Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üniversteye yerleşemediim çoook kötüyümm çok istiyorum ama olmuyo((
üniversteye yerleşemediim çoook kötüyümm çok istiyorum ama olmuyo((
Bende 1 sene hazırlanmış , maddi yetersizlik içinde imkan bulup dersaneye gitmiş ve çalışmıştım. İstediğim bölüm olmamıştı. Bi sene daha denemek içimden gelmedi bile. Aöf yazıldım. Sonrası daha büyük pişmanlık. Aöf okumak hiç okumamak gibi. Çevrede iyi mesleği olan , okuyan akrabalar arkadaşlar .. Sürekli kıyaslanmalar..
Evde oturmak , ailemin bile gözüne battı zamanla. İş bul dediler , sevmediğim işlerdi yapamadım. Şimdi AÖf önlisans okuyorum fakat LİSE Düzeyi KPSS hazırlanmaya karar verdim. Ayrıca YGS i 2 yıl aradan sonra yine deneyeceğim. Kaç doğumlusun bu arada ? Aynı şeyleri yaşamış gibiyiz.![]()
aöfnin diğer üniversitelerden hiçbir farkı yok!!! diplomanda açıköğretim yazmıyo bu 1! hangi üniversitede okursan oku kendini geliştirmediğin sürece okusan ne fayda bu da 2! ben örgün ögretimde okudum nişanlım aöf işletme mezunu.. hiçbir şekilde aramızda bi kültür farkı vs olmadı olmaz da.. lütfen bu kadar küçümsemeyin..aöf yi bitirmek çok kolay değil ve sizin de örgün okuyanlardan hiçbir farkınız yok kendinizi asla eksik hissetmeyin ailenizin dediği çok doğru iş bulun cvniz için iş tecrübesi edinebileceğiniz yerlerde çalışın yeni mezun olan örgün öğretim mezunlarından deneyiminizle 1 adım önde olursunuz..
aöfnin diğer üniversitelerden hiçbir farkı yok!!! diplomanda açıköğretim yazmıyo bu 1! hangi üniversitede okursan oku kendini geliştirmediğin sürece okusan ne fayda bu da 2! ben örgün ögretimde okudum nişanlım aöf işletme mezunu.. hiçbir şekilde aramızda bi kültür farkı vs olmadı olmaz da.. lütfen bu kadar küçümsemeyin..aöf yi bitirmek çok kolay değil ve sizin de örgün okuyanlardan hiçbir farkınız yok kendinizi asla eksik hissetmeyin ailenizin dediği çok doğru iş bulun cvniz için iş tecrübesi edinebileceğiniz yerlerde çalışın yeni mezun olan örgün öğretim mezunlarından deneyiminizle 1 adım önde olursunuz..
Neden olmuyor canm , yanlıs anlama ama smdı sıralamalar fln baya dustu ben 5 sene once egtm fakultesıne grdgm sıralamamla su an cok daha ıyı yerlere gırılıyor.. Nereleri yazdn kı gelmedı? ıns seneye olur sıkma canını