- 30 Haziran 2015
- 255
- 78
- 18
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
Belki buna benzer durum sizlerinde başına gelmiş olabilir. Ama benimki kadar ağır mıdır bilmiyorum. Ben devlet universitesinin 4 yillik işletme mezunuyum. Cogu arkadaslarla aram iyidir. Ama ne olduysa son zamanlarda herkeste bir degismeler oldu. Ben gece gündüz ders çalışıp yuksek lisans akademisyen hayali olan biriyim. Notlarim iyi olduğu icin hocalarim sever sayardı. Bir gun başıma bir sey geldi. Bizim siniftan (selma olsun adi) Selma bizim hocalardan biri icin ileri geri şeyler söylüyor hakaret edici. Benim haberim bile yok bundan. Neyse bunu hocaya birisi gidip yetiştiriyor. Hocam sizin icin boyle dediler diye. Hocada kopurdu çocuğun uzerine gitti. Tabi hoca beni seviyor diye sen söyledin diye iftira attılar. Sadece iftira olsa neyse Allah en sevdiğini elinden alsin dediler bu lafi biri aciklayabilir mi? Konu sevgilime kadar variyor hele onun hiçbir seyden haberi yok bnm gibi. Neyse ben yıkıldım resmen. Mesaj atmalar sensin o kesinlikle demeler. Yuksek not almak icin yaptin demeler. (Namaz kildigimi da bilen insanlar) ben Allahima havale ettim ama yillardir arkadasim olan insanlar bana nasil bunu yaptilar aklim almiyor. Selma bile sen yapmamissindir dedi ama digerlerinin icine seytan mi kacmis anlamadin. E tabi sonra kimin oldugunu bulmuslar özürler bilmem neler. Ama geçmiyor yarasi iftira ne kotuymus ve en yakinim dostum dediğim kiz bile yanımda olmadi arkadaşlar
aynisi sizin basiniza gelse ne yapardiniz