt dönemimde bir kadın vardı çocuğunu alıp geliyordu hatta :) Okumanın ne yaşı ne de zamanı var.Sen iste yeter ki :) 4 senede bitiereceğim diye de sıkıştırmazsın kendini.İstersen 5 istersen 6 senede bitsin.Ama inanıyorum ki sen bunu başarırsın.Eşin de sana destek oluyorsa ne ala..Senin için dua edeceğim canım, iyi haberlerini bekliyorum :16:

arkadaşlar 28 yaşındayım evliyim 1.5 yaşında kızım var harita teknikeriyim devlette çalışıyorum yaptığım işte mutlu değilim hayalimde hep hukuk okumak vardı ama yanlış yönlendirilmeler sınav sistemleri şansızlık derken bu hayalimi gerçekleştiremedim bu sene sınava girip hukuk kazanım hakim olmak istiyorum.size çok mu geç kaldım kazanmış olsam hem çocuk hem okul hem iş nasıl olur bilmiyorum ama şansımı deneyip hayalimi gerçekleştirmek istiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim litfennn

Öncelikle seni tebrik ediyorum, insan hayallerinin peşinden gitmeli. Ben de 21 yaşında kazandım tarih okudum, ağbim 26 yaşında mühendislik kazandı. Okumanın yaşı yok, evli ve çocuklu olabilirsin ama azmin elinden hiç bişi kurtulamaz. İlerde çok iyi bir hakim olacağına inanıyorum. :16:

istedikten sonra herşey olur. yaşın zaten çokda geç değil kazanabilirm ,yılmam ,tembellik yapmıycam dersen hiç durma bence:17:

Ben de istiyorum aslında açıköğretim okumak ama karar veremiyorum yapabilir miyim diye:5:31yaşındayım 3te çocuk var:31:
Bence isteklerini geri de bırakma :34:Sonra pişman olmayasın:31:

Kesinlikle tatlım:) Benim bir alt dönemimde bir kadın vardı çocuğunu alıp geliyordu hatta :) Okumanın ne yaşı ne de zamanı var.Sen iste yeter ki :) 4 senede bitiereceğim diye de sıkıştırmazsın kendini.İstersen 5 istersen 6 senede bitsin.Ama inanıyorum ki sen bunu başarırsın.Eşin de sana destek oluyorsa ne ala..Senin için dua edeceğim canım, iyi haberlerini bekliyorum :16:

çok sağol canım inşallah Allahım buradan mutluluğumu paylaşmayı da nasip eder.

Ben de istiyorum aslında açıköğretim okumak ama karar veremiyorum yapabilir miyim diye:5:31yaşındayım 3te çocuk var:31:
Bence isteklerini geri de bırakma :34:Sonra pişman olmayasın:31:

evet canım bende o yüzden zaman daha geç olmadan birşeyler yapayım istiyorum sonrdana pişman olmayayım diye inşallah seninde benim de herkesin gönlüne göre olur.

Öncelikle seni tebrik ediyorum, insan hayallerinin peşinden gitmeli. Ben de 21 yaşında kazandım tarih okudum, ağbim 26 yaşında mühendislik kazandı. Okumanın yaşı yok, evli ve çocuklu olabilirsin ama azmin elinden hiç bişi kurtulamaz. İlerde çok iyi bir hakim olacağına inanıyorum. :16:

çok sağol canım eşim bile tamam destek olurum kazanırsan diyor ama ne gerek var zaten devlet memurusun uğraşma çok zor diyor ama bu benim hayalim o cübbeyi gimek o mesleği yapmak hayatımdaki en büyük amacım fakat yanlış yönlendirmeler sonucu hiç istemediğim sevmediğim bir işi yapıyorum inşallah kazanırım hayırlısı ile sevdiğim işi yaparım.

çok sağol canım eşim bile tamam destek olurum kazanırsan diyor ama ne gerek var zaten devlet memurusun uğraşma çok zor diyor ama bu benim hayalim o cübbeyi gimek o mesleği yapmak hayatımdaki en büyük amacım fakat yanlış yönlendirmeler sonucu hiç istemediğim sevmediğim bir işi yapıyorum inşallah kazanırım hayırlısı ile sevdiğim işi yaparım.

