- 16 Şubat 2024
- 43
- 0
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özlem duygunuzu anlarım ama intihar edecek raddeye gelmenizin tek sebebi bu olamaz değil mi?Ailemi çok özlüyorum evden gitmek istemiyorum orası bana işkence yeri gibi geliyor camide sokakta kalayım ama orada kalmayayım keşke okullar online olsa dayanamıyorum öyle bunalıyorum ki nefes almak bile zor geliyor orada intihar edesim geliyor nefret ediyorum yurttan
Özlem duygunuzu anlarım ama intihar edecek raddeye gelmenizin tek sebebi bu olamaz değil mi?intihar
Hayır intihar etmek istememin nedeni ben sıkıldım 26yasındayım daha öncede yurt a gittim ama 1 ay kaldım kaldığım yurt evime yakındı ama sonra evden git gel yaptım aradan 2 yada 3 yıl geçti simdi yine yurtta kalmak zorundayım kaç yasına gelirsem geleyim o yurtta kalmak zorunda olmak bana zulüm işkence olarak geliyor beni öldürseler daha iyi dayanamıyorum evim olsa yada birinin yanında tanımadığım birinin evinde hizmetçi olsam ama yinede o yurda gitmesem olmuyor ne yaparsam yapayım kaç yasına gelirsem geleyim aşamoyırum bunuBulunduğunuz yerde zorbalığa mı uğruyorsunuz? İntihar düşüncesi bambaşka olay.
okumak zorundayım 1 evlilik yaptım ayrıldım kimseye minnet etmemek için mecburum aileme bile sen anlamazsınGitmeseydin madem ne diyelim?
Tek kişilik olsa nasıl mutlu olurdum ama nerdeO zamanlar ben de öyle hissetmiştim. Aile yanı çok huzurlu geliyordu, hem de berbat olmasına rağmen.
İlk sene çok iyi bir ortamın olduğu için yoklukları hissedilmedi ama sonra tek kişilik odada kalınca sıkıldım, bölümden nefret ettim.
Şimdi olsa daha çok tadını çıkarırdım.
Dönem öğrencilik için maddi, manevi zor biliyorum ama şafak sayın.
Kaçıncı sınıfsınız, kaç kişi kalıyorsunuz?
Birsey yasamadım ama aile evine çok bağlıyım aslında önce develiBen 19 yaşındayken bizimkiler de beni kyk yurduna bırakmıştı. Ben tabii arkalarından ağladım sonra 2.sınıf olan oda arkadaşım gel çiğ köfte gömelim dedi. Beraber şehri gezip çiğ köfte yemiştik. Ondan sonra düzeldim bir daha da ağlamadım. Hadi 17,18 yaşında normalde 26 yaşında bu yurt korkusu sizce de anormal değil mi? Bir şey yaşamadıysanız niye bu kadar korkuyorsunuz ki?
