- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi Deadlockless
labda ödevimi yapıyordum her labın ustune o laba ait haftalık ders programı yazar laba girmeden önce baktım ogun labda ders görünmüyordu girdim ödevimi yapmaya başlatım aradan bi iki saat geçti arkadamı döndüm uc beş kişi gelmiş o sırada da içeri hoca girdi ben de bilgisayara dönüp yaptığım ödevi kaydedip kapatmaya başlarken hoca bana sen bu sınıftan mısın dedi hayır hocam dedim ders var burda dedi bilmiyordum hocam ödev vardı da onu yapıyordum şimdi de kapatıyorum bilgisayarı demeye kalmadan ===hocam ödev vardı da dediğim anda sözümü kesip SEN ANLAMIYORSUN GALİBE DERS VAR dedi hocam bilgisayarı kapatıyodum dedim (bilgisayarlar o kadar b.ktanki donuyor google ı bile açmaz bi açışta 10 tane açar ) ben bilgisayarı kapatırken bana bölümün ne senin dedi adın ne dedi soyadımı sordu söyledim sizce ne yapabilir çok üzüldüm Ben de biliyorum sıcacık evimde oturup ödev yapmayı buz gibi soğuk labda kendine hayrı olmayan bilgisayarda ödev yapmaya meraklı değilim öğretmen olmak demek insanları rencide edebilme hakkına sahip olmak değil vitesi boşa alıp helele rörö konuşmak değil İNSAN OLMAYANLARDAN NEFRET EDİYORUM
Dediğim gibi hoca bölümümü adımı soyadımı filan sordu sizce bir şey yapar mı ?
Dediğim gibi hoca bölümümü adımı soyadımı filan sordu sizce bir şey yapar mı ?