üniversitesi

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kızlar bu okula giden yada tanidigi giden falan varmi allah askina tercih yapıcam 2 gune acil bilgi istiyorum ya lutfenn

Son düzenleme:
Kızlar bu okula giden yada tanidigi giden falan varmi allah askina tercih yapıcam 2 gune acil bilgi istiyorum ya lutfenn

Kurtköy tarafında yeni ve çok güzel bir kampüslerinin olduğunu duymuştum ama kendim gitmdeim.Aldığım duyum bu yönde.

şimdi tv de reklamı geçti ilk kez reklamlarda duydum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2010 yılında kurulmuş dolayısıyla bu üniversiteye giden çok azdır.

Hatta burada hiç olmayabilir.

2010 yılında kurulmuş dolayısıyla bu üniversiteye giden çok azdır.

Hatta burada hiç olmayabilir.

Yok yok giden var :) sadece sosyal bilimler uzerine kurulmus dil her bolumde 100de 100 ing ve surekli yurt disina falan cikariyomus ama tabi okuyan birinden dinlemek isterim

Kurtköy tarafında yeni ve çok güzel bir kampüslerinin olduğunu duymuştum ama kendim gitmdeim.Aldığım duyum bu yönde.

Evet kampusleri cok guzel tanitimi vardi dersanemde orda konustum biraz yabanci dil egitimleride cogu ozel unv den daha iyi ve daha cok yurt disinda anlaşmalı okullari var ama acikcasi cemaatin okulu oldugu icin cekincelerim var

Atalardada kampusu var. Mahalle arasinda. Tek bildiğim bu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keşke tercih yapmadan önce araştırsaydın. Sen sınava girmiş biri olarak tanımıyorsan bizim tanıyor olmamız zor. Tanımadığın yeri neden tercih ediyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…