Selamlar.Bence hiçbirşey için geç değil.Olumsuz yorumlara da hiç aldırma.Eşin de destekse mutlaka oku derim.Hayata 1 kere geliyorsun.Ben de evli ve 1 çocuk annesi olarak İngilizce dışında 2 yabancı dil öğrendim.Ne işime yarayacağını düşünmeden azimle çalıştım.Üstelik sosyal bilgiler öğretmeni olmama rağmen..Hani şu kurbağa hikayesi var yaa..Asla başaramayacak denilen ama kuleyi tırmanmayı başaran kurbağa...Sen de öyle ol.Unutma Mimar Sinan'ı Mimar Sinan yapan 86 yaşında yaptığı ustalık eseri Selimiye Cami'dir.:)

sana tek soyleyecegim sey HARİKASINNNN!!!!!!!!!

Bunu düşünmek bile mükemmel!!! hayalini gerçekleştirmek istiyosan yürümelisin kızın da senin uğurun olur bu yolda :) seninle şimdiden tüm kk olarak gurur duyuyoruz güzel haberlerini bekliyoruz :54: :nazar: :kkk:

sana tek soyleyecegim sey HARİKASINNNN!!!!!!!!!

Bunu düşünmek bile mükemmel!!! hayalini gerçekleştirmek istiyosan yürümelisin kızın da senin uğurun olur bu yolda :) seninle şimdiden tüm kk olarak gurur duyuyoruz güzel haberlerini bekliyoruz :54: :nazar: :kkk:

canım benim akşam akşam ne güzel moral verdin bana Allah gönlüne göre versin dediğin gibi inşallah canım kızımda uğurum olur inşallah. okulu kazanıp buradan sizlerle paylaşırım inşallah hayırlısı ile nasip olur. dualarınızı esirgemeyin ne olur bu defa istediğim sonuca ulaşabileyim yapamazsın diyenlere mahcup olmayayım.

Selamlar.Bence hiçbirşey için geç değil.Olumsuz yorumlara da hiç aldırma.Eşin de destekse mutlaka oku derim.Hayata 1 kere geliyorsun.Ben de evli ve 1 çocuk annesi olarak İngilizce dışında 2 yabancı dil öğrendim.Ne işime yarayacağını düşünmeden azimle çalıştım.Üstelik sosyal bilgiler öğretmeni olmama rağmen..Hani şu kurbağa hikayesi var yaa..Asla başaramayacak denilen ama kuleyi tırmanmayı başaran kurbağa...Sen de öyle ol.Unutma Mimar Sinan'ı Mimar Sinan yapan 86 yaşında yaptığı ustalık eseri Selimiye Cami'dir.:)

evet canım hayata bir kere geliyoruz ne kaybederim ki hatta bu yıl kazanamazsam seneye tekrara denerim hiç sorun değil devlete kapağı attım deyip emekliliğini bekleyen boş bir memur olarak geçirmek istemiyorum hayatımı.sende çok iyi yapmışsın hayatta neyin ne zaman işe yarayacağı belli olmuyor o kadar emek vermişsin umarım güzel şeylere vesile olur öğrendiğin diller desteğin için sağol.

canım benim akşam akşam ne güzel moral verdin bana Allah gönlüne göre versin dediğin gibi inşallah canım kızımda uğurum olur inşallah. okulu kazanıp buradan sizlerle paylaşırım inşallah hayırlısı ile nasip olur. dualarınızı esirgemeyin ne olur bu defa istediğim sonuca ulaşabileyim yapamazsın diyenlere mahcup olmayayım.

ne güzel bi kalbin var senin canım benim ne güzel dilekler bunlar böyle amin inşallah allah hepimzin gonlune gore verir... gurur duydum cesaretinle, azminle de gurur duyacağımıza eminim. kimseye kulak asma inşallah sen bu güzel kalbinle melek kızınla herşeyin üstesinden gelirsin dualarımız seninle :)

Back
X