görüşmeyi azalttım ama eve çağırmamakla ayıp mı ediyorum diyorum .:26:
Geçmiş olsun.Çoğunu görmeyeceksin bir daha zaten.Saçın erken beyazlar bak,gereksiz şeyleri düşünme.Sevgilin yeter iştetşk ederim kızlar .evet yalnız olunca kötü hissediyorum ama yurtta yaşadığım zamanlar geliyor aklıma ve şimdiki halim o kadar mutluyum ki o döneme görebenim kız kardeşim hasta olmuştu beyninde tümör çıkmıştı o zamanda bile tek yanımda olan sevgilimdi
Geçmiş olsun.Çoğunu görmeyeceksin bir daha zaten.Saçın erken beyazlar bak,gereksiz şeyleri düşünme.Sevgilin yeter işte
Biraz relax takıl :)Hakikaten bnm beyazladi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlarÜniversitede 2. sınıf öğrencisiyim 1 buçuk yıl boyunca yurtta kaldım ve arkadaşlarımdan hep zarar gördüm .En yakın arkadaşımın bile arkamdan yalan yanlış konuştuğunu , arkadaşım sandığım ınsanların yurt ortamında kişisel eşyalarımı kullanmalarını istemediğimde ya da gece 4 olup be uyumuya çalışırken ışık açık ,tv açık ,bilgisayarda ses dışarı verilmiş şekilde arkadaşlarıyla konuşurken uyardığım için beni diğer kızlara kötülemeler ,iftira atmaları gördüm. Bu yüzden çok da samimi olamıyorum insanlarla olmak da istemiyorum .Sınıfta herkesle konuşuyorum ama kimseyle samimi değilim.Bu dönemde tek başıma eve çıktım .Ama halen yaadıgım olaylardan dolayı psıkolojim bozuk sınıfta gördükçe aklıma geliyor bana atılan iftaralar ,ya da samimi zannedip de sırrımı anlattıgımve sonradan tüm yurdun duyduğu sır olmaktan çıkan en samimi arkadaşımla olan konuşmalarımı.:26: Ben yinede konuşuyorum hepsiyle ama samimi değilim 2 defada evime çağırdım tek başıma yaşıyorum .Siz olsanız evinize ne kadar zamanda bir çağırırdınız ya da nasıl davranmalıyım .siz ünide bu tür şeyler yaşadınızmı
Merhaba kızlarÜniversitede 2. sınıf öğrencisiyim 1 buçuk yıl boyunca yurtta kaldım ve arkadaşlarımdan hep zarar gördüm .En yakın arkadaşımın bile arkamdan yalan yanlış konuştuğunu , arkadaşım sandığım ınsanların yurt ortamında kişisel eşyalarımı kullanmalarını istemediğimde ya da gece 4 olup be uyumuya çalışırken ışık açık ,tv açık ,bilgisayarda ses dışarı verilmiş şekilde arkadaşlarıyla konuşurken uyardığım için beni diğer kızlara kötülemeler ,iftira atmaları gördüm. Bu yüzden çok da samimi olamıyorum insanlarla olmak da istemiyorum .Sınıfta herkesle konuşuyorum ama kimseyle samimi değilim.Bu dönemde tek başıma eve çıktım .Ama halen yaadıgım olaylardan dolayı psıkolojim bozuk sınıfta gördükçe aklıma geliyor bana atılan iftaralar ,ya da samimi zannedip de sırrımı anlattıgımve sonradan tüm yurdun duyduğu sır olmaktan çıkan en samimi arkadaşımla olan konuşmalarımı.:26: Ben yinede konuşuyorum hepsiyle ama samimi değilim 2 defada evime çağırdım tek başıma yaşıyorum .Siz olsanız evinize ne kadar zamanda bir çağırırdınız ya da nasıl davranmalıyım .siz ünide bu tür şeyler yaşadınızmı
Merhaba arkadaşım bende üniversiteye gidiyorum ve benzer şeyler yaşıyoruz sende istersen konuşmak isterim seninleMerhaba kızlarÜniversitede 2. sınıf öğrencisiyim 1 buçuk yıl boyunca yurtta kaldım ve arkadaşlarımdan hep zarar gördüm .En yakın arkadaşımın bile arkamdan yalan yanlış konuştuğunu , arkadaşım sandığım ınsanların yurt ortamında kişisel eşyalarımı kullanmalarını istemediğimde ya da gece 4 olup be uyumuya çalışırken ışık açık ,tv açık ,bilgisayarda ses dışarı verilmiş şekilde arkadaşlarıyla konuşurken uyardığım için beni diğer kızlara kötülemeler ,iftira atmaları gördüm. Bu yüzden çok da samimi olamıyorum insanlarla olmak da istemiyorum .Sınıfta herkesle konuşuyorum ama kimseyle samimi değilim.Bu dönemde tek başıma eve çıktım .Ama halen yaadıgım olaylardan dolayı psıkolojim bozuk sınıfta gördükçe aklıma geliyor bana atılan iftaralar ,ya da samimi zannedip de sırrımı anlattıgımve sonradan tüm yurdun duyduğu sır olmaktan çıkan en samimi arkadaşımla olan konuşmalarımı.:26: Ben yinede konuşuyorum hepsiyle ama samimi değilim 2 defada evime çağırdım tek başıma yaşıyorum .Siz olsanız evinize ne kadar zamanda bir çağırırdınız ya da nasıl davranmalıyım .siz ünide bu tür şeyler yaşadınızmı
Bencede ev en iyisi bende eve çıkmayı düşünüyorum seneyeTek başına bir eve çıkarak en güzelini yapmışsın, yurt ve insanlar çekilir dert değil. İstemediğin insanı da çağırmazsın evine olur biter. Bak keyfine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?