Benim kaldığım yurt 2500 kişilikti ama bir şekilde idare ettik. Ben de çamaşırhanede az tartışmamıştımBirsey yasamadım ama aile evine çok bağlıyım aslında önce develi
Yurdunda bir kavga yaşamıtım ben erkenden odamdan kütüphane için hazırlanırken gürültü yapmadım kız kavga çokardı uyuyamadım diye sonra yurttan çıktım evden git gel yaptım aradan 2 yıl geçti ve yozgta çıktı okumak istiyorum ama yurtta kalmak değilde daha rahat birer yada başka bir yer istiyorum dayanamıyorum orası beni boğuyor ne yaparsam yapayım olmuyor psikologa gideceğim ben bunu aşmak isterim ve nede evimi ve rahatlığı sevmem kyk yurdu o kadar güzel değil 1000 türlü insan var en son yurtta bir kız odadaki arkadaşların suyuna klozet suyu katmış sence yurtlar mükemmel mi asansör düştü neler var ve ben nefret ediyorum camide kalsam daha iyi
Ev tutun o zaman bebek gibi niye zırlıyorsunuz eşek kadar kadınsınız ben 20 yaşındayım yurtta kalıyorum ilk başlarda sevmiyordum hala bayılmıyorum ama mecburum para kazanmak için okumaya ki ömür boyu kalmıyorsunuz oda arkadaşlarını sevmiyorsan kursa felan yazıl daha az görürsün benim bir sorunum yok ama odada durmayı sevmediğim için sabah okul akşam antrenman yapıyorum ant olmadığı günlerde de sessizce yatağımda telefon bakıyorum.Birsey yasamadım ama aile evine çok bağlıyım aslında önce develi
Yurdunda bir kavga yaşamıtım ben erkenden odamdan kütüphane için hazırlanırken gürültü yapmadım kız kavga çokardı uyuyamadım diye sonra yurttan çıktım evden git gel yaptım aradan 2 yıl geçti ve yozgta çıktı okumak istiyorum ama yurtta kalmak değilde daha rahat birer yada başka bir yer istiyorum dayanamıyorum orası beni boğuyor ne yaparsam yapayım olmuyor psikologa gideceğim ben bunu aşmak isterim ve nede evimi ve rahatlığı sevmem kyk yurdu o kadar güzel değil 1000 türlü insan var en son yurtta bir kız odadaki arkadaşların suyuna klozet suyu katmış sence yurtlar mükemmel mi asansör düştü neler var ve ben nefret ediyorum camide kalsam daha iyi
Hangi şehir Hangi üniversiteBenim kaldığım yurt 2500 kişilikti ama bir şekilde idare ettik. Ben de çamaşırhanede az tartışmamıştımSonuç olarak hepsi geçti, gitti. Güzel,tatlı anılar olarak kaldı. Az daha dişini sık,sabret mezun olunca hepsi mazi olarak kalacak. Ayrıca kimse kyk mükemmel demedi ama maddi durumun ancak oraya yetiyorsa başka çaren yok ki
İstediğin kadar sızlan, sonuç yine değişmiyor sadece kendine eziyet ediyorsun. Biz de yurttan şikayet ediyorduk hatta idareye kadar çıktık ama bu kadar ağlamak sürekli sızlanma da normal değil. Okulun psikolog hizmeti var mı? Bizim üniversitede vardı isterseniz ona bir gidin.
Haklısın bende senin gibi sevmiyorum Bn de mecburum keşke biraz daha saygılı ve terbiyeli olsanızEv tutun o zaman bebek gibi niye zırlıyorsunuz eşek kadar kadınsınız ben 20 yaşındayım yurtta kalıyorum ilk başlarda sevmiyordum hala bayılmıyorum ama mecburum para kazanmak için okumaya ki ömür boyu kalmıyorsunuz oda arkadaşlarını sevmiyorsan kursa felan yazıl daha az görürsün benim bir sorunum yok ama odada durmayı sevmediğim için sabah okul akşam antrenman yapıyorum ant olmadığı günlerde de sessizce yatağımda telefon bakıyorum.
Saygılıyım yeterince sadece değiştiremeyeceğin şeyler için ağlamana kızıyorum 26 yaşında böyleysen ileriki hayatın çok zor olur ömür boyu kalmazsın orda merak etmeHaklısın bende senin gibi sevmiyorum Bn de mecburum keşke biraz daha saygılı ve terbiyeli olsanız
Doğru sadece kendime eziyet ediyorum haklısın kusura bakma sende benim gibi sevmiyorsun ama mecburuz Baska çaremiz yok ömür boyu sürmeyecek bir gün bitecek inş hangi sehirdd hangi bölüm okuyorsunuz ama ben bir evlilik yaptım ayrıldım ve kendimi okumaya adadım bu dönemden hariç yılım kaldı insan artık bitsin de briseyşer olsun Kendi mesleğim ve evim olsun yada mutlu bir evliliğim belki bunlarda bu beni boğan düşünceye etki eden nedenlerdirSaygılıyım yeterince sadece değiştiremeyeceğin şeyler için ağlamana kızıyorum 26 yaşında böyleysen ileriki hayatın çok zor olur ömür boyu kalmazsın orda merak etme