- Konu Sahibi BibLoSuRat
-
insan nelere alışmıo ki be çikom .. zor gelio dediğimiz şeyler bile bi kaç ay sonra hafiflemio mu sanki.. dayanabiliriz.. her durumda mutlu olmayı bilmek lazım.. belki hayatımın en karmaşık günlerini yaşıorum şu günlerde ama bıraktım zamana, aksın yaşam bakalım nerelere götürcek bizi..
hayırlısı olsun her şeyin
5 duyu hdiyesi de iiymiş valla.. hakeden olsa da ben de yapsam
saatlerdir girilmiodu kk'ya açılmış sonunda
kuru bi mesajla geçiştirildim kızlar !!! 5. yıla giriyoruz o kadar tartışmanın üzerine tek bi mesaj....
mesajında ilerde olacak çocuklarımızdan filan bahsetmiş :85:
şaka mıdır nedir yarabbiiimmmm
uzaktayız napabilirim ki dio, yanında olmam lazım dio bahane olarak da............ la havle....................
geçmiyo kızgınlıgım öfkem ..
artık kızdıgım şeyler başka ama o konuştuklarımızı çoktan unuttum
ben eskiyi çok özlüyorum bıktım hiçbi şey olmamış gibi davranmasından..
çok bişey istemiyorum ondan hiçbi zamanda kavga ettikten sonra bişey beklemedm ne çiçek ne hediye zaten gerekte duymuyodm öyle güzel anlıyodu hatasını öyle güzel davranıyodu ki ..
ben yine bunları istiyorum söylediklerime kayıtsız kalmaasını degil..
bugün belki buluşurz yada en geç cuma
nolucak biliyomusnz hiç bi şey olmamış gibi sırıtıcak sırnaşıcak bende sinirlenicm ama dayanamıcm gülücm , ve ben güldüğümde unuttum geçti gitti sanıcak
ama hiçbişeyi unutmıcm bunu akıl edemicek !
evet ortada ele gelir bi hata bi kavga yok ama ben 2 yıldır bu kadar kırılmadım ona karşı çünkü en büyük kavgada bile akşamına konuşup halledip barışıp yattık ama şimdi beni yumuşatmaya harcıcak zamanı yok !
hirass
sen bişey dedin mi knuştunuz mu ?
anlamıyolar işte anlamıyolar bi msjla geçti gitti dimi pamuktan sinirlerin var zaten senin ...
en azından msj atmayı akıl etmiş bunada şükür ne diyelim aklı varsa erkenden gelsin ankaraya
çok doluyum sebeplerini bilmiyorum sıkıldım biçok şeyden !
dagıtmak istiyorum :82:en azından bi gece ne aileme ne sevgilime ne başka birine hesap vermeden dagıtmak ..
istedigim saatte evden çıkıp istedigim yere gidip çılgınlık yapmak istiyorum :97:
belki bi lunapark belki bi sahilde güneşin doguşunu izlemek bilmiyorum içim sıkılıyo artık :97:
ben monoton bi hayat istemiyorm içim daraldı yemin ederm şu bi haftada ya
çok ipe gidenimi gördün
5 saat uyku benim dişimin kabuguna yetmez manyakmsn sen yat uyu ya
diyetisyeninide kınıyorum :76: napalm artık telefonda arar sorarsın canm kafana bişey takılırsa
nafffbende özledimmm arada takip ediyormda bişey oluyo yazamıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?