- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Herkes hemen birbirini bulup kaynasmis okula beraber gidiyolar beraner oturuyolar sinifta da okula giderken de cok yalnizm.Sosyal fobiyim onun da etkisi var muhtemelen ama yardim edin nolur geleli bir hafta oluyo ama yatay gecisi bile dusunmeye basladim ya mesela dun ilk defa yurdun lobisinde bes kiz bulusucaktik tesaduf ki disari bi ciktim dordu de dsarda,biz de lobiye geliyoduk seni arycktk falan dediler. Sonra yemek isini napuyosun diyolar bilmiyorum diyorm gel git dyen falan yok.Oda arkdaslarmdan biri her hafta sonu evine gidicek odada uc kisiyiz diger kiz resmen kuyumu kaziyo falan.Ya iki tane yan yana kiz arkadas gorunce icim aciyo yardim edin niye boyle oluyo(((
Canım böyle fırsatları kaçırma. Ne güzel sormuşlar yemeği ne yapıyorsun diye? Sen de seni çağırmalarını beklemeden bir şey planlamadım siz ne yapıyorsunuz de? Katıl onlara.
Bir de yatay geçiş yapınca sosyal fobin geçecek mi? Peki lisede falan nasıldın? Eğer yeni baş gösterdiyse bu sorunlar bence biraz süre tanı. Zamanla arkadaşların olacaktır.