Üniversitede aile özlemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailemi çok özlüyorum evden gitmek istemiyorum orası bana işkence yeri gibi geliyor camide sokakta kalayım ama orada kalmayayım keşke okullar online olsa dayanamıyorum öyle bunalıyorum ki nefes almak bile zor geliyor orada intihar edesim geliyor nefret ediyorum yurttan
Özlem duygusundan ziyade.. ortamdan rahatsız olduğunuzu, kaçmaya çalıştığınızı anladım ama.. yani yoksa skak cami de aile yanı değil. Neden kaçıyorsunuz???

Rahatsız eden yok orada ruhum sıkılıyor sanki ailemi sevdiğim sehri bir daha asla göremeyecek gibi hissediyorum bunalıyorum nefes alamıyorum
Bence konu sahibinin arkadaşı yok hiç yurtta yaş zorbalığınada uğruyordur

Ben sizi anladım ve çok üzüldüm bende üniversiteye 20 yaşında başlamıştım hep korkuyordum benden küçükler olacak anlaşamam diye yurtta ki çok fazla yaş farkı olmamasında rağmen hiç sevmemiştim yurt ortamını zorla gidip geldim Haa arkadaşılarim oldu tabi sizin hiç arkadaşınızda yokmus oda arkadaşlari ile sorunlar yaşıyorsun anladığım kadarı ile...

Ayy kadın bir sıkıntısını paylaşmış denmeyen kalmamış yine. Hakarete varan ifadeler. Ne biçim insansınız anlamıyorum ki.

Konu sahibi en azından okuyup kurtulma hedefin var, çaresizce hayatının devamını göremiyor da olabilirdin. Üzme kendini, arkadaş edinmeye bak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X