kızlar biliyorum burdaki sorunlar yanında bu hiçbişey değil ama inanın çekindiğim hocanın dersine girerken ellerim titriyor. sadece ben değil sınıfın çoğu böyle. ben yabancı dil okuyorum mesela çeviri yaparken sıra sıra yapıyoruz en ufak bi yanlışta hoca rencide ediyor birdaha gelmeyin diyo, derse gitmesek te olmaz bu sefer devamsızlıktan takar, kız erkek farketmiyo çoğumuz çekiniyoruz bazı arkadaşların tahtada eli titriyor.. çoğu zaman alaylı konuşuyo bizimle.kaç yaşımıza geldik bi hocadan bu kadar çekinmek normal misınıfımız zaten 20 kişi her derste 4 5 kez sıra geiyo ve en az ikisinde bu yaşımızda azar işitiyoruz.. hocam çok güzelsiniz kızınız nasıl falan muhabbeti yapan 2 3 kişi var hoca bunlara çok iyi davranıyor:26: bilmiyorum ne yapmak nasıl davranmak lazım.. bir tek ben değilim çoğu akadaşım derste titriyoruz hep rencide edilme korkumuz var :84:
devlet okul cnm, bi arkadaş dediki hocaya hocam ben sizden çekiniyorum hakaret ediyosuz dedi hocada ben kırbaçla mı geziyorum kimseyede hakaret etmem dedi ve bunu söyleyen arkadaşa artık derste görmezden geliyor sıra ona geldiğinde çeviri yaptırmıyor
ben de üniversite 3.sınıftayım bu anlattıgın şekilde olan en az 3-4 hoca tanıyorum.
hatta birisi var ki 30 yaşında adamlar kapısında yalvarıyor artık diploma almak istiyoruz şu dersten geçir bizi diyebeni de geçirmedi bu arada tam kağıt verdiğim halde. üstelik dersi matematik yani sözel olsa anlatımımı beğenmiyor diyeceğim
bu tür hocaların çocukluğuna inilmesi gerektiğini düşünüyorum
iyi geçinmeye bak. o derse birazcık daha fazla çalış.
nasılsa 3ay sonra yüzünü görmeyeceksin. adını öğrenmesin, derste dikkat çekme
ama yaptığı çok anlamsız alah kolaylık versin cnmmm:18:
canım o hocanın dersnde arkalarda falan dur olmazsa başka üni.yaz okullarında ver dersini uğraşmak yerine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?