bizimde öle bi hocamız war tek tek hiç üşenmeden rencide edebilir.. herkes rencide etmesine alıştığı için o kadar takmıyorz artık.. bi de konuşurken ağzımız kulaklarımızda konuşuyoruz we biraz öwüyoruz "hocam yüzüklerinize hayranım hep takip ediyorum" falan diyorum.. werdiği cewap ise " biliyorum, zaten o yüzden takıyorum" hawalı buruşuknumune diyoruz ona.. resmi olacaksın ama yüzünden tebessüm eksik olmayacak yoksa çakıoruz.. Allah profların we bölüm başkanların şerrinden korusun (amin) .. ha bende yabancı dil okuyom.. yanlış telafuzda son duamı ediyorum :)
bizde de vardı böyle, ağzına ne gelirse sayardı, ne kafasızlığımız kalırdı ne dingilliğimiz, ne bilmem ne bilmem ne... ohooo...en sonunda bütün sınıf hiç umursamamaya karar verdik dedik kimse utanmasın bu adam hepimize yapıyo aynı hakaretleri..hiç umursamadık..eksik yönlerinin üzerine gidip cevabını bilmediği sorular sorduk..mezuniyete bir kaç ay kala biz adamı azarlar olduk
Böle hocalara yalakalık yapıcaksın cnm, acı ama gerçek olan bu malesefAyıya dayı diceksin köprüyü geçene kadar..
Merhaba,
öncelikle tüm sınıfın titreyerek derse girmesi hiç normal değil. Çalışırsınız çalışmazsınız, öğrenirsiniz öğrenmezsiniz bu sizin sorununuz onun değil.
Tek bir yolu var. arkadaşlarınıza güveniyorsanız durumu birkaç kişiyle bölüm başkanına ve dekana hatta rektöre açmak. dersinize girmemesini sağlayın bu ona ders olsun. Hiç kimsenin, kim olursa olsun kimseye kızmaya ve rencide etmeye hakkı yok. kağıdınızı bilemeyeceğim iyidir kötüdür bu hocanın takdiri ama tam yaptım diyorsanız dilekçeyle komisyona okutma hakkınız da var. Ama bence sorun kalmak veya geçmek değil sağlıklı bir ders işleme ortamı.
Bu hocanın girdiği diğer derslerin öğrencileriyle de konuşun. sizinle aynı durumdalarsa beraber hareket edin.
bu tip korkular ilerde ruh sağlığımızı etkiliyor bu yüzden boşvermeyin derim.
canım o zmn yalakalık yap ben de 52yle kaldım sırf yalakalık yapmadığım için ama olsn
ben yandımm sen yanma
ben başka üni.den alcam nasılsa
bnm dediğimi naptn cnm dilekçe ver demiştm
Peki neden birgün tüm cesaretini toplayıp, hocanın kapısını çalıp tüm hissettiklerini anlatmıyorsun. Önce konuya "hocam sizin dersinize şu şu yöntemlerle çalışıyorum ama olmuyor ne yapabilirm yardımcı olurmusunuzla" gir, sonra tüm çekincelerini ve korkularını, hocanın davranışlarından ne duruma geldiğini anlat. hatta ağla:)
Bence hocanın tüm bu saldırganlığının altında kendine güvensizliği yatıyor. Bunu hiç unutma...
Bir de bölüm başkanı eğer eski nişanlısıysa aralarının iyi olduğunu pek sanmıyorum. Bence bu konuda yanılıyorsun...
bak sen kendin dedin hocayı yağlıycan demekki. ya ne biçim insanlar bide hoca olcaklar
canm öncellikle bu hoca ağlayan insanlardan nefret ettiğini söylemiştibölüm başkanıyla arası çok fazla iyi mesela bugün hoca bizle dersi olduğunu unutmuş 1 saat sonra geldi odasındada bölüm başkanı vardı 1 saat en az beklememiz gerekiyomuş geç gelebilirmiş bu da ayrı bi konu zaten hocaya istediği kadar bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?