- 12 Şubat 2009
- 1.401
- 1.699
- 658
bazı forumlarda görüyorum ne istediğini bilmeyen ya da yanlış yönlendirilen gençler var..hangisi daha çok para kazandırırmış hangisininin iş sahası genişmiş tamam bunlar da önemli ama birinci tercih nedeni olması çok yanlış..işte o zaman hastayı azarlayan doktor,tahtada soruya bakakalan öğretmen,rüşvet yiyen memurlarla doluyor etrafımız..ben eşime de diyorum istesem senden daha çok para kazanırım :) ama o zaman sadece param olur,başarmanın gururu,işe yarama duygusu bunlar bedeli olmayan duygular...elini kolunu sallayarak ün. girenleri gördükçe üzülürdüm (bu sene engel kalmadı neyseki) ama şükrettiğim çok şey var ..25 yaşında 2 çocuk annesi oldum olgunlaştım hayata bakışım değişti...benim yaşımdaki arkadaşlarım bunları henüz yaşayacaklar ama ben üstümden savdım :) görümcem 14 yıl sonra ün.döndü son sınıfta 2 hafta çalışıp sınavlara giriyor sadece..farkımız henüz bebeği yok daha rahat (rabbim nasip etsin arayan herkese) o hep der..eğitim her zaman olabilir,ama bazı şeylerin belli zamanı vardır kaçırmaya gelmez...sağolsun o da yanımda..seneye bulunduğum şehre taşınma ihtimalleri var bu beni daha çok umutlandırıyor...