Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi not ortalaması yapıp dereceye girmen lazım.İnşallah alisirim ama mesafe haftasonu gelip gitmek icin pek uygun degil o yuzden soruyorum istanbul üni. Gecebilir miyim diye
bende evcimendim. evin dışını bilmezdim. universite başlayınca gitmek istemedim. o başlayış bi başlayış 4 yıl geçivemiş. oradan ayrılmakta cok zorlandım.
not: memleketimden 8 saat uzaktaydı okudugum universite.
İlk seneden sonra “bir an önce okul açılsın” diyeceksin.Merhaba kk üyeleri
Ben bu sene akdeniz üni. Uluslararası tic. Ve lojistik bölümüne başlayacağım. Sorunum şu ki ben bursada yasiyorum ve yol yaklasik 7bucuk saat. Bende cooooook sıkıntı yapiyorum kendime: 4 sene nasil dururum ailemden uzak. o kadar cok moralim bozuluyor ki sanarsiniz ki bi tek ben sehir disinda okuyacagim. Gercekten cok takintili bi insanim ve de duygusal. Hani derler ya en ufak seye mutlu olan insanlar en ufak seylere takilip uzulurler. Tipki beni anlatiyor.
Bide sizlere sorum benim not ortalamam iyi olursa seneye istanbul üni. Ulaştirma ve lojistik bölümüne yatay gecıs yapabilir miyim?
Simdiden hepinize tesekkurler
1. evet geçiş yapmanız mümkün ama ortalamanızın olabildiğince yüksek olması gerekiyo.Merhaba kk üyeleri
Ben bu sene akdeniz üni. Uluslararası tic. Ve lojistik bölümüne başlayacağım. Sorunum şu ki ben bursada yasiyorum ve yol yaklasik 7bucuk saat. Bende cooooook sıkıntı yapiyorum kendime: 4 sene nasil dururum ailemden uzak. o kadar cok moralim bozuluyor ki sanarsiniz ki bi tek ben sehir disinda okuyacagim. Gercekten cok takintili bi insanim ve de duygusal. Hani derler ya en ufak seye mutlu olan insanlar en ufak seylere takilip uzulurler. Tipki beni anlatiyor.
Bide sizlere sorum benim not ortalamam iyi olursa seneye istanbul üni. Ulaştirma ve lojistik bölümüne yatay gecıs yapabilir miyim?
E neden tercih ettin o zaman ?
Okulun ne kadar güzel bir yerdeymiş şanslısın :)Merhaba kk üyeleri