teşekkür ederim çok mutlu oldum. demek ki hiçbir mesleğe de engel değilmiş bunu da görmüş olduk. bir de bilginiz varsa diye soruyorum ders esnası ve okul içinde peçesiz olup bunu okul dışında yabancı alanlarda takmamın her hangi bir sakıncası var mı?Size helal olsun, ve Rabbim muvaffak etsin demekten başka birşey bulamıyorum.
Hep olumsuzlukların yayıldığı bir zamanda bu olumlu olaylar elhamdülillah dedirtiyor.
Dediğimgibi ben diş hekimiyim ve peçeliyim. Korkmadan güzel şeyleri yayalım. Birbirimizize destek olalım.
Olabilir Siz isterseniz Rabbim imkansız dediği şeyi yaratır.
Namazlarınıza dikkat edin kaçırmayın
Neden olsun ki, özgür bir ülkede yaşıyoruz.teşekkür ederim çok mutlu oldum. demek ki hiçbir mesleğe de engel değilmiş bunu da görmüş olduk. bir de bilginiz varsa diye soruyorum ders esnası ve okul içinde peçesiz olup bunu okul dışında yabancı alanlarda takmamın her hangi bir sakıncası var mı?
dini anlamda sakıncası var mı diye merak etmiştim. allah razı olsunNeden olsun ki, özgür bir ülkede yaşıyoruz.
Önce Allaha, sonra kendinize güvendikten, Allahtan her daim yardım istedikten sonra, ben olmayacak bir durum göremiyorum.
Sinirden ne dediğinizi bilmiyorsunuz siz bütün üyelere dinsiz gibi birşey dediniz olmaz bu şekilde ben insanca birşey yazdım bana bile tepkiniz olmadı yani bu kadar öfkelenecek ne var kapansın kapanmasın kendi bilir konu sahibi peçe demiş rahatsızlık duyuyorum demiş ona göre yorumlar yapılmış siz niye bu kadar yukseliyorsunuz kiYanlis birsey soylememisler mi yorumlari iyi oku bence sirf dini inanci olan insanlari taşlamak asagilamak?? Madem laik ulke götünu açmakta ozgurse herkes tesettür de de özgür olmali öyle degil mi? Niye herkes acik gezerken özgür de kapanmsk isteyen biri olunca konu kendi kararin mi kafan mi karisik vs diye yaftalaniyor hristiyana gidip niye hristiyansin görevlerini yerine getirme diyemiyorlar ama is muslumana gelince herkeste bi desitlik başlıyor
Çalışıyor musunuz?Neden olsun ki, özgür bir ülkede yaşıyoruz.
Önce Allaha, sonra kendinize güvendikten, Allahtan her daim yardım istedikten sonra, ben olmayacak bir durum göremiyorum.
Ben dini anlamda sakıncasıni bilemem. Ama tutarlı bir durum olmadığı için sizi yorar.dini anlamda sakıncası var mı diye merak etmiştim. allah razı olsun
Şu anda değilÇalışıyor musunuz?
Tahmin etmiştimŞu anda değil
Üstat kapanışı yaptınHerkese sallamışsınız 7 sene Kur'an kurslarına giden, farklı dini gruplarda bulunan ve şuan ilahiyat öğrencisi olarak şunu söyleyebilirim ki kapanmak için öncelikle peçeden başlanmaz. Nefsinize en ağır gelecek olan giyim tarzıdır. Öncelikle başörtü benimsenir zamanla tesettür oturur. Ortalık karışırmak için ya da başka amaçlar itibariyle açılan bir konu olduğunu düşünüyorum. Siz giderken biz dönüyoruz.
Çalışmayacağım anlamına gelmiyorTahmin etmiştim
İnşallah. Çalışmak için gayet uygun bir dönem açıkçası.Çalışmayacağım anlamına gelmiyor
Bütün üyeler demedim geneli dedim yorumlara iyi bakin hala yapılmakta olan o zaman dediğimi daha iyi idrak edersinizSinirden ne dediğinizi bilmiyorsunuz siz bütün üyelere dinsiz gibi birşey dediniz olmaz bu şekilde ben insanca birşey yazdım bana bile tepkiniz olmadı yani bu kadar öfkelenecek ne var kapansın kapanmasın kendi bilir konu sahibi peçe demiş rahatsızlık duyuyorum demiş ona göre yorumlar yapılmış siz niye bu kadar yukseliyorsunuz ki
Yok tanınmak istemiyorum yok bilmem ne. Değişik değişik kafalar.Üstat kapanışı yaptınsakin bebişi düşün
Bencede öyle yavruların büyümesini bekliyorumİnşallah. Çalışmak için gayet uygun bir dönem açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?