üniversite sınavı ve hoşlandığım çocuk

Denebilecek şeyler ortada, hedefinden vazgeç diyebiliriz, çocuktan vazgeç diyebiliriz. Ama tabi ikisinin de işe yaramayacağı bariz. Sen derslerini aksatmadan çocuğu düşün. :1:

Aşk meşk işlerini kafandan atmalısın cnm madem bu kadar yüksek bir hedefin var...

Bak ben ve kızkardeşim ortaokulu bırakalı 10 yıl oldu liseyi açıktan okuduk şimdi dersaneye gidiyoruz
her hafta denememiz var mesela bugün denemeden ben 60 kızkardeşim 72 net yapmış
bu arada sözelciyiz ve bu netler bile bizim gibiler için çok fazla..
Hatta kızkardeşim çok daha çalışır ve hep ersanede ilk 3'e girer
biz ki temelimiz yok ama baya tamamladık
bir sözelci için 37 net ne kadar önemlidir.İşte ben onu başardım
sadece çalış ama kafanda sakın başka şeyler olmasın
gez toz sosyallik çok önemli ama kendine acı verebilecek işlere girişme derim
heefin büyük çünkü..sen yeterki iste.....

Denebilecek şeyler ortada, hedefinden vazgeç diyebiliriz, çocuktan vazgeç diyebiliriz. Ama tabi ikisinin de işe yaramayacağı bariz. Sen derslerini aksatmadan çocuğu düşün. :1:

tabiki hedefim her şeyden önemli çok şeyden fedakarlık yaptım yaparımda ama sanki onun gözlerine bakınca bi şeyler oluyo siz olsaydınız napardınız?

Aşk meşk işlerini kafandan atmalısın cnm madem bu kadar yüksek bir hedefin var...

Bak ben ve kızkardeşim ortaokulu bırakalı 10 yıl oldu liseyi açıktan okuduk şimdi dersaneye gidiyoruz
her hafta denememiz var mesela bugün denemeden ben 60 kızkardeşim 72 net yapmış
bu arada sözelciyiz ve bu netler bile bizim gibiler için çok fazla..
Hatta kızkardeşim çok daha çalışır ve hep ersanede ilk 3'e girer
biz ki temelimiz yok ama baya tamamladık
bir sözelci için 37 net ne kadar önemlidir.İşte ben onu başardım
sadece çalış ama kafanda sakın başka şeyler olmasın
gez toz sosyallik çok önemli ama kendine acı verebilecek işlere girişme derim
heefin büyük çünkü..sen yeterki iste.....

haklısın çok teşekkürler sizide tebrik ederim

tabiki hedefim her şeyden önemli çok şeyden fedakarlık yaptım yaparımda ama sanki onun gözlerine bakınca bi şeyler oluyo siz olsaydınız napardınız?

o çocuk sana parlak bir kariyer vad ediyor mu?
Tabiki hayır
ben olsam umursamam önce meslek sonra aşk meşk:9:

merhaba ben 17 yaşındayım boğaziçi ünv psikoloji bölümü okumak istiyorum hedefime ulaşmak için neredeyse derece yapmam gerekiyor çalışıyorum ama çok daha çalışmalıyım 1.5 senem var seneye sınava gireceğim çok bunaldım artıık bir de okulda hoşlandığım bir çocuk var sürekli onu düşünüyorum siz olsaydınız ne yaparsınız lütfen yardım edin yol gösterin

okulunun rehberlik servisine gidebilirsin sana yardımcı olurlar motivasyonunu artırman ve düzenli ders çalışmanla ilgili fikir verebilirler..

bende dışarıdan okumak istiyorum yaş 23 halkla ilişkiler..offf offf evli ve jojuklu:emir_bebek::emir_bebek:

böylesi uzun süreçlerde zaman zaman motivasyon kaybı olması normal
ve bu yaşlardayken insanın birinden hoşlanması da normal
önemli olan ikisinin birbirine engel olmaması ve önceliklerini hedeflerini unutmaman
bir arkadaşın da dediği gibi rehberlik öğretmeninden destek alabilirsin
şimdiden başarılar dilerim

merhaba ben 17 yaşındayım boğaziçi ünv psikoloji bölümü okumak istiyorum hedefime ulaşmak için neredeyse derece yapmam gerekiyor çalışıyorum ama çok daha çalışmalıyım 1.5 senem var seneye sınava gireceğim çok bunaldım artıık bir de okulda hoşlandığım bir çocuk var sürekli onu düşünüyorum siz olsaydınız ne yaparsınız lütfen yardım edin yol gösterin
neden boğaz içi... özel bi sebebi var jı yoksa sırf adından dolayı mı???insan senin yaşındayken meslekten çok üniversite adına değer veriyor :1::1: ama illaki boğaziçi olmazsa onun kadar kaliteli psikoloji programları var hacettepe gibi.. sonuçta meslekte üniversiteden sonra kendini ne kadar gelişritdiğin de önemli.. umarım hoşlandığın çocuk çalışkan biridir de seni güdüler.. yoksa onun peşinden gidip gönül işlerine dalarsan okul başarın düşer gibime geliyor...

Son düzenleme:
biz sana çocuktan vazgeç desek de boş canım, ama derslerini etkilemiyorsa vazgeçmene gerek kalmaz.
derslerine çok iyi çalış, üniversite hayalini gerçekleştir güzel bir hedef seçmişsin kendine :34: erkek arkadaşın da olabilir tabii ki, ama derslerinin önüne geçmesin asla. duygusal olarak sana kötü şeyler hissettiren insanlardan uzak olmalısın, aksi takdirde ders falan çalışamazsın :50:

Back
X