üniversitemi sevemedim

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Kızlar okulumu sevemedim.Daha açılmadı ama kayıt ve sınav için gittim bikaç kere.İnsanlar çok garip geldi.Kimse birbiriyle konuşmak istemiyo gibi böyle garip tipler :S.Ben liseyi özel bi okulda okudum şimdi istediğim bölüm için devlet üni tercih ettim ama özel tercih etmediğime de pişmanım açıkçası :( Anlaşabileceğim biri olmiycak o okulda hissettim bunu.Sizce hislerim yanıltıyomudur? Korkuyorum ama gerçekten çünkü üni yaşamı benim için çok önemli :(((

ooo çok acele karar veriyosun ...

kayıt günü görmüşsün sadece

okul bi başlasın hele bak herkes gayet konuşkan olucaktır emin ol

NOT: en azından popüler olmak için herkesle muhabbet kurmaya çalışan ergen tipler olucaktır ortalıkta keşke olmasalar ama olucaklar emin ol : )

Son düzenleme:
ooo çok acele karar veriyosun ...

kayıt günü görmüşsün sadece

okul bi başlasın hele bak herkes gayet konuşkan olucaktır emin ol

NOT: en azından popüler olmak için herkesle muhabbet kurmaya çalışan ergen tipler olucaktır ortalıkta keşke olmasalar ama olucaklar emin ol : )

İnşallah canım ya...Etkinlik yönüde zayıf okulun bi düzgün kaynaştırma etkinliğide yok..Okulun açıldığı ilk günler moron gibi takılmak istemiyorum:14::14:

İnşallah canım ya...Etkinlik yönüde zayıf okulun bi düzgün kaynaştırma etkinliğide yok..Okulun açıldığı ilk günler moron gibi takılmak istemiyorum:14::14:

moron mu : )

ilk günler herkes sürü gibi dolaşıyor canım genelde : )

tanışma etkinliği olur büyük ihtimalle ama okul başladığı bi direk olmuyo bi süre sonra olur tabi hangi okul senin bilemiyorum

ama bence buna gerek bile kalmaz boşver bunları tadını çıkar

ohooo daha okul başlamamış bile dur bi Bismillah :D

Tatlım korkmasın gözün öyle kayıt günü kim kime dum duma.. okulun açılsın bi sınıf arkadaşların gelsin ki çoğu şehir dışından geleceği için herkes birbirine tutunacak kafa degi arkadaş arayışında olacak. ;)

üniversiteye gidebildiğine şükür et tatlım bence , ayrıca sen baya aktif birine benziyosun ortamını sen kurarsın zaten tanıdıkça arkadaşların oldukçada seveceğine eminim özel yada devlet ünv gibi düşünme bunu özeldede olsan pat diye arkadaş olmıcaktın zaten dimi

moron mu : )

ilk günler herkes sürü gibi dolaşıyor canım genelde : )

tanışma etkinliği olur büyük ihtimalle ama okul başladığı bi direk olmuyo bi süre sonra olur tabi hangi okul senin bilemiyorum

ama bence buna gerek bile kalmaz boşver bunları tadını çıkar

inşallah canım :(
Okul Marmara üni bu arada bilgisi olan varsa yazabilir..

üniversiteye gidebildiğine şükür et tatlım bence , ayrıca sen baya aktif birine benziyosun ortamını sen kurarsın zaten tanıdıkça arkadaşların oldukçada seveceğine eminim özel yada devlet ünv gibi düşünme bunu özeldede olsan pat diye arkadaş olmıcaktın zaten dimi
haklısın canım ama ilk görüşte ısınamadım işte :(

ohooo daha okul başlamamış bile dur bi Bismillah :D

Tatlım korkmasın gözün öyle kayıt günü kim kime dum duma.. okulun açılsın bi sınıf arkadaşların gelsin ki çoğu şehir dışından geleceği için herkes birbirine tutunacak kafa degi arkadaş arayışında olacak. ;)

inşallah :D:D....

Beklentim yüksek valla :( Yatay geçiş kasarım belki ama dolu dolu bi üni hayatı istiyorum ben :(

kendinize kafa dengi birkaç arkadaş illa ki bulursunuz,sonra da sosyal aktivitelere katılırsınız,başka üniversitelerin de faaliyetlerine katılabiliyorsunuz,bu kadar önyargılı olmayın.

Back
X