Üniversitedeyim ve hocamdan çekiniyorum

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar biliyorum burdaki sorunlar yanında bu hiçbişey değil ama inanın çekindiğim hocanın dersine girerken ellerim titriyor. sadece ben değil sınıfın çoğu böyle. ben yabancı dil okuyorum mesela çeviri yaparken sıra sıra yapıyoruz en ufak bi yanlışta hoca rencide ediyor birdaha gelmeyin diyo, derse gitmesek te olmaz bu sefer devamsızlıktan takar, kız erkek farketmiyo çoğumuz çekiniyoruz bazı arkadaşların tahtada eli titriyor.. çoğu zaman alaylı konuşuyo bizimle.kaç yaşımıza geldik bi hocadan bu kadar çekinmek normal mi sınıfımız zaten 20 kişi her derste 4 5 kez sıra geiyo ve en az ikisinde bu yaşımızda azar işitiyoruz.. hocam çok güzelsiniz kızınız nasıl falan muhabbeti yapan 2 3 kişi var hoca bunlara çok iyi davranıyor:26: bilmiyorum ne yapmak nasıl davranmak lazım.. bir tek ben değilim çoğu akadaşım derste titriyoruz hep rencide edilme korkumuz var:84:

bence oo hocayı zamanında çok rencide etmişler şimdi sizden acısnı çıkartıyo devet okuluysa zor ama özel bi okulsa şikayet et dicem de artık bu memlekette hiç biişi olmuooo

devlet okul cnm, bi arkadaş dediki hocaya hocam ben sizden çekiniyorum hakaret ediyosuz dedi hocada ben kırbaçla mı geziyorum kimseyede hakaret etmem dedi ve bunu söyleyen arkadaşa artık derste görmezden geliyor sıra ona geldiğinde çeviri yaptırmıyor

bence hocanın psikolojik sorunları varr pes yaniii hoca olmussn bune çocukluk yaa ona sopa lazımmm

evet lazım valla bu 3 yıl neler çektik arkasından beddua etmeyen çok az kişi var belkide yok.

ben de üniversite 3.sınıftayım bu anlattıgın şekilde olan en az 3-4 hoca tanıyorum.
hatta birisi var ki 30 yaşında adamlar kapısında yalvarıyor artık diploma almak istiyoruz şu dersten geçir bizi diyebeni de geçirmedi bu arada tam kağıt verdiğim halde. üstelik dersi matematik yani sözel olsa anlatımımı beğenmiyor diyeceğim
bu tür hocaların çocukluğuna inilmesi gerektiğini düşünüyorum
iyi geçinmeye bak. o derse birazcık daha fazla çalış.
nasılsa 3ay sonra yüzünü görmeyeceksin. adını öğrenmesin, derste dikkat çekme

canm adımı öğrendi malesef:26: bi ara çok çalışıyodum dikkat çektim ama nafile yinede aynı davranıştaydı bende tam kağıt verdim yani birebir çeviiri ve kaldım. Allah seninde yardımcın olsun benimde ve bu hocalara insaf versin

canım o hocanın dersnde arkalarda falan dur olmazsa başka üni.yaz okullarında ver dersini uğraşmak yerine .

canım o hocanın dersnde arkalarda falan dur olmazsa başka üni.yaz okullarında ver dersini uğraşmak yerine .

canm okulumuzun yaz okulu yok okuduğum dil türkiyde sadece 3 ünide okutuluyo yani bu şehirde başka ünidede yok tek çarem bu hocadn geçebilmek:26:

canım başka şehirden yaz okuluna gitsen olmaz mı yada farabi gbi uygulamalarla . Madem geçmiyor erkekliğn %9oı kaçmak hesabı kaç canım sn de

cnm ailemle aynı şehirde üniversitem babam izin vermez işte başka şehire falan burda çalış geç der ben suçlu olurum evdede :26:

canm 1 puanla kaldım 60 olunca ortalamayla geçiliyo 59la kaldım ortalamam 59 :18: işe yarar mı dersin?

KESİNLKLE yarar . Benim ablamın sınıf arkadaşı 56yla kalmıştı 6o gerekiyordu ve geçti
Geçemezsen bile aklında kalmamış olur . Ailenle konuş hemen harekete geç dönem bitmeden canım . Konuları takip edemiyorum okul zamanı pek . Sonuçtan özel mesajla haberdar edersen sevniim :)
Allah işini rast getirsn:)

sağol canm zaten sadece ben değilim sınıfın yarısı benim durumumda yapcak bişiler arıyoduk dekanlığa şikayet gibi, arkadaşlarımlada konuşurum hep beraber yaparız umarım daha etkili olur

ya bide bu hoca sınavda kendisine yalakalık yapan bi kıza yardım ettti sessiz sessiz sil onu falan dedi tüm sınıf şahit bu da içimi daraltıyor :26:

canım o zmn yalakalık yap ben de 52yle kaldım sırf yalakalık yapmadığım için ama olsn
ben yandımm sen yanma
ben başka üni.den alcam nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…