üniversite

Kazanırsın bu sene söylenene göre sınav zormuş ve barajı geçemeyen öğrencilerde artış varmış.Bu da demek oluyor k üniverste puanları aşağıya düşer.Beniim girdiğim sene de 10.000 küsürlük bir sıralama oynamıştı

neden olmasınki? :) zaten bu sene soruları görmek amacıyla bir sürü öğretmenlerde sınava girdi ama tercih yapmayacaklar bu yüzden kazabilme ihtimalin var demektir :) bnde bu sene girdim ygs ye beklentimden biraz düşük geldi ama yinede istediğim yeri tercihlerime yazacağım belki gelir diye :KK71:

Her sene sıralamada oynamalar olur.5000 ileri 5000 geri genelde yerleşilen okullar oluyor tercih sırana göre.Eğer Türkiye ortalaması yüksekse istediğin tercihin bir ya da iki altı gelir ama Türkiye ortalaması düşükse hiç ummadığın derecede iyi yerler tutabilir.Bu seneki sınavı göz önüne alırsak şansın oldukça yüksek görünüyor.Başarılar :)

Her sene sıralamada oynamalar olur.5000 ileri 5000 geri genelde yerleşilen okullar oluyor tercih sırana göre.Eğer Türkiye ortalaması yüksekse istediğin tercihin bir ya da iki altı gelir ama Türkiye ortalaması düşükse hiç ummadığın derecede iyi yerler tutabilir.Bu seneki sınavı göz önüne alırsak şansın oldukça yüksek görünüyor.Başarılar :)
aynen bende böyle düşünüyorum :)

Merhaba, bildiğiniz üzere YGS sonucları açıklandı. Bu sene sınava girenler arasında ben de vardım . ygs4 alanından 320 puan ve 82 bin sıralamadayım. Sormak istediğim ise şu , İstanbul ilahiyat gecen sene 78 bin ile kapatmıs hem sıralama puan beklendikten sonra 78 binin önune gececegim, sizce İstanbul ünivesitesi ilahiyat fakultesin kazanır mıyım ?
Seninle neredeyse aynıyım 320 yaptım ve 80 bindeyim , bence kazanacağız bu üniversiteyi :)

X